0

Ostoskori on tyhjä.

Hullu MaailmaTiede ja TekniikkaYhteiskunta

Naomi Wolf: Rakkaat ystävät, pahoittelen kansanmurhasta ilmoittamista. Se on todella totta: he tietävät tappavansa vauvoja!

Olen ollut hiljaa muutaman viikon. Antakaa anteeksi.

Totuus on: Olen ollut lähes sanaton – tai kirjallisesti vastaava – koska viime aikoina minulla on ollut kadehdittava tehtävä yrittää ilmoittaa maailmalle, että kansanmurha – tai mitä olen kutsunut, kömpelösti mutta kiireellisesti, ”vauvakuolemaksi” – on todellakin meneillään.

WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers -ryhmä, joka koostuu 3000 erittäin pätevästä lääkäristä, sairaanhoitajasta, biostatistista, lääketieteellisen petoksen tutkijasta, laboratoriohoitajasta ja tutkijasta – on laatinut raportin toisensa jälkeen, kuten ehkä tiedätte, kertoakseen maailmalle, mitä 55 000 Pfizerin sisäistä asiakirjaa, joita FDA oli pyytänyt tuomioistuimelta pitämään salassa 75 vuoden ajan, sisältävät. Oikeuden määräyksellä nämä asiakirjat julkistettiin väkisin. Asiantuntijamme palvelevat ihmiskuntaa lukemalla nämä asiakirjat läpi ja selittämällä ne maallikon kielellä. Löydät kaikki vapaaehtoisten raportit DailyClout.io-sivustolta.

Paljastuneet valheet ovat tyrmääviä.

WarRoom/DailyClout Volunteers on vahvistanut: että Pfizer (ja siten FDA) tiesi joulukuuhun 2020 mennessä, että MRNA-rokotteet eivät toimineet – että niiden ”teho heikkeni” ja että ne esittivät ”rokotteen epäonnistumista”. Yksi rokotusten saamisen sivuvaikutus, kuten he tiesivät kuukauden kuluttua vuoden 2020 massarokotusten käyttöönotosta, oli ”COVID”.

Pfizer tiesi toukokuussa 2021, että 35 alaikäisen sydän oli vaurioitunut viikko MRNA-injektion jälkeen – mutta FDA otti kuitenkin EUA:n käyttöön teini-ikäisille kuukautta myöhemmin, ja vanhemmat saivat Yhdysvaltain hallitukselta lehdistötiedotteen sydänhaitoista vasta elokuussa 2021, kun tuhansia teini-ikäisiä oli rokotettu. [https://dailyclout.io/pfizer-vaccine-fda-fails-to-mention-risk-of-heart-damage-in-teens/]

Pfizer (ja siten FDA; monissa asiakirjoissa lukee ”FDA: CONFIDENTIAL”) tiesi, että toisin kuin korkeapalkkaiset tiedottajat ja lahjotut lääkärit vakuuttivat ihmisille, MRNA, piikkiproteiini ja lipidin nanohiukkaset eivät pysyneet pistoskohdassa deltoideuksessa, vaan kulkeutuivat 48 tunnin kuluessa verenkiertoon ja sieltä edelleen maksaan, pernaan, lisämunuaisiin, imusolmukkeisiin ja, jos olet nainen, munasarjoihin. [https://dailyclout.io/internal-pfizer-documents-prove-knowledge-that-lipid-nanoparticles-in-mice-subjects-do-not-remain-in-muscle-but-were-shown-to-be-rapidly-distributed-in-the-blood-to-the-liver/]

Pfizer (ja siten FDA) tiesi, että Moderna-rokotteessa oli 100 mcg MRNA:ta, lipidinanopartikkeleita ja piikkiproteiinia, mikä oli yli kolme kertaa enemmän kuin aikuisten Pfizer-annoksen 30 mcg; yhtiön sisäisistä asiakirjoista käy ilmi, että 100 mcg:n annoksen haittavaikutusten määrä oli suurempi, joten yhtiön sisäiset kokeilut lopetettiin sen ”reaktogeenisuuden” vuoksi – Pfizerin sanoin – mutta kukaan ei kertonut asiasta miljoonille amerikkalaisille, jotka kaikki saivat ensimmäisen ja toisen 100 mcg:n Moderna-annoksen sekä tehosterokotteet.

