Pääministeri-instituution alennustila

Eilen 17.8.2022 levisi sosiaalisessa mediassa video jossa Suomen istuva pääministeri, Sanna Marin, esiintyy selkeästi humalaisena ja videosta on myös havaittavissa vahvoja viitteitä ”jauhon” eli tuttavallisemmin nenäkarkin käytöstä.

Miten ihmeessä tämä ihminen voi enää toimia uskottavasti pääministerinä ja edustaa Suomea? Ei voi kun kummastella – tähän asti paljonkin pienemmistä ”rikkeistä” ovat pääministerit joutuneet eroamaan, viimeisimpänä Antti Rinne, jonka tilalle Sanna Marin asetettiin.

Ministereistä sanotaan, että heidän tulisi olla taitavaksi tunnettuja Suomen kansalaisia – tämä jälkimmäinen kohta kyllä Marinin kohdalla täytyy, mutta se osaaminen – montakos niitä miljardeja olikaan mitä nykyinen hallitus on Suomelle ja suomalaisten niskaan lisää velkaa ottanut. Talous ei todellakaan tunnu olevan tämän hallituksen saati pääministerin vahvimpia alueita, siksi todennäköisesti on tarvittu valtava määrä avustajia.

Lue myös:   Valtiopetos ja Maanpetturuus

Josko edellinen oikeistohallitus oli kansan näkökulmasta varsin inhottava, mutta heillä sentään oli uskottavuutta ulkomaita myöden, tällä nykyisellä uskottavuus kiteytyy lähinnä yhteyksiin Maailman Talousjärjestöön, WEF:iin.

Miksi ihmeessä Suomen pääministerinä voi olla näin vähällä kokemuksella ja varsinkin itsekurilla varustettu henkilö? Ja ehkä tärkeämpi kysymys, kuka Suomessa todellisuudessa käyttää hallintovaltaa? Ainakaan pääministeri se ei selkeästi ole.

Previous post WEF haluaa ihon alle – Schwabin oman avustajan sanoin
Next post Media-kuoro mokaa: Ei ollut kokaa
Close