Woke-agendan sokaisemat poliisit sallivat rikollisten identifioida itsensä jopa 67 sukupuoleksi virallisissa rekistereissä.

Useat Yhdistyneen kuningaskunnan poliisiviranomaiset sallivat rikollisten ilmoittaa sukupuolensa virallisia asiakirjoja varten.

Englannin ja Walesin poliisivoimat antavat raportin mukaan rikollisten valita, minkä sukupuolen he haluavat kirjata virallisiin asiakirjoihinsa.

Kriitikot ovat arvostelleet tätä paljastusta ja sanoneet, että “tiedot vääristyvät”, jos rikolliset voivat merkitä sukupuolensa “ei-binääriseksi” tai “tuntemattomaksi ja määrittelemättömäksi”.

The Telegraph -lehden raportin mukaan ainakin yhdeksän poliisilaitosta kahdessa brittivaltiossa sallii rikollisten merkitsemisen joko “ei-binääriseksi” tai “tuntemattomaksi ja määrittelemättömäksi”, ja poliisilaitosten tiedottajien kerrotaan kertoneen lehdelle, että ne tunnistavat peräti 67 eri sukupuolta.

Tämä siitä huolimatta, että poliisivoimat ovat tiettävästi hyvin riippuvaisia tällaisista tiedoista, jotta ne voivat havaita suuntauksia ja muotoilla tulevaa politiikkaa. Jotkut kommentoijat varoittavat, että tällainen kirjaamismenetelmä voi vaarantaa tämän tiedonkeruun.

Lue myös:   Brittiläiset tiedotusvälineet "kaunistelevat" Ukrainan uusnatseja, brittitoimittaja kertoo RT:lle.

“Jos poliisi pysäyttää jonkun, joka ajaa 90 mailia tunnissa 50 mailin tuntinopeusalueella, mutta tunnistaa vain 47 mailia tunnissa ajaneen, se on meistä naurettavaa”, sanoi Surreyn poliisi- ja rikoskomissaari Lisa Townsend. “On siis naurettavaa olla keräämättä tarkkoja tietoja jonkun henkilön sukupuolesta – ei hänen sukupuolestaan.”

“Vaarana on, että uhrien ja yleisön suojelemisen sijaan poliisitoimintaa harjoitetaan potentiaalisen rikollisen suojelemiseksi”, hän jatkoi ja tuomitsi joidenkin poliisivoimien “naurettavan” lähestymistavan, joka turmelee arvokkaita tietoja.

Vaikka Britannian poliisin tasa-arvopolitiikka saattaa vaikuttaa äärimmäiseltä, se kalpenee maan virkamieskunnan tasa-arvopolitiikan rinnalla.

Esimerkiksi kun jotkin Yhdistyneen kuningaskunnan poliisivoimat saattavat tunnustaa jopa 67 eri sukupuolta, Whitehallissa tunnustetaan yli 100 eri sukupuolta, ja ilmiantajien mukaan on myös hyväksyttävää, että ihmiset vaihtavat henkilöllisyyttään päivittäin.

Lue myös:   Uusi vertaisarvioitu tutkimus: COVID-19-rokotteet lisäävät nuorten sydänpysähdyksen riskiä 25 prosentilla.

On myös olemassa erityinen sisäinen organisaatio “a:gender” -niminen organisaatio sellaisille mandariineille, jotka “identifioivat itsensä transsukupuolisiksi, transseksuaalisiksi, ei-binäärisiksi, sukupuoleltaan nestemäisiksi, sukupuolittuneiksi, sukupuolen vaihteleviksi, ristiinpukeutuviksi, sukupuolettomiksi, kolmannen sukupuolen edustajiksi tai isosukupuolisiksi ja intersukupuolisiksi”.

“Henkilöstöhallinto ilmoitti minulle ja kollegoilleni, että virkamieskunnassa on yli 100 tunnustettua sukupuoli-identiteettiä, koska henkilökunta voi itse määritellä sukupuolensa ilman lääketieteellistä apua ja biologisesta sukupuolesta riippumatta”, erään sisäpiiriläisen kerrotaan sanoneen Britannian pysyvän byrokratian, virkamieskunnan, sisäisestä tilasta.

Toinen sisäpiiriläinen valitti, että he käyttivät “20 prosenttia” “työajastaan tähän paskaan”, vaikka heidät oli palkattu työskentelemään Britannian kauppapolitiikan parissa.

 

Previous post Maailman talousfoorumi kehottaa ihmisiä syömään merilevää, levää ja kaktuksia planeetan pelastamiseksi.
Next post Tiina Keskimäen aluevaltuustopäivä 31.5.2022
Close
%d bloggaajaa tykkää tästä: