Miksi vasemmistolaisilla on pakkomielle tuhota sankarikulttuuri?

Elokuvassa ”Batman: Pimeä ritari” arvostettu piirisyyttäjä Harvey Dent esittää lausuman, joka on sittemmin kietoutunut populaarikulttuuriimme siinä määrin, että kuulemme sen usein lainattavan ikään kuin se olisi jonkun muinaisen filosofin sanoma. Hän totesi:

”Joko kuolet sankarina tai elät tarpeeksi kauan nähdessäsi itsesi muuttuvan roistoksi.”

Ennustettavin tulkinta tästä on se, että hyvän ja pahan tekemisen välillä on hieno raja, kun tehdään hyvää ja pahaa parhain aikein. Ihmiset voivat aloittaa sankareina ja sortua nopeasti pimeyteen ”suuremman hyvän” palvelemisen nimissä. Mielestäni lainauksen takana on kuitenkin enemmänkin merkitystä.

On myös kysymys historian tarkistamisesta ja siitä, että eilisen päivän sankareita saatetaan pitää huomisen terroristeina, kun otetaan huomioon, kuka on vastuussa historiankirjojen kirjoittamisesta tai uutisten raportoinnista. Joskus sankareista tulee roistoja heidän omien virheidensä vuoksi, toisinaan heidät vain kirjoitetaan uudelleen.

Esimerkiksi nykyään kuulemme poliittisen vasemmiston jatkuvaa kitinää ja valitusta perustajien isien ”rikoksista” ja siitä, miksi heidät pitäisi pyyhkiä pois tai poistaa kulttuurisesta ajan hengestä. He ovat jopa yrittäneet tarkistaa Amerikan historian perusteita ”1619-projektinsa” avulla, kun he väittävät, että mikään amerikkalainen saavutus ei ole pätevä, koska ”kaikki” on rakennettu orjuuden instituution ympärille. He eivät mainitse lainkaan, että orjuus on ollut instituutio jokaisessa yksittäisessä kulttuurissa planeetalla sivilisaation alusta lähtien, mutta sillä ei ole heille väliä.

1619-hankkeen tavoitteena oli vähätellä tai hylätä kaikki selvästi amerikkalainen, aina kansakuntamme perustaneeseen vallankumoukseen asti. He välittävät sankareiden purkamisesta, osittain siksi, että jos sankarin luonteen voi tuhota, voi samalla tuhota myös sen, mitä hän edusti. Ja jos voi tuhota yhteiskunnan ihanteet, on paljon helpompi hallita yhteiskuntaa.

Kun poliittinen vasemmisto pyrkii horjuttamaan perustajien perintöä, he eivät vain hyökkää luonnettaan vastaan miehiä vastaan, jotka eivät enää pysty puolustamaan itseään, vaan he yrittävät myös sabotoida vision, jonka nuo miehet loivat – vision vapaasta tasavallasta kollektivismin ja monarkian (eliitin hallitseman) sanelun ulkopuolella.

On selvää, etteivät perustajaisät ole enää elossa, mutta miljoonat ihmiset, jotka ovat jatkaneet heidän perintöään sukupolvien ajan, elävät itse asiassa yhä nähdäkseen, kuinka heidän sankareistaan tehdään hirviöitä revisionismin avulla.

Mutta sankareiden tuhoaminen menee vielä syvemmälle kuin historian uudelleenkirjoittaminen.

Vasemmistolaiset hyökkäävät myös sankarillisten arkkityyppien ja mytologioiden perusteita vastaan hyökkäämällä sankarikuvauksia vastaan yhteiskunnassamme. He pyrkivät muuttamaan sankaruuden luonnetta kaappaamalla kulttuuripilareita ja poistamalla rakastettuja tarinoita ja hahmoja ”uudelleenkäynnistääkseen” ne vasemmistokultin kuvaksi. Tämä tehdään yleensä ”moninaisuuden ja tasa-arvon” varjolla, jotta todellinen agenda peitettäisiin. Tutustutaanpa tämän suuntauksen taktiikkaan ja motiiveihin…

Sankareiden uudelleenkirjoittaminen ”heijastamaan nykyaikaa”.

Woke-ideologia ei heijasta millään tavalla nykyaikaa; se on itse asiassa naamioitu versio vanhoista kollektivismin ja kommunismin yhteiskuntamalleista, erityisesti Maon kulttuurivallankumouksen osoittamasta sosiaalimarxismista. Ainoa ero on se, että nykyään meillä on online-kamppailuistuntoja ja yritykset ovat täysin mukana liikkeessä. Kun vasemmistolaiset väittävät taistelevansa järjestelmää vastaan, heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä se todella tarkoittaa. Järjestelmä rakastaa herätyspolitiikkaa.

Vasemmistolaiset käyttävät heijastusargumenttia koko ajan perustellakseen sankarimytologioiden silpomista ja niiden korvaamista tyhjänpäiväisillä klooneilla. Tuore esimerkki on Amazonin viimeisin julkaisema Taru sormusten herrasta -sarjan esiosa. Kirjoitin tästä laajasti artikkelissani ”Amazon’s Woke Lord Of The Rings Is The Death Rattle Of Social Justice Content”. Yhteenvetona totean, että uusi Taru sormusten herrasta on suunniteltu pikemminkin levittämään poliittista viestiä ja heikentämään menneisyyden arvoja kuin kertomaan mielekästä orgaanista tarinaa. Amazon jopa julkaisi herätetyn Taru sormusten herrasta -elokuvansa Tolkienin kuoleman vuosipäivänä.

Joskus tämä propaganda on hienovaraista, ja joskus se on junaonnettomuus päin naamaa.

Tarkastelin erityisesti poliittisen vasemmiston pakkomiellettä sisällyttää oma kulttuurimarxisminsa jokaiseen uuteen viihdetuotteeseen keinona kyllästää mediatila ideologiallaan. Kun he sanovat haluavansa esittää vanhoja tarinoita ja vanhoja sankareita, mutta kirjoittavat ne niin, että ne ”heijastavat tämän päivän maailmaa”, he todellisuudessa pyyhkivät pois menneisyyden ihanteet ja periaatteet ja poistavat valinnanmahdollisuudet. He eivät halua teidän näkevän maailmaa eri näkökulmista, vaan teidän sallitaan nähdä se vain heidän näkökulmastaan. Tämä on hyvän tarinankerronnan täydellinen vastakohta.

Moninaisuus kainalosauvana ja keppinä

Moninaisuus on merkityksetöntä. Se ei palvele mitään tarkoitusta sankarillisten representaatioiden kannalta. Ihmiset samaistuvat tekoihin, tekoihin ja periaatteisiin, eivät ihonväriin. Hollywoodin vasemmistolaiset eivät oikeastaan välitä ihonvärin moninaisuudesta, he välittävät vain kahdesta asiasta – vähemmistöjen käyttämisestä kainalosauvana huonon tarinankerronnan ja laiskan tuotannon perustelemiseksi ja vähemmistöjen käyttämisestä keppihevosena tai aseena, kun heitä arvostellaan.

Toisin sanoen, kun he tekevät roskaa ilman mielikuvitusta tai vaivaa, he ilmoittavat, että ”meillä on kuitenkin monimuotoisuutta”, ja tämän on tarkoitus saada sinut katsomaan heidän tuotteitaan joka tapauksessa, koska muuten saatat olla ”rasisti”. Laajennuksena, kun uskaltaa kritisoida heidän mediassaan esiintyvää poliittista pontevuutta ja kauheaa kirjoittelua, he voivat sitten sanoa, että ”tarinamme ovat fantastisia, ette vain pidä meistä, koska palkkaamme ruskeita ihmisiä”. Näettekö, miten se toimii? He käyttävät vähemmistöjä kilpenä, joko taitamattomuutensa tai pahansuovan tarkoituksensa vuoksi, mutta he EIVÄT välitä tällaisista ihmisistä, jos he eivät voi käyttää heitä hyväkseen.

”Monimuotoisuus ja osallisuus” on uusi orjaplantaasi, jota Hollywoodin vasemmistoliittolainen eliitti käyttää hyvyyspisteiden ja ESG-lainojen hankkimiseen. Siinä kaikki. Jos he todella kunnioittaisivat ajatusta monimuotoisten sankareiden esittämisestä, he loisivat omaperäisiä vähemmistösankareita ja kirjoittaisivat heidät hyvin. Tai he valitsisivat vähemmistösankareita todellisesta historiasta ja välttäisivät nykypäivän herättelevän politiikan istuttamista tuohon aikakauteen.

