Naton narratiiveja kyseenalaistavat toimittajat ovat nyt ”informaatioterroristeja”.

Ukrainan kansallisessa turvallisuus- ja puolustusneuvostossa pidettiin äskettäin Yhdysvaltain ulkoministeriön sponsoroima pyöreän pöydän keskustelu disinformaation torjunnasta.

”Tietoterroristien pitäisi tietää, että he joutuvat vastaamaan lain edessä sotarikollisina” Andrii Shapovalov

Lehdistötiedotteen mukaan ”kansalaisjärjestöt, joukkotiedotusvälineet ja kansainväliset asiantuntijat” osallistuivat pyöreän pöydän keskusteluihin. Valtuutetut keskustelivat Ukrainassa ja ulkomailla käytetyistä ”disinformaatiomenetelmistä”. Esityslistalla oli ”väärennösten ja disinformaation oikeudellinen ja valtiollinen torjunta kyberturvallisuuden yhteydessä”.

Ukrainan disinformaation torjuntakeskuksen johtaja Andrii Shapovalov korosti, että ne, jotka ”tarkoituksellisesti levittävät disinformaatiota, ovat informaatioterroristeja”. Shapovalov suositteli muutoksia lainsäädäntöön, jotta näihin terroristeihin voitaisiin puuttua – tämä muistuttaa toisen maailmansodan aikaista natsi-Saksan tukahduttamista tiedotusvälineistä ja tiedotuskanavista. Shapovalov totesi, että ”informaatioterroristien pitäisi tietää, että he joutuvat vastaamaan lain edessä sotarikollisina”.

On sanomattakin selvää, että eriävän mielipiteen murskaaminen on välttämätöntä, jotta julkinen tuki Naton Ukrainassa käymälle valtakirjasodalle säilyy. Venäläiset tiedotusvälineet on jo pyyhitty pois länsimaiden hallitsemasta internetistä. Ukrainan ”tappolistoilla”, kuten pahamaineisella Myrotvorets-listalla, ovat jo mukana rohkea kanadalainen riippumaton toimittaja Eva Bartlett ja Pink Floydin perustaja Roger Waters.

Bartlettin doksasi Twitterissä myös Yhdistyneen kuningaskunnan konservatiivipuolueen entinen kansanedustaja Louise Mensch, joka hälytti Ukrainan erikoisjoukot hänen läsnäolostaan Donetskissa. Muutamaa päivää myöhemmin Donetskissa hyökättiin hotelliin, jossa asui useita toimittajia, myös Bartlett – sattumaa?

Saksalainen toimittaja Alina Lipp on saanut Saksan hallitukselta tosiasiallisia seuraamuksia ja uhkaa häntä syytteeseenpanolla, koska hän on raportoinut Ukrainan natsijoukkojen päivittäisistä julmuuksista siviilejä kohtaan Donetskissa ja Lughanskissa. Lipp kertoi Stalkerzonelle:

”He sulkivat juuri pankkitilini. Sitten he sulkivat isäni tilin. Kuukausi sitten huomasin, että kaikki rahat katosivat tililtäni – 1 600 euroa. Tajusin, että Saksassa tapahtui jotain. Muutama päivä sitten sain ilmoituksen syyttäjänvirastosta, ja minua vastaan aloitettiin rikosoikeudenkäynti erikoisoperaation tukemisesta. Saksassa erikoisoperaatioita pidetään rikoksena, ja minäkin olen rikollinen. Minua uhkaa kolmen vuoden vankilatuomio tai valtava sakko.”

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on laittomasti asettanut brittitoimittaja Graham Philipsin syytteeseen ilman minkäänlaista tutkintaa tai ilman, että Philipsille olisi annettu ”oikeus vastata”. Useimmissa valtavirran tiedotusvälineiden raporteissa, jotka käsittelevät tätä hänen ihmisoikeusloukkaustaan, Philipsiä kuvaillaan ”yhdeksi merkittävimmistä Kremlinin salaliittoteoreetikoista verkossa”.

Philips, kuten monet muutkin kohteeksi joutuneet toimittajat, asuu Donbassissa, jota Naton valtuuttamat Ukrainan natsi- ja äärinationalistiset joukot ovat uhanneet raa’alla etnisellä puhdistuksella Nulandin vuonna 2014 suunnitteleman vallankaappauksen jälkeen.

Nämä toimittajat välittävät niiden venäjänkielisten ukrainalaisten ääniä, jotka ovat joutuneet kahdeksan vuoden ajan hirvittävien sotarikosten, kidutuksen, pidätysten ja vainon kohteeksi ja jotka länsi on jättänyt huomiotta. Tämän vuoksi heidät nimitetään nyt ”informaatioterroristeiksi” – koska he paljastavat Naton jäsenvaltioiden rankaiseman terrorismin.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on syntymässä järjestöjä, kuten Molfar Global, jonka ”Book of Orcs” -projekti työllistää 200 väitettyä vapaaehtoista tunnistamaan ”venäläisiä (örkkejä) sotarikollisia” ja laatimaan laillisen ”tappolistan”. He ilmoittavat verkkosivustonsa kotisivulla:

”Jokainen venäläinen miehittäjä on tunnistettava ja häntä on rangaistava lain mukaan. Sotarikokset ja rikokset ihmisyyttä vastaan eivät vanhene. Siksi asetamme tavoitteeksemme löytää kaikki ja estää heitä pakenemasta oikeutta”

Kuka päättää, ketkä on lisättävä luetteloon? Kuka päättää heidän kohtalostaan? Mikä oikeus? Ukrainan kaltaisessa korruptiota tihkuvassa maassa, jossa toisinajattelijoiden ja poliittisen tai media-opposition edustajien teloitukset tai katoamiset ovat säännöllinen ilmiö, kuka on vastuussa toimista, jotka kohdistuvat Orcin tappolistalla oleviin henkilöihin? Tämä on lainvastaista oikeutta, joka kuuluu Yhdysvaltojen ”sääntöihin perustuvan globaalin hallinnon” piiriin – noudata sääntöjä tai kuole, ja äskettäin laadittu lainsäädäntö tekee kuolemastasi tai valtion hyväksymästä murhasta laillisen.

Pyöreän pöydän keskustelun järjestäjät olivat National Security Service Academy, Yhdysvaltain ulkoministeriön ja puolustusministeriön rahoittama siviilitutkimus- ja kehitysrahasto (CRDF Global Urkaine), International Academy of Information ja Yhdysvaltain ulkoministeriön alainen National Cyber Security Cluster.

Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsemien tiedustelupalvelujen lonkerot leviävät yhä syvemmälle yhteiskuntaan ja yrittävät tukahduttaa vastapotkut niiden hallitusten sortopolitiikkaa ja ulkopoliittisia jatkuvan sodan tavoitteita vastaan. Meitä kaikkia vastaan hyökätään, meitä kaikkia uhkaa sama kohtalo kuin Julian Assangea, jos emme katkaise kierrettä ja ala taistella vastaan.

Jos vastustat imperialistisia sotia, rasismia, natsismia, terrorismia, väkivaltaisia ääriliikkeitä, globaalia terveydenhuollon tyranniaa, teknokraattista ylivaltaa, petoeläinluokan elitismiä ja lääkkeiden hallitsemaa eugeniikkaa, olet ”terroristi”. Me kaikki olemme ”terroristeja”

Lähde

Visits: 678 Today: 4
Previous post Saksalaiset tutkijat löysivät COVID-rokotteista poikkeuksellisen myrkyllisiä ainesosia ”poikkeuksetta”
Next post MONIA SUKUPUOLIA? HÖLYNPÖLYÄ!
Close