Tutkijat vahvistavat todisteet viruksen irtoamisesta (shedding) covid-19-rokotteista.

Uusi tutkimus ”Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-spesifisen humoraalisen immuniteetin” osoittaa, että rokotetut aikuiset siirtävät SARS-CoV-2-infektiota todennäköisemmin samassa taloudessa asuville lapsilleen. Coloradon yliopiston tutkijat havaitsivat SARS-CoV-2-spesifisiä IgG- ja IgA-pitoisuuksia sellaisista lapsista otetuissa pyyhkäisynäytteissä, jotka asuvat ”täysin rokotettujen” vanhempien kanssa. Rokottamattomissa kotitalouksissa asuvilla lapsilla on harvemmin SARS-CoV-2:lle spesifisiä vasta-aineita nenäkäytävissä ja syljessä. Tämä todiste osoittaa, että rokottamattomilla lapsilla saattaa kehittyä spesifinen immuunivaste piikkiproteiineille, joita rokotetut ihmiset erittävät ihonsa läpi ja ilmaan.

Todisteet viruksen irtoamisesta (viral shedding) covid-19 mRNA-rokotteista.

Tutkimuksen tekijät esittävät hypoteesin, että rokotetut aikuiset erittävät SARS-CoV-2:n spesifisiä vasta-aineita ilman kautta ja levittävät todennäköisemmin aerosolisoituneita sivutuotteita pahaa-aavistamattomiin ”isäntiin”. Tämä on viimeisin todiste siitä, että covid-19-rokotteet aiheuttavat itsestään monistuvien piikkiproteiinien ja muiden tarttuvien nanohiukkasten siirtymistä ihmisestä toiseen. Tämä saattaa olla syynä SARS-CoV-2:n spesifisten vasta-aineiden lisääntymiseen lasten nenäkäytävissä ja syljessä. Perinteisessä rokotetieteessä tätä ei-yhteensopivaa siirtymisprosessia kutsutaan ”viruksen irtoamiseksi”.

Todisteet ovat alustavia, koska ne perustuvat 34 aikuinen-lapsi -parin laboratoriotuloksiin. Tutkimuksen tekijät käyttivät tuloksia kehuakseen, että covid-19-rokotteet vähentävät rokottamattomien lasten tartuntariskiä. Tulokset osoittavat kuitenkin, että rokotetut aikuiset aiheuttavat spesifisiä immuunivasteet, joten rokotteet saattavat aiheuttaa sekundaarisia infektioita lapsille rokotettujen aikuisten aerosolien välityksellä.

Tutkijat osoittavat, että rokotetut levittävät vasta-aineita, mutta jättävät huomiotta biologisen prosessin, jolla nämä vasta-aineet muodostuvat
Tutkimuksen tekijät kutsuvat tätä rokotteen siirtymistä lapsille koituvaksi ”hyödyksi”, joka johtuu rokotettujen aikuisten ”passiivisesta immuniteetista”. Kirjoittajat kirjoittavat: ”Tuloksemme viittaavat siihen, että vasta-aineiden aerosolilähetys voi myös edistää isännän suojaa ja edustaa täysin tuntematonta mekanismia, jonka kautta passiivinen immuunisuoja voi välittyä.” Tutkimuksen tekijöiden teoria perustuu hypoteesiin, jonka mukaan rokotetut välittävät suojaavia vasta-aineita ilman välityksellä.

”Virusinfektion hengitysteitse tapahtuva siirtyminen on todiste siitä, että suun/nenäontelon ainesosat voivat välittyä aerosolien ja/tai hengityspisaroiden välityksellä. Näin ollen olisi perusteltua, että suu-/nenäympäristössä olevat vasta-aineet voivat myös jossain määrin aerosoloitua”, he kirjoittivat.

Hypoteesin validoimiseksi tutkijat käyttivät rokotetun laboratoriohenkilökunnan käyttämistä naamareista otettuja pyyhkäisynäytteitä. Näytteet sisälsivät IgG:tä ja IgA:ta rokotettujen henkilöiden syljestä. ”Näiden havaintojen perusteella oletimme, että pisara/aerosolisoituneet vasta-aineet voivat siirtyä yksilöiden välillä, aivan kuten pisara/aerosolisoituneet viruspartikkelit voivat siirtyä samaa reittiä”, kirjoittajat kirjoittivat.

”Näytteiden arviointi tällä tavoin osoitti, että rokotettujen vanhempien korkea intranasaalinen IgG oli merkitsevästi yhteydessä (p-arvo = 0,01) 0,38:n nousuun log-muunnetussa intranasaalisen IgG:n gMFI:ssä saman kotitalouden lapsella.”

Kirjoittajat EIVÄT kuitenkaan osoittaneet, että spesifiset vasta-aineet olivat elinkelpoisia ihmiskehon ulkopuolella, voivatko ne kulkeutua ilmassa, kiinnittyä uusiin isäntiin ja tarjota immuunihyötyjä lapsille. Kirjoittajat eivät tutkineet, irtosivatko rokotetut aikuiset tartuntavaarallisia piikkiproteiineja ja aiheuttivatko ne lapsissa sairastumista ja sitä seurannutta immuunivastetta, jonka he lopulta mittasivat SARS-CoV-2:n spesifisinä IgG- ja IgA-arvoina.

Tämä tutkimus osoittaa todennäköisemmin, että rokotteen irtoamisprosessi, joka ei ole sovittu, tapahtuu sen jälkeen, kun henkilö on rokotettu SARS-CoV-2:n mRNA:lla. Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että piikkiproteiinia ei neutraloida deltalihaksissa. Pfizerin omissa tutkimussuunnitelma-asiakirjoissa tutkijat olivat huolissaan ”ammatillisen altistumisen” mahdollisuudesta ja varoittivat, että äskettäin rokotettujen hoitajat ja läheiset kontaktit voisivat altistua heidän soluissaan käännettäville ja syntetisoitaville spike-proteiineille. Nämä myrkylliset nanohiukkaset kiertävät koko kehossa, aiheuttavat vahinkoa elimille ja voivat irrota ihon läpi. Tämä irtoamisprosessi voi vaikuttaa rokottamattomiin lapsiin, ja lasten SARS-CoV-2-spesifiset vasta-aineet voivat olla todiste siitä, että he ovat aiemmin sairastuneet voimakkaasti rokotetun aikuisväestön vuoksi.

Alkuperäinen artikkeli

Lähteet:

MedRXIV.org

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Visits: 869 Today: 2
Previous post Jacques Baudin haastattelu thepostil.com:ista – rehellinen näkemys Ukrainasta geopoliittisesta näkökulmasta
Next post Päivän kuva (13.5.2022)
Close