0

Ostoskori on tyhjä.

Hullu MaailmaUlkomaat

Rotchild…. millä niistä päästäisiin eroon?

Tällaista kun lukee, jotain suoraan suden suusta, tulee väistämättä mieleen että risteilyohjukselle olisi tarvetta – päästäisiin tästä maapalloa riivaavasta syöpäkasvaimesta jota kyseiseksi pankkiirisuvuksi kutsutaan, yhdellä hyvin tarkennetulla räjähdyksellä eroon.

Mutta, kylmä tosiasia kuitenkin on että todellinen valta maailmassa on lopulta hyvin harvojen sikarikkaiden käsissä, heidän joiden mielestä muu ihmiskunta on karjaa jota voi kohdella miten tahansa niin kauan kunhan pysyvät ruodussa ja tottelevat kiltisti… kuten nyt piikityshulluuden aikana.

Visits: 153 Today: 7
Wanha Wihainen Walkoinen lihaa syövä ja naisista tykkäävä heteromies - ja edelleen 101% poliittisesti epäkorrekti paskiainen. Tasainen luonne, aina pahalla päällä. "Only thing man truly has is his word. If he goes back on his word, what's left?…

What's your reaction?

Related Posts

1 of 5

Vastaa

New Report

Close