Uusi vertaisarvioitu tutkimus: COVID-19-rokotteet lisäävät nuorten sydänpysähdyksen riskiä 25 prosentilla.

Kirjoittajat JENNIFER MARGULIS ja JOE WANG, alunperin julkaistu Epoch Timesissä 4.5.2022

Luulisi, että tiedeyhteisö, virkamiehet ja kaikki maailman tiedotusvälineet keskustelisivat uudesta vertaisarvioidusta artikkelista, jonka otsikko on “Increased emergency cardiovascular events among under 40 population in Israel during vaccine rollout and third COVID-19 wave”. Miksi? Koska tämän tutkimuksen tulokset ovat suorastaan hämmästyttäviä.

Tämä data-analyysi julkaistiin 28. huhtikuuta 2022 monitieteisessä brittiläisessä Nature-tiedelehdessä. Nature on yksi maailman arvostetuimmista tiedelehdistä.

Tutkimuksen kirjoittajina toimivat tohtori Christopher Sun, joka on tohtorikoulutettava Massachusetts General Hospitalin terveydenhuoltojärjestelmän suunnittelussa ja Massachusetts Institute of Technologyn Sloan School of Managementissa, tohtori Eli Jaffe, joka on Israelin kansallisen ensihoitopalvelun palveluksessa ja yksi Israelin johtavista asiantuntijoista ensihoitolääketieteen ja lääketieteellisen johtamisen alalla, sekä tohtori Retsef Levi, joka on MIT:n MIT Sloan School of Managementin J. Spencer Standishin (1945) operatiivisen johtamisen professori.

Heidän tiiminsä analysoi Israelin kansallisen hätälääkintäpalvelun vuosina 2019-2021 keräämiä tietoja. He havaitsivat, että sydänpysähdystä ja akuuttia sepelvaltimo-oireyhtymää – Mayo Clinicin mukaan sateenvarjotermi, jota käytetään sepelvaltimo-ongelmista, jotka liittyvät äkillisesti alkavaan sydämen verenkierron heikkenemiseen – koskevien hätäpuhelujen määrä kasvoi yli 25 prosenttia nuorten aikuisten, 16-39-vuotiaiden, kohdalla verrattuna samaan ajanjaksoon vuosina 2019 ja 2020.

Lisäksi tutkijat havaitsivat, että tämä hätätapauksissa ilmenevien sydänongelmien lisääntyminen liittyi COVID-19-rokotuksiin mutta ei COVID-19-infektioihin.

He selittävät:

“Havaittiin yli 25 prosentin lisäys …verrattuna vuosiin 2019-2020. [Viikoittaiset hätäpuheluiden lukumäärät liittyivät merkittävästi tähän ikäryhmään [16-39] annettujen 1. ja 2. rokoteannosten määrään, mutta eivät COVID-19-infektioiden määrään. Vaikka havainnot eivät todista syy-yhteyksiä, ne herättävät huolta rokotteiden aiheuttamista huomaamatta jääneistä vakavista sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haittavaikutuksista ja korostavat rokotteiden ja sydänlihastulehduksen, joka on usein nuorten henkilöiden odottamattomien sydänpysähdysten syy, jo todettua syy-yhteyttä.”

Lisää syytä huoleen
Kuten nämä kolme tutkijaa itse toteavat, tämä uusi vertaisarvioitu tieteellinen tutkimus sopii yhteen kasvavan tieteellisen ja kliinisen todistusaineiston kanssa, joka osoittaa, että COVID-19-rokotteilla itsellään on lukemattomia sivuvaikutuksia, joista osa on erittäin vakavia.

Tiedeyhteisö on alkanut dokumentoida haittavaikutuksia. Esimerkiksi kesäkuussa 2021 kansainvälinen kuudentoista tutkijan ryhmä julkaisi tutkimuskirjeen, jossa todettiin akuutin sydänlihastulehduksen puhkeamisen ajallinen yhteys kahdeksalla aikuisella miehellä, jotka olivat 21-56-vuotiaita.

