Hälyttävät uudet tiedot vahvistavat COVID-rokotteen yhteyden kuolemaan johtavaan aivosairauteen.

Uudet tiedot osoittavat, että rokotteet voivat aiheuttaa yhden lääketieteen tuntemista tappavimmista taudeista. Tauti on aina kuolemaan johtava. Hallitus EI tee juurikaan töitä Creutzfeldt-Jakobin taudin (CJD) jäljittämiseksi. Se tunnetaan nimellä prionitauti.

Mayo Clinicin mukaan CJD on rappeuttava aivosairaus, joka johtaa dementiaan ja lopulta kuolemaan. CJD on harvinainen, tappava sairaus, jonka aiheuttaa aivoissa oleva epänormaali proteiini, jota kutsutaan prioniksi. Joitakin vuosia sitten tämän taudin eräs muoto tunnettiin nimellä hullun lehmän tauti. Kyse ei ole pelkästään tämän tappavan taudin saamisesta, vaan pikemminkin siitä, että COVID-rokotteita, jotka voivat aiheuttaa sen, olisi pidettävä uskomattoman vaarallisina monella tavalla.

Hiljattain julkaistussa ranskalaisessa esipainoksessa CJD:stä ja COVID-rokotuksesta on todettu, että COVID-rokote on saattanut vaikuttaa uudenlaisen sporadisen CJD-taudin syntyyn, joka on paljon aggressiivisempi ja nopeampi taudin etenemisessä verrattuna perinteiseen CJD:hen.

Ranskalaiset havaitsivat, että potilaat saivat taudin muutamassa päivässä sen jälkeen, kun he olivat saaneet ensimmäisen tai toisen annoksen Pfizerin tai Modernan COVID-rokotetta.

Prioneja esiintyy aivoissa luonnostaan, ja ne ovat yleensä vaarattomia, mutta kun ne sairastuvat tai taittuvat väärin, ne vaikuttavat läheisiin prioneihin, jotka myös muuttuvat epämuodostuneiksi, mikä johtaa aivokudoksen rappeutumiseen ja kuolemaan.

Tauti on parantumaton, sillä kun yksi prioni on saanut tartunnan, se jatkaa leviämistä muihin prioneihin, eikä mikään hoito pysty pysäyttämään taudin etenemistä.

Useimmilla CJD:tä sairastavilla on sporadinen CJD; he saavat tartunnan ilman näkyvää syytä. Pienet ihmisryhmät saavat kuitenkin diagnoosin periytymisen vuoksi.

Sporadinen CJD, vaikka se esiintyykin satunnaisesti, on yhdistetty sellaisen lihan syömiseen, joka on saanut tartunnan sairaista prioneista, esimerkiksi henkilöihin, jotka syövät naudanlihaa, joka on peräisin tartunnan saaneesta lehmästä.

Vaikka COVID:n Omicron-muunnoksessa ei ole prionialuetta sen piikkiproteiinissa, ensimmäisessä Wuhanin COVID-19-muunnoksessa on prionialue piikkiproteiinissa. Yhdysvaltalainen tutkimus osoittaa, että prionialue pystyy olemaan vuorovaikutuksessa ihmissolujen kanssa. Siksi kun Wuhan-variantin piikkiproteiinin geenitieto tehtiin rokotteeksi osana mRNA- ja adenovirusrokotteita, myös prionialue sisällytettiin siihen.

Osana luonnollista soluprosessia, kun mRNA on sisällytetty soluihin, solu muuttaa mRNA:n ohjeet COVID-piikkiproteiiniksi, mikä huijaa soluja uskomaan, että ne ovat saaneet tartunnan, jotta ne luovat immunologisen muistin viruksen komponenttia vastaan.

Biologinen prosessi, jossa mRNA-informaatio käännetään proteiineiksi, ei kuitenkaan ole täydellinen ja virheiltä immuuni. Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa on spekuloitu, että väärin taitettu piikkiproteiini voisi puolestaan luoda väärin taitetun prionialueen, joka voi vuorovaikutuksessa terveiden prionien kanssa aiheuttaa vahinkoa ja johtaa CJD-tautiin.

Tässä on suuri uutinen. Turkissa tehdyssä vertaisarvioidussa tutkimuksessa ja ranskalaisessa esipainoksessa on havaittu äkillisiä CJD-tapauksia, jotka ilmenivät Pfizerin, Modernan ja AstraZenecan rokotteiden saamisen jälkeen, mikä viittaa yhteyksiin rokotuksen saamisen ja tartunnan saamisen välillä. Katso alla oleva PDF-tiedosto.

 

Lue myös:   Rokotenarratiivi romahtaa, kun Harvardin tutkimus osoittaa, että rokote on vaarallisempi kuin COVID.

Ranskalaistutkimuksessa todettiin, että oireet alkoivat 11,38 päivän kuluessa rokotuksesta, kun taas turkkilaisessa tutkimuksessa oireet ilmenivät yhden päivän kuluttua rokotuksesta. Kaikki 26 ranskalaista tautipotilasta kuolivat. Heistä kahdeksan johti äkkikuolemaan (2,5 kuukautta).”

Ranskalaistutkijat totesivat, että Ranskassa ja Euroopassa on muutamassa viikossa ilmennyt yli 50 tapausta, joissa Creutzfeldt-Jakobin tauti on ilmaantunut lähes spontaanisti hyvin pian ensimmäisen tai toisen Pfizerin, Modernan tai AstraZenecan rokoteannoksen pistämisen jälkeen.

USA:n tapaukset

Maaliskuussa julkaistussa yhdysvaltalaisessa tapausraportissa kerrottiin 64-vuotiaan Cheryl Cohenin taistelusta CJD-tautia vastaan, joka kehittyi muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli saanut toisen Pfizerin COVID-rokoteannoksen.

Raportissa todettiin:

“Tässä esitellään tapaus 64-vuotiaasta naisesta, jolla ilmeni nopeasti vähenevää muistin heikkenemistä, käyttäytymisen muutoksia, päänsärkyä ja kävelyhäiriöitä noin viikko sen jälkeen, kun hänelle oli annettu toinen annos Pfizer-BioNTechin uudenlaista lähetti-ribonukleiinihappoa (mRNA) sisältävää COVID-rokotetta.

“Laajojen tutkimusten jälkeen vakuuttavat todisteet tunnistivat kuolemaan johtaneen diagnoosin sporadisesta Creutzfeldt-Jakobin taudista.”

Cohenin tytär Gianni sanoi, että hänen äitinsä taantuminen oli “tajunnanräjäyttävää, hämmentävää ja todella sydäntäsärkevää”.

Gianni kertoi, että äiti muuttui siitä, että hän pystyi työskentelemään ja tekemään jokapäiväisiä toimintoja, kykenemättömäksi kävelemään, puhumaan tai hallitsemaan kehonsa liikkeitä. Cohenista tuntui, että hänen päänsä “räjähtää”, ja hän kuoli kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun hän oli saanut toisen Pfizer-annoksensa.

Hänen lääkärinsä sanoi:

“Tämä tapaus osoittaa mahdollisia haittavaikutuksia, joita voi esiintyä uuden COVID-19-rokotteen antamisen yhteydessä. Lisäksi lääkäreiden on otettava huomioon neurodegeneratiiviset sairaudet, kuten prionisairaus (esim. sporadinen Creutzfeldt-Jakobin tauti), autoimmuuni-enkefaliitti, infektio, ei-epileptinen kohtaus, toksis-metaboliset häiriöt jne. erotusdiagnoosissa, kun potilas sairastaa nopeasti etenevää dementiaa, erityisesti äskettäisen rokotuksen yhteydessä.”

“Vaikka sporadiseen Creutzfeldt-Jakobin tautiin (sCJD) ei tällä hetkellä ole parannuskeinoa, varhainen diagnoosi on ratkaisevan tärkeää, jotta vältetään empiiristen lääkkeiden tarpeeton antaminen epäiltyjen psykologisten tai neurologisten häiriöiden vuoksi.”

“Lisäksi haittatapahtumien seuraaminen voisi mahdollisesti johtaa sekä uuden COVID-19-lähettiribonukleiininukleiinihappo (mRNA) -rokotteen että sCJD:n etiologian tarkempaan karakterisointiin ja ymmärtämiseen.”

“Vielä tärkeämpää on, että haittavaikutusten tunnistaminen antaa yksilöille elintärkeää tietoa, jonka avulla he voivat tehdä valistuneempia päätöksiä terveytensä suhteen.”

Jeffrey Beauchine sanoi, että hänen äitinsä Carol tiesi, että hänen Creutzfeldt-Jakobin tautinsa liittyi Moderna-rokotteeseen. Hänen kuolemansa seuraaminen oli kuin “jotain, mitä näkee elokuvasta”, hän sanoi.