Narsistit eivät osaa kirjoittaa sankareita

Olen jo pitkään väittänyt, että vasemmistolainen ideologia perustuu narsismiin vetoamiseen. Kaikki siinä perustuu pikemminkin oikeuttamiseen kuin uhrautumiseen. Se perustuu vaatimuksiin erityiskohtelusta pikemminkin kuin saavutusten ja ansioiden kunnioittamiseen. Se perustuu tulosten tasa-arvoisuuteen ja samalla mahdollisuuksien tasa-arvon poistamiseen. Henkilö, joka on omaksunut uhrimentaliteetin, ei voi koskaan olla sankari tai kuvitella, miten sankari toimisi. Heillä ei ole mitään suhdetta käsitteeseen, koska narsistit ovat yleensä roistoja reaalimaailmassa, ja roistoilla on taipumus pitää itseään uhreina samalla, kun he viettävät aikaansa toisten uhreina. Miten muuten he voivat perustella tekemiään pahuuksia?

Konservatiiviset sankarit eivät ole sallittuja

Kun mediamaailmamme on vuosien mittaan täyttynyt heränneistä ideologeista, sankareiden ja roistojen kuvauksista on tullut täysin kieroutuneita. Sankarit toimivat itsekkäästi egonsa ja ylimielisyytensä kanssa, ja roistot kuvataan yleensä joko väärinymmärrettyinä ihmisinä, jotka vain reagoivat yhteiskunnan rikkomuksiin, tai he ovat naurettavia liioitteluja konservatiiveista ja vapausaktivisteista. Tästä suuntauksesta on tullut epidemia elokuvissa, televisiossa, videopeleissä, sarjakuvissa jne. Vasta parin viime vuoden aikana on ollut havaittavissa laajamittaista vastarintaa tätä ohjelmaa vastaan, mutta vielä on pitkä matka kuljettavana, ennen kuin asiat voivat muuttua parempaan suuntaan.

Monet näistä vinksahtaneista tuotannoista epäonnistuvat surkeasti, mutta niitä ei välttämättä kiinnosta lipputulomenestys tai rahan tekeminen. Niitä taas kiinnostaa kyllästyminen sekä sankarin arkkityypin murhaaminen avoimesti kaikkien nähtäville. He haluavat tuhota sankarinne silmienne edessä ja korvata heidät woke-pod-ihmisillä. Siitä he välittävät.

Suurin ongelma on se, että useimmat konservatiivit jättivät kulttuurisodan huomiotta keskittyessään vain ohimeneviin poliittisiin taisteluihin. He toimivat ikään kuin kulttuurisodalla ei olisi väliä, ja prosessissa olemme melkein menettäneet maamme kokonaan. Tulevat sukupolvet tarvitsevat sankarillisia ihanteita ja esimerkkejä, joiden mukaan elää, sekä oikeiden ihmisten keskuudessa että populaarimediassa. Jättämällä kulttuurisodan huomiotta konservatiivit jättivät huomiotta tulevaisuuden.

On olemassa ihmisiä, jotka pyrkivät muuttamaan maamme kurssia tuottamalla omaperäistä mediaa, jonka sankarillinen viesti perustuu amerikkalaisiin vapauden, individualismin, itseluottamuksen ja meritokratian perusteisiin. Minä pyrin liittymään heihin tuottamalla oman selviytymissankariin perustuvan graafisen romaaniprojektini. Paras meillä on Burt Gummer elokuvasta Tremors – hän on hieno, mutta tarvitsemme lisää. Lukijat, jotka ovat kiinnostuneita omaperäisestä, ei-heräämättömästä viihteestä, voivat tutustua kyseiseen projektiin tarkemmin TÄÄLLÄ.

On tärkeää olla aliarvioimatta median voimaa kulttuurissa. Vasemmistolaisilla on syy siihen, miksi se on niin pakkomielle: muuttamalla kaikki sankarimme roistoiksi he toivovat voivansa muuttaa arvojamme ja käyttäytymistämme. He eivät vain kirjoita uudelleen elokuvia, hahmoja tai sarjakuvia, he yrittävät kirjoittaa meidät uudelleen.

Ainoa tapa pysäyttää tämä on tunnistaa uhka, neutralisoida propaganda ja tuoda sitten takaisin laillinen sankarikulttuuri kirjoittamalla se jälleen kerran omin käsin ja omilla teoillamme.

Visits: 238 Today: 2
Previous post Vuotaneet diat kuvaavat yksityiskohtaisesti YouTuben Ukrainan sensuuria
Next post Henkilökohtainen tietokone virusvektorina
Close