Maailman talousfoorumi ehdottaa, että lasten mikrosirun laittamiselle on ”vankkoja, järkeviä” syitä.

Toim. Huom: Miten helvetin sairasta tällainen ideologia voikaan olla.. ja nämä ihmiset ovat ihan VAKAVISSAAN!


Maailman talousfoorumi julkaisi artikkelin, joka ei tee hyvää Bond-konna-asemalleen, ja siinä ehdotetaan, että lapsille istutettaisiin mikrosiruja, mikä olisi ”vankka ja järkevä” toimenpide.

Niin, oikeasti.

Ajatusta mainostetaan Davosin eliitin verkkosivuston blogikirjoituksessa, jossa käsitellään lisätyn todellisuuden ja ”lisätyn yhteiskunnan” tulevaisuutta.

”Niin pelottavalta kuin siruimplantit saattavatkin kuulostaa, ne ovat osa luonnollista evoluutiota, jonka puettavat tuotteet aikoinaan kokivat. Kuulolaitteilla tai silmälaseilla ei ole enää leimaa”, artikkelissa väitetään ja ehkä unohdetaan, että silmälasit ja kuulolaitteet eivät ole upotettuja kehoon, eivätkä niitä voi ohjata ulkopuoliset voimat.

”Ne ovat asusteita ja niitä pidetään jopa muotituotteena. Samoin implantit kehittyvät kauppatavaraksi”, kirjoittaa tutkija Kathleen Philips ja ehdottaa, että valtavirran kulttuuria ja vaikuttajia hyödynnetään implantoitavien sirujen markkinoimiseksi trendikkäänä statussymbolina.

Artikkelissa ajetaan ajatusta, jonka mukaan ihmisiin kohdistuvat lisäykset ovat väistämättömiä ja että globaalin eliitin on luotava teknologiaan valtamonopoli, jotta sitä voidaan säännellä ”eettisesti”.

Teknologia tarvitsee ”oikeanlaista tukea, näkemystä ja rohkeutta”, jonka teknokraattiset herranne tietysti tarjoavat, samat ihmiset, jotka yrittävät epätoivoisesti sensuroida Internetiä, jotta heitä ei voisi arvostella.

”Lisääntyvä teknologia auttaa kaikissa elämänvaiheissa: lapsia oppimisympäristössä, ammattilaisia työssä ja kunnianhimoisia vanhuksia. Mahdollisuuksia on monia”, Philips kirjoittaa.

”Pitäisikö lapseen istuttaa jäljityssiru?”, kysyy tutkija ja lisää: ”Siihen on vankat, järkevät syyt, kuten turvallisuus.”

Kuten aiemmin korostimme, Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab kirjoitti kirjassaan ”The Great Reset”, että neljäs teollinen vallankumous ”johtaa fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme sulautumiseen”, mikä hänen mukaansa tarkoittaa istutettavia mikrosiruja, jotka voivat lukea ajatuksiasi.

Tämänvuotisessa Davosin kokouksessa Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla selitti Schwabille, kuinka pian on tulossa ”nautittavia pillereitä” – pilleri, jossa on pieni mikrosirusiru, joka lähettää langattoman signaalin asianomaisille viranomaisille, kun lääke on nautittu.

”Kuvittele miten tarkkaa sääntöjen seuraamista”, Bourla sanoi.

”Vielä vähän aikaa sitten ne, jotka spekuloivat tulevaisuudella, jossa näin tapahtuu, hylättiin salaliittoteoreetikkoina, mutta nyt maailman eliitin äänekkäin äänitorvi ennustaa, että siruistutteista tulee lopulta pelkkä hyödyke”, kirjoittaa Didi Rankovic.

Kuten aiemmin kerroimme, australialainen peruskoulu ennusti ”mikrosiruja oppilaiden aivoihin” 10 vuoden kuluessa ja poisti sitten uutiskirjeen, joka sisälsi karmivan ennustuksen.

Lähde

Visits: 806 Today: 1
Previous post Onko hallituksenne valmis uuteen pandemiaan?
Next post Lisätty teknologia voi muuttaa elintapojamme, mutta vain oikealla tuella ja näkemyksellä.
Close