”Tiede”, joka hyökkää NITROGEENIN kimppuun, on aivan yhtä pahaa ja petollista kuin ”tiede”, joka hyökkää HIILEN kimppuun – se kaikki on suunniteltu väestökatoa ja maailmanlaajuista nälänhätää varten.

Agractie, joka tunnetaan myös Alankomaiden maanviljelijöiden liikkeenä, järjestää uusia mielenosoituksia hallitustaan vastaan, koska se valehtelee typestä ilmastotieteen avulla.

Juuri nyt Alankomaiden hallitus väittää, että typpi on ”saastuttaja” ja että maakaasun ”päästöt” on puolitettava vuoteen 2030 mennessä. Tämä ajaa monet hollantilaiset maanviljelijät konkurssiin, puhumattakaan siitä, että hollantilaiset ja kaikki muut, jotka ovat riippuvaisia hollantilaisesta elintarvikeviennistä, näkevät nälkää.

”Nyt on todella kyse siitä”, sanoo Erik Luiten, yksi Agractie-järjestön johtajista. ”Meidän on oltava sinnikkäitä ja pysyttävä kurssilla.”

Agractie on sytyttämässä tulipaloa alankomaalaisten maanviljelijöiden ja kaikkien muidenkin kuuntelemaan halukkaiden alaisuudessa ja kehottamassa heitä jatkamaan vastalauseiden esittämistä Alankomaiden hallituksen ilmastotiedettä vastaan, jonka tavoitteena on tuhota maatalous ja näännyttää maailma nälkään.

”Siitä ei ole mitään tieteellistä näyttöä”, sanoo toisen Agraction-nimisen protestiryhmän johtaja Bart Kemp Alankomaiden hallituksen väitteestä, jonka mukaan typen olemassaolon massiivinen vähentäminen parantaisi jotenkin luonnon laatua ja pysäyttäisi ”ilmaston lämpenemisen”.

”Ihmiset haluavat, että maanviljelijät puhdistavat, vaikka se on myös turhaa”, Kemp lisäsi Ongehoord Nederlandin lähetyksessä. ”Maanviljelijöitä motivoi edelleen tämä epäoikeudenmukaisuus ryhtymään toimiin.”

Kansanedustaja Gideon van Meijerenin (FVD) mukaan typpikiellon tavoite ei liity mitenkään siihen, että hollantilaisia autettaisiin suojelemaan ilmastoa. Kyse on heidän maansa varastamisesta ilmaston suojelun varjolla.

”Se vie maata”, van Meijerenin sanotaan sanoneen. ”Se on maankaappausta, jolla on eri tarkoitus kuin ehdotetulla ohjelmalla.”

Lannoitevastainen politiikka on ihmisvastaista politiikkaa.

Samanlainen tilanne on syntymässä Sri Lankassa, joka on nyt romahtamassa valittuaan lannoitevastaisen presidentin. Kahdeksankymmentäviisi prosenttia srilankalaisista maanviljelijöistä on kärsinyt vakavia satotappioita lannoitekiellon jälkeen, ja polttoainetta on nyt vaikea saada.

”Riisin tuotanto laski 20 prosenttia, hinnat nousivat yli 50 prosenttia, ja maa joutui tuomaan viljaa 450 miljoonan dollarin arvosta”, kertoo Free West Media. ”Rajanganayassa, jossa maanviljelijöillä on keskimäärin vain yksi hehtaari maata, perheet kertoivat niittäneensä puolet normaalista sadosta.”

Sri Lankan pahiten kärsinyt teollisuudenala on myös sen arvokkain: teen tuotanto. Raporttien mukaan teetuotanto on romahtanut 18 prosenttia lannoitekiellon vuoksi ja on nyt alhaisimmillaan 23 vuoteen.

Ilman teetä Sri Lanka menettää 1,3 miljardin dollarin arvoisen teollisuudenalan, mutta se myös kuolee nälkään, sillä vuoden 2021 tietojen mukaan teen vienti kattaa noin 71 prosenttia maan elintarvikkeiden tuonnista.

Vain yhdessä kiellon jälkeisessä vuodessa Sri Lanka muuttui riisin viejästä riisin tuojaksi. Yli puoli miljoonaa ihmistä elää nyt köyhyydessä, ja elintarvikkeiden hinnat ovat nousseet reilusti yli 50 prosenttia.

”Näiden toimenpiteiden vaikutukset rikkaissa maissa näkyvät vasta myöhemmin”, sanoo talouskoulutussäätiön (FEE) puheenjohtaja Žilvinas Šil?nas.

”Traagista kyllä, Sri Lankan kaltaisissa köyhissä maissa huonon politiikan vaikutukset näkyvät lähes välittömästi.”

Kaikki tämä on varoitus länsimaille, ettei pidä seurata Alankomaiden ja Sri Lankan jalanjälkiä. Keinolannoitteet eivät ole ihanteellisia, mutta niitä maailma tarvitsee, jotta se voi jatkossakin ruokkia väestönsä ja tukea tervettä ja vahvaa taloutta.

Sen lisäksi lannoitteet ovat välttämättömiä, jotta voimme syödä. Ilman niitä seurauksena on maailmanlaajuinen nälänhätä.

Lähde

Visits: 207 Today: 6
Previous post Media-kuoro mokaa: Ei ollut kokaa
Next post Kohujutuilla ohjataan massoja, mutta sitä ei saa huomata
Close