Nämä tutkijat korostivat Circulation-lehdessä kirjoittaessaan, että “…akuutin sydänlihastulehduksen todellinen esiintyvyys COVID-19 mRNA -rokotuksen jälkeen … näyttää olevan äärimmäisen harvinaista”, kun otetaan huomioon miljoonat ihmiset, jotka oli rokotettu näennäisesti ilman vaaratilanteita. Silti, he kirjoittivat, “palveluntarjoajien tulisi olla valppaina sydänlihastulehduksen varalta COVID-19 mRNA -rokotuksen jälkeen, ja lisätutkimuksia tarvitaan pitkäaikaisten sydän- ja verisuonitautiriskien ymmärtämiseksi”.

Sydämen tulehduksen (sydänlihastulehdus) ja sydäntä ympäröivän kudoksen tulehduksen (sydänpussitulehdus) välistä yhteyttä tutkittiin tarkemmin British Medical Journalissa samassa kuussa julkaistussa yksityiskohtaisessa artikkelissa: “Covid-19: Should we be worried about reports of myocarditis and pericarditis after mRNA vaccines?”

Kyseisessä artikkelissa siteerattiin tohtori Vinay Prasadia, hematologi-syöpälääkäriä ja Kalifornian yliopiston San Franciscon epidemiologian ja biostatistiikan laitoksen apulaisprofessoria, joka ilmaisi syvän varauksellisuutensa COVID-19-rokotteiden antamisesta nuorille, kun otetaan huomioon ensimmäiset raportit sydänvaurioista.

“Nuorilla miehillä on selkeä ja suuri turvallisuussignaali ja myös nuorilla naisilla on selkeä mutta pieni signaali”, Prasad sanoi. Prasadin mukaan sydänvaurioiden riski huomioon ottaen turvallisinta olisi keskeyttää kaikki rokotukset alle 18-vuotiaille lapsille ja antaa vain yksi rokoteannos alle 25-vuotiaille miehille.

Lue myös:   Woke-agendan sokaisemat poliisit sallivat rikollisten identifioida itsensä jopa 67 sukupuoleksi virallisissa rekistereissä.

Hiljattain, helmikuussa 2022, kolme tiedemiestä (Saksassa toimiva tutkija, Saksassa toimiva fyysikko ja Alankomaissa toimiva riippumaton data- ja mallintutkija) julkaisi Clinical and Translational Discovery -lehdessä toimituskirjeen “The risk-benefit ration of Covid-19 vaccines”: Publication policy by reattraction does not do nothing to improve it.”

Kirjeessä analysoitiin myös Israelista saatuja tietoja. Tiedot ovat huolestuttavia. Nämä tutkijat päättelivät, että “kun rokotamme 100 000 henkilöä, saatamme pelastaa viisi henkeä, mutta riskeeraamme kahdesta neljään kuolemantapausta”.

He huomauttivat muun muassa, että CDC:n oma passiivinen raportointijärjestelmä VAERS, joka osoittaa nyt useita hyvin huolestuttavia signaaleja – 22. huhtikuuta 2022 mennessä on raportoitu 27 532 kuolemantapausta rokotuksen jälkeen sekä 14 096 sydänkohtausta ja 39 639 sydänlihastulehdus-/perikardiittitapausta – on tunnettu siitä, että se aliarvioi sekä kuolemantapaukset että rokotteiden haittavaikutukset.

Ketkä ovat näiden lukujen takana? Nuoret ihmiset, jotka halusivat innokkaasti ottaa rokotuksen, jotta he voisivat teoriassa suojautua COVID-19:ltä ja teoriassa suojella myös muita, mutta jotka sen sijaan menettivät henkensä tai joiden terveydentila heikkeni vakavasti rokotteen aiheuttaman sydänlihastulehduksen vuoksi?

Benjamin Goodman, 32, kuoli 14 tuntia J&J:n rokotteen jälkeen.

Yksi näistä ihmisistä on Benjamin Gordon Goodman, menestyvä ja yritteliäs nuori mies, joka työskenteli televisioalalla mutta oli päättänyt palata kouluun saadakseen MBA-tutkinnon. Noin viikko sen jälkeen, kun Goodman oli täyttänyt 32 vuotta, hän meni Chelseassa sijaitsevaan Walgreens-kauppaan hakemaan COVID-19-rokotetta. Hän valitsi Johnson & Johnsonin rokotteen, jotta hän tarvitsisi vain yhden pistoksen.

Goodmanin äitipuolen, Pamela Everett Goodmanin mukaan Goodman lähetti heille hieman kello 16:00 jälkeen samana päivänä tekstiviestillä valokuvan rokotuskortistaan. Hän myös tekstasi, että hänellä oli kamala päänsärky, joka oli tullut lähes välittömästi. Hän palasi asunnolleen ajatellen, että voisi nukkua sivuvaikutukset pois. Mutta samana yönä, noin kello 1:00 yöllä, hänellä nousi erittäin korkea kuume. Kello 3:00 hänen sulhasensa heräsi siihen, että hän sai kohtauksen. Hän soitti hätänumeroon.

Lääkintämiehet yrittivät käynnistää hänen sydämensä uudelleen. He veivät Goodmanin Mount Sinain sairaalaan. Hänet julistettiin kuolleeksi kello 6.05 14. maaliskuuta 2021. Goodman oli halunnut ostaa lentolipun Vanderbiltin yliopistoon, joka oli yksi monista arvostetuista MBA-ohjelmista, jotka hyväksyivät hänet. Hänen perheensä ajatteli, että he suunnittelisivat pian häitä. Sen sijaan he joutuivat suunnittelemaan poikansa hautajaisia.

Hänen kuolintodistukseensa oli merkitty välitön kuolinsyy: “Dilatoiva kardiomyopatia.” Muut merkittävät kuolemaan vaikuttaneet sairaudet: “Kuumeinen reaktio Covid-19-rokotuksen jälkeen.”

CDC vaikenee ja antaa virheellistä tietoa yleisölle.

Centers for Disease Control and Prevention on maan “terveydensuojeluvirasto”. Sen verkkosivujen mukaan CDC “pelastaa ihmishenkiä ja suojelee ihmisiä terveysuhkilta”. Tehtävänsä toteuttamiseksi CDC “tekee kriittistä tiedettä ja tarjoaa terveystietoa, joka suojaa kansakuntaamme kalliilta ja vaarallisilta terveysuhkilta, ja reagoi niiden ilmaantuessa”.

Kun on kyse COVID-19-rokotteiden aiheuttamista vakavista haittavaikutuksista, CDC on kuitenkin vähätellyt riskejä huomattavasti.

Kun The Epoch Times -lehti löysi sen verkkosivuston julkisen materiaalin rokotteen aiheuttamasta sydänlihastulehduksesta, sitä ei ollut päivitetty sitten 12. marraskuuta 2021. Tuossa jo puoli vuotta vanhentuneessa tiedossa mainitaan, että VAERS-tietokantaan ilmoitettuja sydänlihastulehdustapauksia “on esiintynyt”, erityisesti nuorilla miehillä ja nuorilla aikuisilla. CDC täsmentää, että sydänlihastulehdusta on havaittu “useammin” toisen annoksen yhteydessä ja “yleensä viikon kuluessa rokotuksesta”.

Lue myös:   Tekoälyasiantuntija sanoo, että vanhemmat valitsevat "digitaaliset vauvat" metaversessä oikeiden vauvojen sijaan 50 vuoden sisällä.

Samaan aikaan CDC:n mukaan “suurin osa hoidossa olleista sydänlihastulehdusta tai sydänpussitulehdusta sairastavista potilaista reagoi hyvin lääkkeisiin ja lepoon ja vointi parani nopeasti”.

Ehkä vielä harhaanjohtavampaa on, että CDC ei mainitse minkäänlaisia sydänkohtauksia, akuuttia sepelvaltimo-oireyhtymää, sydänlihastulehdusta tai sydänpussitulehdusta verkkoartikkelissaan “Mahdolliset sivuvaikutukset COVID-19-rokotteen saamisen jälkeen”. Tämäkin artikkeli on pahasti vanhentunut.

Viimeksi päivitetty 12. tammikuuta 2022, CDC:n mainitsemat haittavaikutukset sisältävät vain kipua, punoitusta ja turvotusta “siinä käsivarressa, johon sait pistoksen”, sekä väsymystä, päänsärkyä, lihaskipua, vilunväristyksiä, kuumetta ja pahoinvointia “koko muussa kehossasi”. Rokotetta harkitseville jaettavissa PDF-muodossa olevissa tiedotteissa ei myöskään mainita sydänvaurioita.

Vaikka sydämen turvallisuuteen liittyvät merkit ovat huolestuttavia erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kannalta, on rohkaisevaa, että yhä useammat tutkijat ovat alkaneet analysoida tietoja huolellisesti, julkaista havaintojaan ja ilmaista huolensa näiden COVID-19-rokotteiden mahdollisista sivuvaikutuksista. Vasta kun ihmiset saavat täsmällistä lääketieteellistä tietoa – sekä myönteistä että kielteistä – voidaan palauttaa luottamus kansanterveysviranomaisiin ja heidän suosittelemiinsa rokotussuunnitelmiin.

Jennifer Margulis, Ph.D., on palkittu tiedetoimittaja ja The Epoch Times -lehden toimittaja.

Filosofian tohtori Joe Wang oli Sanofi Pasteurin SARS-rokotehankkeen johtava tutkija vuonna 2003. Hän on nykyään The Epoch Timesin mediakumppanin New Tang Dynasty TV:n (Kanada) johtaja.

REFERENSSIT

[1] Sun, C.L.F., Jaffe, E. & Levi, R. Increased emergency cardiovascular events among under-40 population in Israel during vaccine rollout and third COVID-19 wave. Sci Rep12, 6978 (2022). https://doi.org/10.1038/s41598-022-10928-z

[2] “Acute coronary syndrome,” Mayo Clinic, https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/acute-coronary-syndrome/symptoms-causes/syc-20352136. Accessed 5/4/2022.

[3] Larson KF, Ammirati E, Adler ED, Cooper LT Jr, Hong KN, Saponara G, Couri D, Cereda A, Procopio A, Cavalotti C, Oliva F, Sanna T, Ciconte VA, Onyango G, Holmes DR, Borgeson DD. Myocarditis After BNT162b2 and mRNA-1273 Vaccination. Circulation. 2021 Aug 10;144(6):506-508. doi: 10.1161/CIRCULATION AHA.121.055913. Epub 2021 Jun 16. PMID: 34133884; PMCID: PMC8340725.

[4] “Covid-19: Should we be worried about reports of myocarditis and pericarditis after mRNA vaccines?” BMJ 2021; 373: n1635 doi: https://doi.org/10.1136/bmj.n1635 (Published 24 June 2021).

[5] “The risk-benefit ratio of Covid-19 vaccines: Publication policy by retraction does nothing to improve it,” Harald Walach, Rainer J. Klement, Wouter Aukema, 25 February 2022. https://doi.org/10.1002/ctd2.35

[6] VAERS COVID Vaccine Adverse Event Reports, OpenVaers.comhttps://openvaers.com/covid-data. Accessed on 5/4/2022.

[7] Lazarus, R., Klompas, M., Campion, F. X., McNabb, S. J., Hou, X., Daniel, J., Haney, G., DeMaria, A., Lenert, L., & Platt, R. (2009). Electronic Support for Public Health: validated case finding and reporting for notifiable diseases using electronic medical data. Journal of the American Medical Informatics Association: JAMIA16(1), 18–24. https://doi.org/10.1197/jamia.M2848.

[8] https://www.cdc.gov/about/organization/mission.htm. Accessed 5/4/2022.

[9] https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/myocarditis.html. Accessed 5/4/2022.

[10] https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/expect/after.html. Accessed 5/4/2022.

 

Previous post Etelä-Suomen syyttäjäalueen apulaispäällikkö Tapio Mäkinen kertoo Reformi-studion prosesseista
Next post Seksismriita puhkesi siitä, ettei tarpeeksi loismatoja ole nimetty naispuolisten tutkijoiden mukaan.
Close
%d bloggaajaa tykkää tästä: