0

Ostoskori on tyhjä.

PolitiikkaUlkomaat

Orbán varoittaa lännen altistavan itsensä ”itsemurha-aalloille” ja taantumalle

Unkarin pääministeri Viktor Orbán varoitti virkaanastujaispuheessaan, että länsimaat ovat joutumassa ”itsemurha-aaltoihin”, jotka johtuvat itse aiheuttamistaan taloushaavoista, joukkomuutosta ja identiteettipolitiikan pakkomielteestä.

Orbánin konservatiivinen Fidesz-puolue saavutti viime kuussa vaalivoiton ja sai jälleen kahden kolmasosan enemmistön, vaikka globalistiset intressit pyrkivät massiivisesti horjuttamaan hänen ehdokkuuttaan.

Parlamentissa pitämässään puheessa Orbán varoitti, että maanosalla on edessään vaarallisia aikoja.

”Kaikki, mitä on tapahtunut vuoden 2020 jälkeen, osoittaa yhteen suuntaan: Eurooppa ja sen unkarilaiset ovat astuneet vaaran aikakauteen”, Orbán sanoi. ”Vuosikymmen alkoi koronavirusepidemiasta ja jatkui sodalla. Sodan aiheuttamat pakotteet toivat mukanaan taloudellisen taantuman.”

”Sota ja pakotepolitiikka aiheuttivat energiakriisin, ja Yhdysvaltain koronnostot toivat inflaation aikakauden”, hän lisäsi.

Unkarin johtaja valitteli edelleen, että Eurooppa on siirtymässä ”taloudellisen taantuman aikakauteen” ja pahenevaan joukkomuutto-ongelmaan.

Orbán sanoi, että olemme nyt todistamassa ”läntisen maailman itsemurha-aaltoja”, joille on ominaista kristinuskon korvaaminen tyhjällä identiteettipolitiikan kultilla.

”Tällainen on Euroopan suuren väestövaihdon ohjelma, jonka ydin on korvata puuttuvat kristityt lapset maahanmuuttajilla. Tällainen kokeilu on sukupuolihulluuden ja liberaalin Euroopan ohjelma, joka ylittää kansallisvaltiot ja kristinuskon eikä aseta mitään niiden tilalle”, Orbán sanoi.

”He unohtavat, että ihminen yksin ei voi koskaan olla vapaa, vain yksinäinen”, hän lisäsi.

Orbán toivoi, että hänen oma kansansa voisi taistella vastaan, ”koska unkarilaiset on veistetty kovasta puusta, joten vastustamme itsepäisesti rappiota”.

Kuten aiemmin korostimme, EU asetti Unkarille pakotteita, jotka koettelevat suoraan köyhiä, koska unkarilaiset uskalsivat äänestää johtajaa, josta globalistit eivät pidä.

Alkuperäinen artikkeli

Visits: 266 Today: 1
Wanha Wihainen Walkoinen lihaa syövä ja naisista tykkäävä heteromies - ja edelleen 101% poliittisesti epäkorrekti paskiainen. Tasainen luonne, aina pahalla päällä. "Only thing man truly has is his word. If he goes back on his word, what's left?…

What's your reaction?

Related Posts

1 of 5

Vastaa

New Report

Close