Pfizer vääristeli koehenkilöitä niin, että lähes kolme neljäsosaa oli naisia – sukupuoli, joka on vähemmän altis sydänvaurioille. Pfizer kadotti tiedot siitä, mitä tapahtui sadoille koehenkilöille.

Sisäisissä tutkimuksissa ilmeni yli 42 000 haittatapahtumaa, ja yli 1200 ihmistä kuoli. Kuolleista neljä kuoli sinä päivänä, jona heille annettiin injektio.

Pfizerin sisäisissä asiakirjoissa luetellut haittatapahtumat ovat täysin erilaisia kuin CDC:n verkkosivuilla ilmoitetut tai korruptoituneiden lääkäreiden, lääketieteellisten järjestöjen ja sairaaloiden ilmoittamat haittatapahtumat. Niihin kuuluvat valtavat määrät nivelkipuja, lihaskipuja (myalgia), neurologisia vaikutuksia, kuten MS-tautia, Guillain Barre -tautia ja Bellin halvausta, enkefaliaa, veren hyytymisen kaikkia mahdollisia ilmenemismuotoja, trombosytopeniaa laajamittaisesti, aivohalvauksia, verenvuotoja ja monenlaisia kalvojen repeämiä koko ihmiskehossa. Sivuvaikutuksiin, joista Pfizer ja FDA tiesivät, mutta te ette tienneet, kuuluvat rakkuloiden muodostumisongelmat, ihottumat, vyöruusu ja herpeksen aiheuttamat tilat (itse asiassa erinäiset rakkuloiden muodostumisongelmat, jotka oudosti ennakoivat apinarokon oireita).

Sisäiset asiakirjat osoittavat, että Pfizer (ja näin ollen FDA) tiesi, että vihaiset punaiset ihottumat tai nokkosihottuma olivat yleinen reaktio rokotteen ainesosissa olevaan PEG:hen, joka on raakaöljystä peräisin oleva allergeeni, jota ei todellakaan saisi niellä. PEG on itse asiassa niin vakava allergeeni, että monet ihmiset voivat saada anafylaktisen sokin, jos he altistuvat sille. PEG-allergisia henkilöitä ei kuitenkaan varoitettu rokotteiden käytöstä tai heidän lääkärinsä eivät edes tarkkailleet heitä huolellisesti, EpiPen kädessä. Heidät jätettiin oman järkensä varaan.

Pfizer tiesi, että ”altistuminen” rokotteelle määriteltiin – heidän omien sanojensa mukaan – seksuaaliseksi kosketukseksi (erityisesti hedelmöityshetkellä), ihokontaktiksi, hengittämiseksi tai imettämiseksi. [https://dailyclout.io/vaccine-shedding-can-this-be-real-after-all/]. Faktantarkistajat voivat kiistää tämän niin paljon kuin haluavat. Asiakirjat puhuvat puolestaan.

Tietenkin ihmiset, jotka ovat yrittäneet ottaa esille mitään näistä asioista, ovat joutuneet julkisuudesta poistetuiksi, presidentti on moittinut heitä, kutsunut heitä hulluiksi ja rankaissut heitä ankarasti.

Urheilijat, korkeakouluopiskelijat ja teini-ikäiset romahtavat jalkapallo- ja jalkapallokentillä. Lääkärit vääntävät käsiään ja ilmaisevat hämmennystä. Mutta BioNTechin SEC-ilmoituksesta käy ilmi tosiasia, josta CDC ja AMA eivät sano sanaakaan: pyörtyminen niin rajusti, että voi satuttaa itseään, on yksi sivuvaikutuksista, joka on tarpeeksi tärkeä BioNTechille tuoda esiin SEC:lle.

Mutta ei korostamaan sitä sinulle ja minulle.

Pystyin käsittelemään kaiken tämän ja jatkamaan yksinkertaisesti raportointia. Mutta viime viikkoina kauhu valtasi minut. Koska nyt vapaaehtoiset ovat ohjelmapäällikkö Amy Kellyn erinomaisen johdon johdolla vahvistaneet, että käynnissä on kansanmurha, oli se sitten tahallista tai ei. Ja israelilainen toimittaja Etana Hecht on lisännyt oman erinomaisen analyysinsä. Tässä on neiti Hechtin yhteenveto vapaaehtoisten havainnoista:

Clown World – Honk
Rokotetut naiset
Aihe raskaana olevista ja imettävistä äideistä, jotka saavat rokotuksia rohkaisemalla ja pakottamalla, on tuskallinen. Sitä on tuskallista tutkia, siitä on tuskallista kirjoittaa ja siitä on tuskallista saada tietää, miten huolimattomasti arvokkaimpia keskuudessamme kohdellaan. Raskaana olevissa ja imettävissä äideissä asuu elämän ja luonnon ydin. Pohdittaessa sitä, miten vähän huomiota kiinnitettiin…
Lue lisää
4 päivää sitten – 129 tykkäystä – 29 kommenttia – Etana Hecht
Näyttää siltä, että voi todellakin olla sattumanvarainen kansanmurha. Lisääntyminen itsessään on mRNA-rokotteiden kohteena, tahallisesti tai tahattomasti. Ja jos tiedetään, että lisääntymistä vahingoitetaan ja vauvoja ja sikiöitä vahingoitetaan, ja tiedetään, että tämä on laajamittaista, minkä kaikki Pfizerilla ja FDA:lla, jotka lukivat näitä asiakirjoja, tiesivät – ja jos tätä ei lopeteta – niin eikö siitä lopulta tule kansanmurha?

WarRoom/DailyClout-vapaaehtoiset ovat vahvistaneet, että lipidin nanohiukkaset, pienet kovat rasvaiset kuoret, jotka sisältävät MRNA:ta, läpäisevät lapsivesikalvon. Se tarkoittaa tietenkin, että ne pääsevät sikiön ympäristöön. (Ne läpäisevät myös veri-aivoesteen, mikä saattaa osaltaan selittää MRNA-rokotuksen jälkeiset aivohalvaukset ja kognitiiviset ongelmat, joita olemme havainneet). Vapaaehtoiset ovat perehtyneet syvälle Pfizerin asiakirjojen raskautta koskeviin raportteihin ja todenneet, että vakuutus siitä, että rokote on ”turvallinen ja tehokas” raskaana oleville naisille, perustui tutkimukseen, jossa tutkittiin 44 ranskalaista rottaa, joita seurattiin 42 päivän ajan (tutkimuksen suorittaneet tutkijat ovat BioNTechin osakkeenomistajia tai työntekijöitä). [https://dailyclout.io/covid-19-vaccines-pregnancy-risky-business/]

Vapaaehtoiset havaitsivat, että vaikka raskaana olevat naiset suljettiin pois sisäisistä tutkimuksista ja siten myös EU:n hyväksynnästä, jonka perusteella kaikille raskaana oleville naisille vakuutettiin rokotteen olevan ”turvallinen ja tehokas”, noin 270 naista tuli kuitenkin tutkimuksen aikana raskaaksi. Yli 230 heistä katosi jotenkin historiaan. Mutta niistä 36 raskaana olevasta naisesta, joiden tuloksia seurattiin, 28 menetti lapsensa.

Vapaaehtoiset havaitsivat, että yksi vauva kuoli imetettyään rokotettua imettävää äitiä, ja hänellä todettiin olevan tulehtunut maksa. Monet rokotettujen äitien imettämistä vauvoista olivat levottomia, kärsivät ruoansulatuskanavan häiriöistä, eivät menestyneet (kasvaneet) ja olivat lohduttomia.

Kuulen nyt eri puolilta maata anekdoottisia raportteja näistä oireista vauvoilla, jotka imettävät rokotettuja äitejä.

Pfizerin asiakirjoista käy myös ilmi, että joidenkin rokotettujen äitien imetys oli estynyt tai että he eivät voineet tuottaa maitoa lainkaan.

Lääkärit ovat tietenkin ymmällään tästä kaikesta. ymmällään.

NIH:n tietokannassa on esipainettu tutkimus, jonka mukaan rokotettujen naisten äidinmaidossa on vain vähäisiä määriä PEG:tä. [https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8351783/]

Mutta mitä on vähäpätöinen määrä öljytuotetta äidinmaidossa, kun olet pieni vastasyntynyt, jolla ei ole immuniteetteja ja joka on juuri saapunut maailmaan? NIH:n esiprintissä itse raportoitiin, että tutkituilla lapsilla oli enemmän ruoansulatuskanavan häiriöitä ja unettomuutta, ja yhdellä äidillä oli kohonneita PEG-pitoisuuksia äidinmaidossa, ja pienellä fontilla todetaan, että lisätutkimuksia tarvitaan:

”Tarvitaan laajempia tutkimuksia, jotta ymmärrämme paremmin PEG:n siirtymistä ihmismaitoon ja mahdollisia vaikutuksia sen jälkeen, kun lapsi on nauttinut sitä. Vaikka asiantuntijoiden yksimielisyyden mukaan äidin COVID-19-rokotuksesta(20,21) aiheutuu imeväiselle vain vähäinen tai ei lainkaan potentiaalista riskiä, raportoituja vähäisiä oireita (unen muutokset ja ruoansulatuskanavan oireet) voitaisiin tutkia tarkemmin tulevissa tutkimuksissa sen määrittämiseksi, liittyvätkö ne rokotukseen.”

Koska yksikään vauva ei kuollut pienen tutkimuksen lyhyen ajanjakson aikana, tutkimuksessa päädyttiin siihen, että imettävät vauvat eivät kärsineet rokotettujen äitien rokotuksista todellisia haittavaikutuksia. Tutkimuksessa ei kuitenkaan seurattu näitä vauvaparkoja, joiden unettomuus ja todetut ruoansulatuskanavan vaivat olivat todettuja, jotta olisi voitu nähdä, ”kukoistivatko” ne todella – saivatko ne painoa ja kehittyivätkö ne normaalisti.

Tällaisen virheellisen tieteen perusteella naisille vakuutettiin, että rokotteet olivat ”turvallisia ja tehokkaita” heille ja heidän imettäville vauvoilleen.

Mutta – neljä Pfizerin asiakirjoissa mainituista imettävistä rokotetuista naisista raportoi ”sinivihreästä” rintamaidosta. En keksi tätä. Ja se imettävä vauva, joka kuoli tulehtuneeseen maksaan – tapaus on haudattu, eikä se ole päässyt otsikoihin.

Sattumalta – tai sitten ei – SAMA FDA, joka Pfizerin asiakirjoissa sulki silmänsä ihmiselle ja äideille ja vauvoille aiheutuvilta valtavilta haitoilta, ilmoitti, että Abbotin, joka on merkittävä äidinmaidonkorvikkeen valmistaja Yhdysvalloissa, oli suljettava tehtaansa. [https://www.cnbc.com/2022/05/16/abbott-reaches-agreement-with-fda-to-reopen-baby-formula-plant-to-ease-nationwide-shortage.html]

Sattumoisin, kun äidinmaidonkorvikkeita on saatavilla vain vähän ja kun joidenkin tai monien (emme tiedä) rokotettujen äitien rintamaito on vaarantunut, käy ilmi, että Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson ja Mark Zuckerberg ovat kaikki sijoittaneet startup-yritykseen nimeltä ”BioMilq” – joka tuottaa laboratoriossa kasvatettua rintamaitoa maitorauhassoluista. [https://www.cnbc.com/2020/06/16/biomilq-raises-3point5-million-from-bill-gates-investment-firm.html]. Raportit tästä startup-yrityksestä sisältävät tätä Frankensteinin kaltaista kieltä ikään kuin tämä olisi normaalia: ”BIOMILQ-tiimi luo tuotteensa soluista, jotka on otettu ihmisen rintakudoksesta ja -maidosta, jonka paikallisen yhteisön naiset lahjoittavat, ja jotka saavat vastineeksi Target-lahjakortin.” [https://www.cnn.com/2022/05/03/business/lab-grown-human-milk-biomilq-health-climate-hnk-spc-intl/index.html]

Aivan kuin tämä kaikki ei olisi tarpeeksi kauhistuttavaa, neiti Hecht vetosi kolmesta maasta – Kanadasta, Skotlannista ja nyt Israelista – tehtyihin tutkimuksiin osoittaakseen, että vauvat kuolevat suhteettomasti vuoden 2021 aikana ja sen jälkeen voimakkaasti rokotetuissa maissa ja että vastasyntyneet kuolevat suhteettomasti, jos heillä on rokotettuja äitejä verrattuna rokottamattomiin äiteihin.

Hyvin rokotetussa Skotlannissa kuoli vuonna 2021 lähes kaksi kertaa enemmän vauvoja kuin lähtötilanteessa. [https://www.heraldscotland.com/news/19726487.investigation-launched-abnormal-spike-newborn-baby-deaths-scotland/]. Kanadan Ontariossa 86 vauvaa kuoli vuonna 2021, kun lähtötilanteessa kuoli neljä tai viisi vauvaa; tämä oli niin vakava vauvakuolema, että rohkea kansanedustaja toi asian parlamenttiin. [https://nonvenipacem.com/2021/12/10/explosive-rise-in-ontario-stillbirths-triggers-parliamentary-questions/].

Israelissa Haifassa sijaitsevassa RamBam-sairaalassa rokotetuilla naisilla oli 34 prosenttia enemmän spontaaneja abortteja ja kuolleena syntyneitä kuin rokottamattomilla naisilla.

Jackanapes Junction
Kuolleena syntyneet, keskenmenot ja abortit rokotetuilla ja rokottamattomilla naisilla.
Haifassa sijaitsevan Rambam-sairaalan tiedoista käy ilmi, että kuolleena syntyneiden, keskenmenojen ja aborttien (SBMA) osuus oli 6 % naisilla, jotka eivät koskaan saaneet COVID-19-rokotetta, verrattuna 8 %:iin naisilla, jotka oli rokotettu vähintään yhdellä annoksella (ja joilla ei koskaan ollut SARS-Cov-2-tartuntaa…
Lue lisää
4 kuukautta sitten – 59 tykkäystä – 62 kommenttia – Josh Guetzkow
Ms Hecht toteaa myös, että rokotettujen naisten kuukautisvuodon säätelyhäiriö on nyt täysin vahvistettu monissa tutkimuksissa, keskimäärin yksi ylimääräinen vuotopäivä kuukaudessa (sivuvaikutus, josta varoitin maaliskuussa 2021, mikä puolestaan sai CNN:n kommentaattorin haukkumaan minua ja pysyvästi poistamaan minut Twitteristä).

Ei tarvitse osata kuin kahdeksannen luokan biologiaa tietääkseen, että häiriintynyt kuukautiskierto, puhumattakaan munasarjoihin kertyvästä piikkiproteiinista, puhumattakaan pienten kovien rasvaisten rasvaisten rasvaisten nanohiukkasten kulkemisesta kehon kalvojen, myös lapsivesipussin, läpi, puhumattakaan rintamaidon sisältämästä PEG:stä, vaikuttaa hedelmällisyyteen, sikiön terveyteen, synnytykseen ja vauvojen ruoansulatuskanavan hyvinvointiin tai ahdistuneisuuteen, ja näin ollen heidän kykyynsä menestyä tai olla menestymättä (puhumattakaan sitoutumisesta).

Ja nyt vauvat kuolevat. Mitatkaa nyt Kanadasta, Skotlannista ja Israelista saadut tiedot kaikkiin maailman rokotuskansoihin.

Mitä me teemme tämän kaiken kanssa?

Kun tiedämme, kuten nyt tiedän, että Pfizer ja FDA tiesivät, että vauvoja kuoli ja äitien maito värjäytyi, kunhan vain katsomme niiden omia sisäisiä asiakirjoja; kun tiedämme, kuten tiedän, että he eivät varoittaneet ketään, saati sitten lopettaneet toimintaansa, ja että Pfizer, FDA ja muut demoniset ”kansanterveys”-yksiköt painostavat yhä useampien ja useampien odottavien naisten rokottamista MRNA:lla; nyt kun he aikovat pakottaa tähän afrikkalaisia naisia ja muita alhaisemman tulotason kansoja, jotka eivät halua MRNA-rokotteita, kuten Pfizerin toimitusjohtaja Bourla totesi viime viikolla WEF:ssä, ja kun tiedän, että Pfizer ajaa ja saattaa jopa saada Yhdysvalloissa EU:n luvan vauvojen ja viisivuotiaiden rokotuksiin, minun on todettava, että olemme katsomassa pahuuden kuiluun, jota ei ole nähty sitten vuoden 1945.

En siis tiedä teistä, mutta minun on vaihdettava tämän sanoinkuvaamattoman tiedon myötä toisenlaiseen keskusteluun.

En sano, että tämä on aivan samanlaista kuin todisteiden löytäminen tohtori Mengelen kokeista, mutta sanon, että näiden löydösten perusteella vertailu ei ehkä olekaan niin liioiteltu. Nämä Pfizerin anti-inhimilliset henkilöt, jotka puhuvat WEF:ssä, nämä FDA:n anti-inhimilliset henkilöt, jotka tietävät, mitä he tietävät, kohdistavat hyökkäyksensä ihmeelliseen naisvartaloon ja sen kykyyn tulla raskaaksi, synnyttää, synnyttää ja vaalia elämää. He tähtäävät naisen kehon kykyyn ylläpitää vastasyntynyttä ihmistä vain itsensä avulla. He tähtäävät lapsivesikalvoon, munasarjoihin, jotka vapauttavat munasolun, he tähtäävät imusolmukkeisiin ja vereen, jotka auttavat tukemaan äidinmaidon muodostumista, he tähtäävät kohdussa olevaan, avuttomaan sikiöön.

Ne kohdistuvat ihmissikiön ympäristöön, joka on yksi tämän maailman pyhimmistä tiloista, ellei jopa pyhin.

Ja he tietävät sen.

En tiedä teistä, enkä ole käännynnäinen, mutta kuten ehkä tiedätte, jos luette minua täällä, näinä maailmanlopun päivinä käännyn rukouksen puoleen. Olen alkanut sanoa julkisesti, kun minun oli kohdattava vauvojen kuoleman tosiasia, että tämä on raamatullinen aika, ja tarkoitan Vanhan testamentin raamatullista aikaa.

Se on samanlaista aikaa kuin Baabelin tornin rakentaminen – massiivista ylimielisyyttä jumalallisia suunnitelmia vastaan. Bill Gatesin kaltaiset miehet peukaloivat ja pyrkivät päihittämään Jumalan parhaat työt laboratorio toisensa jälkeen, ja Tech Bros ”häiritsee” inhimillistä kilpailua haluttomista tavaroistaan ja palveluistaan kohdistamalla toimintansa inhimillisiin prosesseihin ja pilaamalla Jumalan kuvaksi luodut ruumiit.

Se on samanlaista aikaa kuin silloin, kun kymmenen vitsausta hyökkäsi egyptiläisten kimppuun 2. Moos. 11:4-6:ssa:

”4 Niin Mooses sanoi: ”Näin sanoo Herra: ’Noin keskiyöllä minä kuljen koko Egyptin läpi. 5 Jokainen esikoispoika Egyptissä kuolee, valtaistuimella istuvan faraon esikoispojasta aina hänen käsiveskissään istuvan orjattaren esikoispoikaan asti ja kaikki karjan esikoisetkin. 6 Koko Egyptissä alkaa kova itku – pahempi kuin koskaan on ollut tai tulee olemaan. 7”

Tämä oli kaikkein pahin vitsaus, esikoisten surmaaminen.

Se on aika, jolloin ha-Satan – Saatana – ”kulkee edestakaisin maan päällä ja […] kävelee siinä ylös ja alas”, kuten Job 2 kuvaa häntä.

Se on aikaa, jolloin demonit kuljeskelevat ihmisten tiloissa, vaikka ne näyttävät itsekin tarpeeksi inhimillisiltä, omahyväisinä italialaisissa puvuissaan Maailman talousfoorumin paneeleissa.

Ha-Satan – ja hänen armeijansa: he tuhoavat hedelmöityksen, maidon, kuukautiset, kosketuksen, äidin tekemän vauvan kehdon, he tuhoavat vauvan ruokinnan, he tuhoavat vauvat itse.

Luen profeettoja nykyään paljon – koska miten voisin olla lukematta? Etsin sitä, mitä kirjailija Annie Lamott kutsui ”käyttöohjeiksi”. Mitä teette, kun ihmiskunta itse on uhattuna? Kun on olemassa ammattipataljoonia ja byrokraattisia osastoja, jotka toimivat ihmiskuntaa kohtaan vihamielisesti?

Varmasti täytyy olla jokin johtolanka.

Niinpä luen Nooan tarinaa ja Esterin kirjaa näinä päivinä paljon uudelleen; luen Jeremiaa uudelleen.

Olemme olleet täällä ennenkin. Nolostuttavan usein, kun on kyse siitä.

Tarina on aina sama, ainakin heprealaisessa Raamatussa (Uudessa testamentissa Jumala tietysti hyppää loppuun ja kääntää juonen päälaelleen).

Ainakin heprealaisessa Raamatussa Jumala yrittää aina saada huomiomme, aina, niin näyttää, hän pyytää meitä vain kulkemaan hänen rinnallaan; pyytää meitä vain pitämään hänen ei-niin-haastavat käskynsä; ei todellakaan pyydä paljon.

Jeremia 1:13:

” Herran sana tuli jälleen minulle: ”Mitä sinä näet?”

”Näen kattilan, joka kiehuu”, vastasin. ”Se kallistuu meitä kohti pohjoisesta.”

14 Herra sanoi minulle: ”Pohjoisen suunnasta vuodatetaan onnettomuus kaikkien maan asukkaiden päälle. 15 Minä kutsun kohta kaikki pohjoisten valtakuntien kansat koolle, sanoo Herra.

”Niiden kuninkaat tulevat ja asettuvat valtaistuimilleen.
Jerusalemin porttien sisäänkäynneille;
He tulevat kaikkia sen ympäröiviä muureja vastaan.
ja kaikkia Juudan kaupunkeja vastaan.
16 Minä julistan tuomioni kansalleni.
sen tähden, että he ovat jumalattomasti hylänneet minut,
kun he suitsuttavat muita jumalia
ja palvomalla sitä, mitä heidän kätensä ovat tehneet.”

Heprealaisessa Raamatussa matematiikka on joka tapauksessa yksinkertaista. Me käännymme, me kuuntelemme, ja me pelastumme; tai me jatkamme välinpitämättömästi, palvomme sitä, mitä omat kätemme ovat tehneet, ja olemme muiden jumalien lutkia – ”tieteen”, median valheiden, nykyään voisi sanoa konvention narsistisen narsismin – ja näin me olemme eksyksissä.

Olemme olleet melkein hukassa, kerta toisensa jälkeen.

Tämä kerta voi todella olla viimeinen; nämä hirviöt laboratorioissa ja ylikansallisissa paneeleissa ovat niin taitavia ja niin voimakkaita, ja heidän pimeä työnsä on niin laaja-alaista.

Jos Jumala on siellä – jälleen kerran – kaikkien niiden kertojen jälkeen, jolloin olemme koetelleet hänen kärsivällisyyttään – ja kuka todella tietää? – ojennammeko käden hänelle vastineeksi, otammeko viime hetkellä otteen tästä kuilusta ja löydämmekö yksinkertaisesti jotenkin tavan kulkea hänen rinnallaan?

Vai eksytämmekö tällä kertaa, kun menetämme vauvat ja jatkamme siitä huolimatta huolettomasti – eksymmekö todella itse?

Lähde: https://naomiwolf.substack.com/p/dear-friends-sorry-to-announce-a

 

Visits: 355 Today: 12
Wanha Wihainen Walkoinen lihaa syövä ja naisista tykkäävä heteromies - ja edelleen 101% poliittisesti epäkorrekti paskiainen. Tasainen luonne, aina pahalla päällä. "Only thing man truly has is his word. If he goes back on his word, what's left?…

What's your reaction?

Related Posts

1 of 5

Vastaa

New Report

Close