Beauchine sanoi, että hänen äitinsä sai ensimmäisen Moderna-annoksensa 16. helmikuuta 2021, eikä hän ilmoittanut mitään valituksia. Saatuaan toisen annoksen 17. maaliskuuta Carol sanoi heti, että hän “tunsi itsensä erilaiseksi”.

Lue myös:   BUCHANAN: Ukrainan sodan voittajat ja häviäjät

Carolin oireet alkoivat puutumisella, joka levisi käsivarresta, johon hän sai injektion, koko kehon vasemmalle puolelle.

Hän valitti, että hänen aivoissaan oli jotain vialla; hän ei pystynyt yhdistämään ajatuksiaan tai ymmärtämään asioita, hänelle kehittyi kaksoiskuvat ja sokeus ja hän alkoi kokea aistiharhoja.

Lääkärit ajattelivat aluksi, että Carol oli kärsinyt aivohalvauksesta tai ahdistuksesta. Myöhemmin skannaukset osoittivat, että hänen pikkuaivoissaan oli poikkeavuuksia.

Carolin tila eteni nopeasti, ja lopulta hänellä diagnosoitiin CJD ja hänelle annettiin elinaikaa vain päiviä. Hän kuoli kuukausien kuluessa siitä, kun hän oli saanut toisen Moderna-annoksensa.

Carolin lääkärit tekivät ilmoituksen CDC:n rokotehaittojen raportointijärjestelmään (VAERS I.D. 2180699).

Tähän mennessä CDC ei ole ottanut yhteyttä perheeseen, vaikka ruumiinavaus vahvisti, että Carol kuoli CJD-tautiin, jota hänellä ei ollut ennen COVID-rokotteen saamista.

Richard Sprague sanoi, että hänen vaimonsa Jennifer sai CJD:n Pfizerin COVID-rokotteen jälkeen ja kuoli viiden kuukauden kuluessa toisesta annoksesta.

Jennifer sai ensimmäisen Pfizer-annoksen 29. elokuuta 2021 ja toisen annoksen 21. syyskuuta 2021. Vaikka hänen miehensä pysyi rokottamattomana, Jenniferin oli saatava rokotus osana työsuhdettaan.

Neljä päivää toisen annoksen jälkeen Jennifer koki ensimmäisen kerran “äkillisen oudon tapahtuman, jota hän ei osannut selittää”.

Jennifer sai lisää kohtauksia, ja hänen vasen kätensä ja kylkensä alkoivat vapista. Lokakuun 13. päivänä 2021 Jennifer palasi lääkäriin, joka määräsi Xanaxia ahdistukseen.

Jenniferin sairaus eteni nopeasti, kunnes hän ei pystynyt istumaan ja kävelemään itsenäisesti. Skannaukset vahvistivat, että Jenniferin aivojen oikealla puolella oli merkittäviä muutoksia. Uusi lääkäriryhmä suoritti selkäydinleikkauksen ja vahvisti, että Jenniferillä oli CJD. Tuolloin Jennifer ei enää pystynyt nousemaan sängystä.

“Aivosi vain katoavat. Se on hullua”, Sprague sanoi. “Olet täydellisen terveessä kehossa, ja aivosi vain kuolevat muutaman kuukauden kuluessa.”

Kun Jenniferillä todettiin CJD 12. helmikuuta, hänen vakuutusyhtiönsä sanoi, ettei se enää maksaisi hänen hoitoaan, ja Spraguelle kerrottiin, ettei hänen vaimonsa toipuisi.

Jennifer kuoli 21. helmikuuta – viisi kuukautta sen jälkeen, kun hän oli saanut toisen Pfizer-annoksensa, kertoo Children’s Health Defense.

VAERS:n viimeisimpien tietojen mukaan COVID-19-rokotteiden jälkeen on 14. joulukuuta 2021 jälkeen raportoitu 56 nopeasti alkavaa CJD-tautitapausta.

Historiallisesti VAERS:n on osoitettu raportoivan vain 1 % todellisista rokotteiden haittavaikutuksista.

Ja monet rokotteisiin liittyvät kuolemantapaukset ovat saattaneet olla CJD:tä ja jäädä diagnosoimatta, koska CJD:n vahvistaminen vaatii paljon työtä.


Alkuperäinen artikkeli
Arkistoitu kopio

Previous post Tiina Keskimäen aluevaltuustopäivä 21.6.2022
Next post Ukraina kieltää tärkeimmän oppositiopuolueen ja takavarikoi sen koko omaisuuden
Close
%d bloggaajaa tykkää tästä: