Kiinan loputon COVID-hysteria on synkkä kokeilu sosiaalisesta ehdollistamisesta.

Monet ihmiset sanovat, että amerikkalaiset ”luovuttivat” rokotteiden rajoitusten ja rokotuspaineiden edessä, vaikka on olemassa laaja näyttö siitä, että kumpikaan näistä asioista ei vaikuttanut millään tavalla pandemian pysäyttämiseen tai hidastamiseen. Mutta käsitys amerikkalaisesta pasifismista ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Jos näin olisi, Yhdysvallat muistuttaisi nyt paljon enemmän Kiinaa.

Kasvava vastarinta merkityksettömiä rokotussulkuja ja rokotepasseja vastaan oli Yhdysvalloissa tukipilari, joka teki hallituksen toimeenpanon mahdottomaksi. Joe Bidenin yritys ottaa käyttöön liittovaltion rokotepassisäännöt yrityksille epäonnistui surkeasti, punaiset osavaltiot uhmasivat lukituksia muutamassa kuukaudessa pandemian alkamisesta, ja osavaltioissa, jotka pitivät rajoitukset voimassa, tartuntaluvut olivat korkeammat samalla kun niiden talous vajosi. Kun valtaapitäville kävi selväksi, että miljoonat amerikkalaiset eivät aio noudattaa sääntöjä, heidän oli peräännyttävä.

Jopa sinisten osavaltioiden ja kaupunkien on ollut pakko tunnustaa, että farssi on ohi; Los Angelesin piirikunta yritti hiljattain ottaa uudelleen käyttöön naamiomääräykset, ja toimenpide epäonnistui, kun monet kunnat ilmoittivat aikovansa jättää huomiotta kaikki uudet määräykset. Covidin mediaani-infektiokuolleisuusluku 0,23 prosenttia ei riittänyt vakuuttamaan yleisöä luopumaan perustuslaillisista oikeuksistaan.

Ilman niitä miljoonia rohkeita ihmisiä, jotka kieltäytyivät noudattamasta lakia, maamme saattaisi näyttää tänään hyvin erilaiselta. CCP on kohdannut vain vähän julkista vastustusta ankarien covid-sääntöjensä vuoksi, ja kun näin käy, se ei ole kovin huolissaan, koska väestö on täysin aseistariisuttu. Tämä on johtanut siihen, että kansalaisilla on todellinen painajaismaailma. Itse asiassa näyttää melkeinpä siltä, että kyseessä on koe, jolla selvitetään, kuinka paljon psykologista kidutusta ja sortoa ihmiset ovat valmiita kestämään.

Valtuutuksen hurraajat kehuivat loputtomasti, kuinka Kiina pysäytti tehokkaasti leviämisen ja oli valmis avautumaan uudelleen, kun taas länsimaailma horjui, koska me kieltäydyimme alistumasta ja hyväksymästä lääketieteellistä tyranniaa ”suuremman hyvän vuoksi”. Nyt nämä samat ihmiset ovat hiljaa, kun Kiina käy läpi useita taudinpurkauksia ja sulkemisia, jotka kiertävät jatkuvasti. Sillä välin suurin osa lännestä on avattu uudelleen, ja joissakin paikoissa (kuten kymmenissä konservatiivisissa osavaltioissa) on ollut avoinna reilusti yli kaksi vuotta. Muistatteko, kun vasemmistolaiset ja ulkomaiden hallitukset sanoivat, että kuolisimme kaduilla ja pahoittelisimme päätöstämme seurata tiedettä eikä hysteriaa? Niin, konservatiivien suurta puhdistusta, jota he toivoivat, ei koskaan tapahtunut.

Avoimet autoritaariset järjestelmät edellyttävät hallittujen ihmisten dramaattista osallistumista. Heidän on haluttava, että heidät lukitaan, muuten järjestelmä ei voi jatkua ja se kaatuu lopulta. Täytyy ihmetellä, muistavatko kiinalaiset enää edes, miksi he ovat lukkiutuneet? Vai ovatko he vain hyväksyneet valtuutukset uutena normaalina?

Tällä hetkellä joukkokoviditestaukset ovat säännöllinen käytäntö useimmissa Kiinan suurimmissa asutuskeskuksissa. Lähes jokaisessa suuressa sisätiloissa sijaitsevassa yrityksessä tai valtion rakennuksessa vaaditaan todiste negatiivisesta coviditestistä. Tämä jatkuva testaaminen on osa Kiinan ”nollakovidipolitiikkaa”, ja se on johtanut siihen, että testauskoppeja on lähes jokaisessa kaupunginosassa.

Kiina on viimeistellyt QR-koodien ja seurantasovellusten käyttöä pitääkseen kansalaiset luetteloituina; ilman näitä sovelluksia ja koodeja Kiinan kansalaisen olisi mahdotonta saada työtä tai osallistua talouteen. He kuolisivat ensin nälkään, ja vähäinen mahdollisuus kuolla syöpään olisi kaukaisin asia heidän mielestään.

Vaikka PCR-testaus tunnistaa usein oireettomat tapaukset täsmälleen samoiksi kuin täysimittaiset infektiot, CCP ei tunnista eroa ja kohtelee jokaista tapausta ikään kuin jokainen henkilö olisi zombie-apokalypsen potilas nolla. Esimerkiksi kuusivuotias poika, jolla oli oireeton covid-tauti, testattiin positiivisesti, ja seurantasovellusten avulla hänen todettiin käyneen pari päivää aiemmin tavaratalossa Shanghaissa. Sen sijaan, että CCP:n viranomaiset olisivat myöntäneet, että testaus ja seuranta on epäonnistunut järjestelmä, joka ei tee mitään covidin leviämisen estämiseksi, he yrittivät sulkea IKEA-rakennuksen, jossa oli satoja ihmisiä viikon ajan. Tässä oli tulos:

Testaushulluus on levinnyt jopa eläimiin. Hallitus vaatii nyt testejä 5 miljoonalle kalastajalle sekä kaupallisten kalastusalusten Kiinan satamiin toimittamien kalojen testausta.

Kuva kalasta, josta otetaan kudosnäyte covidin varalta, on melko hulvaton, mutta on tärkeää huomata, että Kiinan kommunistinen puolue ei luultavasti ole tarpeeksi tyhmä uskoakseen, että covid tarttuu merenelävien välityksellä. Todennäköisemmin tässä on kyse julkisen ehdollistamisen myrskyn käynnistämisestä, jotta väestö vakuuttuisi siitä, että covidia on joka nurkan takana ja jokaisen sängyn alla ikuisesti. Tavoitteena on jatkuva pelkokampanja, jolla ihmiset saadaan suostuvaisemmiksi. Se on arvio siitä, mitä hallitus voi tehdä. Ja ainakin Kiinassa he pääsevät pälkähästä aika paljon.

Orwellilainen kauhu, jota Kiina edustaa, on käytännössä tappanut heidän matkailuteollisuutensa. Miljoonat potentiaaliset ulkomaiset matkailijat pelkäävät nyt, että he voivat jäädä loukkuun Kiinan rajojen sisäpuolelle, jos he ajoittavat vierailunsa niin, että se ajoittuu samaan aikaan, kun tapahtuu uusi yllättävä joukkolukitus. Kiinan talous kärsii laajalti Kiinan lukitsemiskulttuurista, mutta Kiinan kommunistinen puolue ei välitä siitä. Kokeilu on tärkeämpi kuin mikään muu.

Tämä ei lopu koskaan. Kun hallitus saa tällaisen kaikkialle ulottuvan vallan, se ei tee mitään säilyttääkseen sen. Vaikka Yhdysvalloilla on monia ongelmia hoidettavana ja monia elitistejä valta-asemissa, jotka on syrjäytettävä, meillä on ainakin mahdollisuus. Joissakin paikoissa, kuten Kiinassa, itsetyytyväisyys on myrkyttänyt ne niin pahasti, että ne eivät voi paeta saappaita; ne ovat jo laskeutuneet niiden päälle

Lähde

Visits: 630 Today: 3
Previous post Lisätty teknologia voi muuttaa elintapojamme, mutta vain oikealla tuella ja näkemyksellä.
Next post Lobbaustoimistolta jo toinen virhe: PM:n pissanäytteen tutkinut lääkäri ei ole ”Bile-Ilmarin” puoliso
Close