Lobbaustoimistolta jo toinen virhe: PM:n pissanäytteen tutkinut lääkäri ei ole ”Bile-Ilmarin” puoliso

Meillä on tänä kesänä kaikkien aikojen mätäkuu: Suomalainen media levittelee epämääräisellä tavalla haltuunsa saamiaan videoklippejä, ja PMi pissaa purkkiin, ja koko kansa on sekaisin.

Tämän päälle jonkin mediaoperaatio-palvelun trolliarmeija levittää väärennettyä tietoa, -jo toista kertaa:

Kuten jo kerroimme, mm. Jiri Kerosen twiittailemassa kuvassa -PMi:n profiilia ja pöydän kulmaa- ei ole kokaiini ”viivaa”, vaan pöydällä on puhelin. Tämä harkittu disinformaatio levisi myös kansainväliseen mediaan kaikilla mantereilla. Vahinkoa ei voi korjata.
Tuorein keksintö on, että PMi:n huumejäämätestin lausunnon olisi laatinut ”Bile-Ilmarin” poikaystävä. Tieto on virheellinen, ja on kumottu samantien.

Itä-Saksan propagandaopit käytössä Sanna Marinia vastaan

Disinformaation l. valeuutisten käytöstä on kirjoittanut mm. itäsaksalainen mediatutkija Georg Klaus. Hänen kirjansa Die Sprache der Politik, Politiikan kieli,  ilmestyi tuoreeltaan suomeksi v.1974. -Ehkä täällä joku tarvitsi sen  tietoja silloin? -Ilmeisesti itäsaksalaisia oppeja käytetään yhä, sillä pääministeri Sanna Mariniin kohdistuneessa kampanjassa näkyy käytettävän Klausin kuvaamia metodeja.

Klaus esitteli kirjansa kuvauksena kollegansa Joseph Goebbelsin metodeista. Klaus palveli Itä-Saksaa, Goebbels sen edeltäjää saksalaisena diktatuurivaltiona. -Mikään ei ollut muuttunut, ainakaan mitä tulee tiedottamiseen ja propagandaan. Klaus kuitenkin oli kirjoittanut kirjansa oppikirjaksi kommunistisen itäblokin propagandisteille. -Jotenkin koen pääministeri Mariniin kohdistaneet toimijat heidän perillisiksiin.

Klaus kirjoitti:

Tärkeintä on lukijalle jäävä #muistijälki.
Muistijälki toimii tiedostamattomalla tasolla, vert. #mielikuva.
Propagandisti voi kertoa lukijaa järkyttävän tai muuten voimakkaasti vaikuttavan efektin (tiedon, väitteen), ja vaikka itse kumota sen parin minuutin kuluttua. -Vaikuttava muistijälki on siitä huolimatta aiheutettu, -ja se jää vaikuttamaan vastaanottajan takuntaan, ohjaten hänen mielipiteenmuodostustaan ja käyttäytymistään.

Näin se käy.

Bilecausti on mitä tyypillisin hybridioperaatio

Joku yrittää horjuttaa Suomen valtion vakautta, ja näemmä vaihtaa hallituksen. Temppuun käytetään vanhoja itäsaksalaisia metodeja, -suoraan saksalaisen diktatuurivaltion työkalupakista. -Mutta takaisin Bilecaustiin: Valtioneuvoston kanslia ilmoitti PMi:n pissapurkin tutkineen lääkärin nimen ja työnantajan. Hybridi- tai lobbausporukka ”shorttasi”: He päästivät irti lyhyen valheen, jättääkseen em. muistijäljen lukijoille, -juuri Sinulle.

Minulle, eikä Sinullekaan, eivät kuulu yksityishenkilöiden ihmissuhteet, mutta ilmeisesti ”Bile-Ilmarilla” ei ole läheistä tekemistä VNK:n ilmoittaman lääkärin kanssa. Otsikkokuvan pikkukuvassa ovat Sanna Marin, ”Bile-Ilmari” ja aivan toinen lääkäri, kuin mitä disinformaattorit väittävät.  Muistijälki on kuitenkin jätetty tajuntaasi, ja joku toivoo voivansa ohjata mielipiteenmuodostustasi ja äänestyskäyttäymistäsi.

Lähde

Visits: 237 Today: 4
Previous post Kiinan loputon COVID-hysteria on synkkä kokeilu sosiaalisesta ehdollistamisesta.
Next post Saksalaiset tutkijat löysivät COVID-rokotteista poikkeuksellisen myrkyllisiä ainesosia ”poikkeuksetta”
Close