Tapaus Jari Taponen

Yhä useampi suomalainen ihmettelee miten on mahdollista, että Helsingin poliisi sallii dialogipoliisi Jari Taposen jatkaa tehtävässään, vaikka hän syöttää kansalaisille toistuvasti virheellistä tietoa liittyen maahanmuuttajavaltaisiin nuorisojengeihin ja ongelmallisiin maahanmuuttajiin, joiden lähtömaat ovat pääsääntöisesti islamilaisia valtioita.

Ymmärtääkseen ongelmien ytimen täytyy tiedostaa käskytysketju, joka saa alkunsa sisäministeriöstä.

Yksinkertaistettuna käskytysketju kulkee näin: sisäministeri + kansliapäällikkö -> poliisihallitus + poliisiylijohtaja -> poliisilaitokset + laitosten johtajat -> kentällä toimiva poliisi.

Muistaa kannattaa myös se, että poliisikoulutukseen otettavien merkittävänä kriteerinä on nykyisin monikulttuurimyönteisyys (yltiösuvaitsevaisuus). Tampereen poliisikoulun johtaja mainitsi tästä erikseen joitain vuosia sitten.

Ylimmäinen sylttytehdas, joka mahdollistaa Taposen toiminnan, on sisäministeriö. Toisin sanoen sisäministerillä ja ministeriön kansliapäälliköllä on suuri valta ohjata poliisin toimintaa haluamaansa suuntaan.

Monikulttuurin ja haitallisen maahanmuuton suosimisen poliisin sisälle aloitti aikoinaan kokoomuslainen sisäministeri Anne Holmlund, joka ohjeisti poliisipäällikköjä aiheesta jo vuonna 2009.

Arvatkaapa kuka oli hänen valtiosihteerinsä?

Suojelupoliisin nykyinen johtaja Antti Pelttari (kok) oli Anne Holmlundin poliittinen valtiosihteeri vuodesta 2009 vuoteen 2011, jolloin hän siirtyi Suojelupoliisin johtajaksi.
Pelttari puolestaan on kokoomuksen kansanedustajan ja Sipilän hallituksen yhden kokoomuslaisen sisäministerin Paula Risikon serkku.

Lue myös:   Juha Lavapuro: Hallitus yrittää seuraavaksi massavalvontaa

Risikko muistetaan siitä, että hän esti Sipilän hallituksen maahanmuuttopoliittisen ohjelman etenemisen. Ohjelmalla olisi tilkitty houkutustekijöitä, jotka vetävät nimenomaan haitallista maahanmuuttoa Suomeen.

Ei tarvitse myöskään ihmetellä miksi Suojelupoliisi tarjoilee niin merkillisiä lausuntoja äärioikeiston uhasta, joka on todellisuudessa mitätöntä. Niin mitätöntä, että sitä voidaan pitää lähes nollatason uhkana.

Samaan aikaan vaikuttaa siltä, että Suojelupoliisi, joka epäonnistui totaalisesti Turun terrori-iskun suhteen (Supolle oli kerrottu kyseisen henkilön radikalisoitumisesta, mutta Supo ei tehnyt mitään asian eteen), pehmentelee lausunnoissaan islaminuskoisten muodostamaa uhkaa, joka näkyy uskonnollisena kiihottamisena sekä yhtenä osana vaarallisten jengien taustalla.

Vääräuskoiset, siis kaikki muut paitsi muslimit, ovat useille islaminuskoisille (kaikille, jotka uskovat koraaniin ja pitävät shariaa parhaana lakina muslimeille) alempiarvoisia ihmisiä, joita voi kohdella sen mukaisesti.

Lue myös:   Juha Lavapuro: Hallitus yrittää seuraavaksi massavalvontaa

Taposen kohdalla on kyse täysin tietoisen politiikan toteuttamisesta, josta vastaa viime kädessä sisäministeriö, joka on kokoomuksen ja vihreiden ministerien (Orpo, RIsikko, Mykkänen, Ohisalo, Mikkonen) johdolla luisunut kauas pois tärkeimmästä roolistaan, jonka pitäisi olla suomalaisten turvallisuuden mahdollisimman hyvä takaaminen.
Taponen on vain hyödyllinen ********, joka palvelee sitä herraa tai rouvaa, joka ohjaa poliisin toimintaa.

Normaalissa demokraattisessa oikeusvaltiossa Taponen ei olisi ollut enää pitkään aikaan sekuntiakaan nykyisessä tehtävässään, mutta edellä mainituista syistä hän voi jatkaa toimintaansa Helsingin poliisijohdon siihen puuttumatta ja miestä toisiin tehtäviin siirtämättä.

Tällaiset asiat kannattaa muistaa, kun kävelee seuraavan kerran vaaliuurnille. Sitä saa mitä tilaa, on ihan viisas sanonta politiikassa.


Teksti on poimittu Heikki Porkan FB-sivulta

Previous post Ano Turtiaista tapaamassa Eduskunnassa
Next post Tekoälyasiantuntija sanoo, että vanhemmat valitsevat “digitaaliset vauvat” metaversessä oikeiden vauvojen sijaan 50 vuoden sisällä.
Close
%d bloggaajaa tykkää tästä: