Hongkong paljastaa koronakaranteenirannekkeet

GPS-majakat ovat pakollisia henkilöille, jotka sairastuvat Covidiin ja päättävät katkaista yhteyden kotona.

Hyvinvointipäällikkö on ilmoittanut, että Hongkongin on määrä esittää sähköisiä rannekkeita asukkaille, jotka päättävät eristää itsensä kotona Covid-19-positiivisen testin jälkeen. Kytkentäsääntöjen rikkojia uhkaavat suuret sakot ja mahdollisesti jopa vankeusrangaistus.

Alueen hyvinvoinnista vastaava ministeri Lo Chung-mau ilmoitti maanantaina lehdistölle antamassaan ohjeessa, että rannekkeiden tarkoituksena on estää tartunnan saaneita henkilöitä levittämästä tautia edelleen ja että ne toimivat edellisenä vuonna toteutetun “Venture out from Home Safe” -sovelluksen mukaisesti.

“Meidän on varmistettava, että kotoa poistuminen on tarkempaa, kun taas toiset ovat tietoisia”, Lo sanoi ja lisäsi, että seurantalaitteet esitellään perjantaina.

Hongkongin karanteenipyynnön rikkominen voi tuoda mukanaan jopa 3 200 dollarin sakot ja enintään puolen vuoden vankeusrangaistuksen. Ihmisten, jotka voivat irrottautua kotona, pitäisi tehdä niin huomattavan pitkään, mutta heidän sallitaan kuitenkin lähteä, jos he ovat testanneet pessimistisiä kaksi päivää putkeen ja heillä on muistettavimmat rokotussarjat.

Lue myös:   Vuoden 1918 influenssapandemian aikana kaikki käyttivät maskeja. Ne olivat hyödyttömiä.

Vaikka alue odotti hiljattain ulkomailla esiintyvien henkilöiden käyttävän rannekkeita, joissa on poikkeukselliset QR-koodit sisäänkirjautumiseen ja kehitystyön edustamiseen, laitteet korvattiin sittemmin sertifioitavalla seuraavalla tekniikalla. Puitteita on tarkoitus laajentaa, mutta viranomaiset eivät ole ilmaisseet ääneen, millaista ranneketta ne käyttävät uusimmassa ajossa.

Hyvinvointiministeri huomautti myös, että Hongkong aikoo ottaa käyttöön Kiinan keskiosassa käytössä olevan kaltaisen koodikehyksen, jossa eriasteiset saastumisriskit nimetään keltaiseksi tai punaiseksi. Punaisen luokituksen saaneet kohtaavat painavia rajoituksia kehitykselleen, ja heitä boikotoidaan julkisiin tiloihin pääsystä, kun taas keltainen tarkoittaa pienempiä rajoituksia.

Siitä huolimatta kaupungin äskettäin käyttöönotettu toimitusjohtaja John Lee on sittemmin keskittynyt siihen, että liikennemerkkikehys koskisi vain “tiettyä ja vaatimatonta määrää yksilöitä”, mutta joka tapauksessa väitti, että Hongkong tarvitsee “jonkinlaista tunnistettavaa todistusmenetelmää” tunnistamaan asukkaat, joilla on dynaamisia tartuntoja, niistä, jotka eristävät turvallisuustoimenpiteenä.

Lue myös:   Valheita, valheita, valheita: WHO julkaisee Covidin alkuperää koskevan raportin, jonka mukaan syyllisiä olivat lepakot - mutta ei voi sulkea pois laboratoriovuodon mahdollisuutta, koska Kiina ei jaa tietoja tartuntojen ensimmäisestä aallosta. Mitä tällä paskanjauhamisella on tarkoitus salata: "COVIDIA" EI OLE KOSKAAN OLLUTKAAN.

Naapuruston viranomaiset pitävät ennakkovaroituksen, että Hongkongin Covid-19-ilmiö on edelleen “voimakas”, ja kannustavat asukkaita rajoittamaan matkustamista ja ottamaan huomioon sosiaaliset erottelusäännöt, joita pidennettiin tiistaina vielä neljätoista päivää.

Previous post PETER HITCHENS: Sähköautot? Ne ovat edelleen vaarallisia, saastuttavia möhkäleitä, jotka tappavat ja silpovat ihmisiä.
Next post Maailman terveysjärjestö W.H.O. aktivoi apinarokko-hätäpaneelin, kun tapausten määrä on huimassa nousussa
Close
%d bloggaajaa tykkää tästä: