Ihmiset bioreaktoreina: mRNA-rokotteet: Miten DARPA oli edelläkävijä mRNA-rokotteiden takana?

DARPA on sotilas- ja biopuolustusteollisuuden pimeä teknokraattinen/transhumanistinen haara. mRNA-“rokotteita” harkittiin alun perin sotilaalliseen käyttöön biologista sotaa vastaan, mutta Modernaa käytettiin testaamaan konseptia koko maailman väestöön. Tulokset ovat olleet katastrofaalisia, mutta johtajat kieltäytyvät lopettamasta injektioita. DARPA:n ja Modernan välinen mukava suhde on paljastettava.

Nukleiinihapporokotteet
Nukleiinihapporokote on rokote, jossa käytetään geeninsiirtomenetelmiä, kuten lipidin nanohiukkasia tai virusvektoreita, jonkin määrän DNA:ta tai RNA:ta siirtämiseksi soluun. Solun oma koneisto, RNA-polymeraasien ja ribosomien muodossa, käyttää näitä nukleiinihappoja ohjeina proteiinien syntetisoimiseksi. Nukleiinihapporokotteen tapauksessa kyseinen proteiini on yleensä jokin viruksen rakenneproteiineista, ja tarkoituksena on saada aikaan vasta-ainevaste kyseistä proteiinia vastaan, mutta tämä ei ole ainoa tuote, jonka nukleiinihappotransfektio voi tuottaa. Geenitransfektio soluihin voi itse asiassa saada solut tuottamaan oikeilla ohjeilla mitä tahansa proteiinia, kuten monoklonaalisia vasta-aineita, design-reseptoreita, mitä tahansa kuviteltavissa olevaa.

COVID-19-rokotteiden tapauksessa tiedotusvälineet ja lääketieteellinen laitos yrittivät kiertää tämän väittämällä, että koska rokotteet eivät muuttaneet vastaanottajan DNA:ta, ne eivät olleet geeniterapiaa. Vieraiden nukleiinihappojen tuominen elimistöön vieraiden proteiinien tuottamiseksi on määritelmällisesti geeniterapiaa riippumatta siitä, muuttuuko rokotteen kohteena olevan henkilön omat geenit vai ei. DNA ja RNA ovat geneettistä materiaalia, ja jos immuunijärjestelmä saa kiinni solun, joka tuottaa muita kuin ihmisproteiineja, solulle tapahtuu vakavia pahoja asioita.

Toisin kuin virus, joka sitoutuu vain tiettyjen solulinjojen ilmentämiin tiettyihin isäntätekijöihin ja endosytoituu kyseisissä soluissa, kationiset lipidit, kuten mRNA-rokotteissa käytetyt LNP:t, pystyvät transfektoimaan periaatteessa minkä tahansa solutyypin proteiinien tuotanto-ohjeilla. LNP:tä tutkittiin vuosia keinona toimittaa Alzheimer-lääkkeitä aivoihin, koska ne ohittavat helposti veri-aivoesteen.

Kun kuljetettava aine on toksiini, kuten SARS-CoV-2 Spike, sillä on kuitenkin vakavia seurauksia.

MDPI – Tapausselostus: Multifokaalinen nekrotisoiva enkefaliitti ja sydänlihastulehdus BNT162b2 mRNA-rokotuksen jälkeen COVID-19:tä vastaan.

Tässä raportissa esitellään tapaus 76-vuotiaasta Parkinsonin tautia sairastavasta miehestä, joka kuoli kolme viikkoa sen jälkeen, kun hän oli saanut kolmannen COVID-19-rokotuksen. Potilas rokotettiin ensimmäisen kerran toukokuussa 2021 ChAdOx1 nCov-19-vektorirokotteella, jota seurasi kaksi annosta BNT162b2 mRNA-rokotetta heinäkuussa ja joulukuussa 2021. Vainajan perhe pyysi ruumiinavausta ennen kuolemaa ilmenneiden epäselvien kliinisten oireiden vuoksi. Tauti vahvistettiin post mortem -tutkimuksissa. Lisäksi todettiin merkkejä aspiraatiopneumoniasta ja systeemisestä arterioskleroosista. Aivojen histopatologiset analyysit paljastivat kuitenkin aiemmin epäilemättömiä löydöksiä, mukaan lukien akuutti vaskuliitti (pääasiassa lymfosyyttinen) sekä multifokaalinen nekrotisoiva enkefaliitti tuntemattomasta etiologiasta, johon liittyi voimakas tulehdus, mukaan lukien glia- ja lymfosyyttinen reaktio. Sydämessä havaittiin merkkejä kroonisesta kardiomyopatiasta sekä lievää akuuttia lymfohistosyyttistä sydänlihastulehdusta ja vaskuliittia. Vaikka potilaalla ei ollut aiemmin ollut COVID-19-tautia, SARS-CoV-2:n antigeenien (piikki- ja nukleokapsidiproteiinit) immunohistokemia suoritettiin. Yllättäen sekä aivojen että sydämen tulehduspesäkkeissä, erityisesti pienten verisuonten endoteelisoluissa, voitiin havaita vain piikkiproteiinia mutta ei nukleokapsidiproteiinia. Koska nukleokapsidiproteiinia ei voitu havaita, piikkiproteiinin esiintyminen on katsottava pikemminkin rokotukseksi kuin virusinfektioksi. Havainnot vahvistavat aiemmat raportit geenipohjaisten COVID-19-rokotteiden aiheuttamasta enkefaliitista ja sydänlihastulehduksesta.

Nukleiinihapporokoteteknologian käyttöönottoa on edistetty huomattavasti aiempina vuosina, mutta se on ollut suurelta osin piilossa julkisuudelta. Sen jäljittämiseksi on yksinkertaisesti tehtävä nukleiinihapporokotteita koskevia päivämäärähakuja vuotta 2020 edeltäviltä vuosilta. Tämän teknologian kannattajat paljastuvat välittömästi.

Nature – mRNA-rokotteet – uusi aikakausi rokoteknologiassa

mRNA-rokotteet ovat lupaava vaihtoehto tavanomaisille rokotusmenetelmille, koska ne ovat erittäin tehokkaita, niitä voidaan kehittää nopeasti ja niitä voidaan valmistaa edullisesti ja antaa turvallisesti. Niiden käyttöä on kuitenkin viime aikoihin asti rajoittanut mRNA:n epävakaus ja tehoton in vivo-toimitus. Viimeaikaiset teknologiset edistysaskeleet ovat nyt pitkälti poistaneet nämä ongelmat, ja useat mRNA-rokotteet tartuntatauteja ja useita syöpätyyppejä vastaan ovat osoittaneet rohkaisevia tuloksia sekä eläinmalleissa että ihmisillä. Tässä katsauksessa esitetään yksityiskohtainen katsaus mRNA-rokotteisiin ja pohditaan tulevia suuntia ja haasteita, jotka liittyvät tämän lupaavan rokotealustan saattamiseen laajamittaiseen terapeuttiseen käyttöön.

Frontiers – Tartuntatautien mRNA-rokotteiden edistysaskeleet

Kahden viime vuosikymmenen aikana RNA-pohjaiset teknologiat ovat herättäneet laajaa kiinnostusta ennaltaehkäisevien ja terapeuttisten rokotteiden kehittämisessä. Prekliiniset ja kliiniset kokeet ovat osoittaneet, että mRNA-rokotteet tuottavat turvallisen ja pitkäkestoisen immuunivasteen eläinmalleissa ja ihmisillä. Tässä katsauksessa tehdään yhteenveto mRNA-rokotteiden tutkimuksen nykytilanteesta, sillä ne voidaan valmistaa nopeasti ja niistä voi tulla tehokkaita välineitä tartuntatauteja vastaan. Lisäksi tuodaan esiin niiden suunnittelun ja sovellusten valoisaa tulevaisuutta.

International Journal of Nanomedicine – Nukleiinihapporokotteiden kehittäminen: itsevahvistuvan RNA:n käyttö lipidin nanohiukkasissa

Itse monistuva RNA tai RNA-replikoni on nukleiinihappopohjaisen rokotteen muoto, joka on peräisin joko positiivi- tai negatiivisjuosteisista RNA-viruksista. Näiden RNA-virusten rakenneproteiineja koodaavat geenisekvenssit korvataan kiinnostavia antigeenejä koodaavalla mRNA:lla sekä RNA-polymeraasilla replikaatiota ja transkriptiota varten. Tällaista rokotetta on testattu menestyksekkäästi monilla eri antigeeneillä rokotekandidaatteina, ja sen on osoitettu olevan tehokas useilla eläinlajeilla, kuten hiirillä, kädellisillä ja ihmisillä. Keskeinen haaste itse monistuvien rokotteiden laajan potentiaalin hyödyntämisessä on turvallisten ja tehokkaiden antotapojen tarve. Ihannetapauksessa RNA-nanokantajan olisi tarjottava suojaa veren nukleaaseilta ja pidennettyä verenkiertoa, mikä viime kädessä lisäisi mahdollisuutta päästä kohdekudokseen. Kohdesolun on sitten sisäistettävä kuljetusjärjestelmä, ja reseptorivälitteisen endosytoosin jälkeen sen on kyettävä pakenemaan endosomaalisesta osastosta solun sytoplasmaan, jossa RNA-koneisto sijaitsee, välttäen samalla lysosomaalisten entsyymien aiheuttaman hajoamisen. Lisäksi systeemisesti annosteltavien jakelujärjestelmien pitäisi olla hyvin siedettyjä annostelun jälkeen. Niiden olisi oltava turvallisia, ja niiden olisi mahdollistettava kliinisten tulosten parantamisen edellyttämät moniannosteluhoitomuodot, ja kehitystyön kannalta on myös toivottavaa, että voidaan valmistaa suuria eriä, joiden spesifikaatiot ovat toistettavissa. Tässä katsauksessa käsitellään itsevahvistuvien RNA-rokotteiden käsitettä ja lupaavimpia lipidipohjaisia jakelujärjestelmiä.

Lue myös:   MONIA SUKUPUOLIA? HÖLYNPÖLYÄ!

Nature Gene Therapy – Nukleiinihapporokotteiden lupaus

“Alastomien” nukleiinihappojen tehokas käyttö rokotteina olisi epäilemättä yksi rokotustutkimuksen historian tärkeimmistä edistysaskelista. Vaikka nukleiinihapot ovat lupaavia rokotevektoreina koe-eläimissä, yhtäkään alastonta nukleiinihappovektoria ei ole hyväksytty käytettäväksi ihmisillä. Ihmisillä tehdyistä kliinisistä tutkimuksista on vain vähän tietoa: nukleiinihapporokotteilla ei ole selvästi osoitettu olevan vakuuttavaa tehoa tartuntatautien tai syövän ehkäisyssä tai hoidossa. Tässä esitellään mahdollisia mekanismeja, jotka ovat tehokkaan nukleiinihapporokotteen taustalla. Keskitymme niiden toiminnan parantamisessa saavutettuun edistykseen. Lisäksi kartoitamme lupaavia uusia strategioita ja yritämme ennustaa tulevaa kehitystä, joka voisi johtaa nukleiinihapporokotteiden todelliseen menestykseen ihmisten sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa.

Cell Press Molecular Therapy – Itse monistuvat RNA-rokotteet antavat yhtä hyvän suojan influenssaa vastaan kuin mRNA-rokotteet, mutta paljon pienemmillä annoksilla.

Tarvitaan uusia rokotealustoja, jotta voidaan korjata taudinaiheuttajan ilmaantumisen ja rokotteen myyntiluvan myöntämisen välinen aikaväli. RNA-pohjaiset rokotteet ovat houkutteleva ehdokas tähän tehtävään: ne ovat turvallisia, ne tuotetaan soluvapaasti ja ne voidaan tuottaa nopeasti vastauksena patogeenin ilmaantumiseen. Käytettävissä on kaksi RNA-rokotealustaa: synteettiset mRNA-molekyylit, jotka koodaavat vain kiinnostavaa antigeenia, ja itse monistuva RNA (sa-RNA). sa-RNA on peräisin viruksesta, ja se koodaa sekä kiinnostavaa antigeenia että proteiineja, jotka mahdollistavat RNA-rokotteen monistumisen. Molempien alustojen on osoitettu aiheuttavan immuunivasteen, mutta ei ole selvää, kumpi lähestymistapa on optimaalinen. Näissä tutkimuksissa vertailimme synteettistä mRNA:ta ja sa-RNA:ta, joka ilmentää influenssaviruksen hemagglutiniinia. Molemmat alustat suojasivat, mutta vastaava suoja saavutettiin käyttämällä 1,25 μg sa-RNA:ta verrattuna 80 μg:aan mRNA:ta (64-kertaisesti vähemmän materiaalia). Kun olimme todenneet, että sa-RNA oli tehokkaampaa kuin mRNA, testasimme kolmen influenssakannan hemagglutiniinia H1N1, H3N2 (X31) ja B (Massachusetts) sa-RNA-rokotteina, ja kaikki suojasivat haasteinfektiolta. Kun sa-RNA yhdistettiin kolmiarvoiseen formulaatioon, se suojasi peräkkäisiltä H1N1- ja H3N2-haasteilta. Tämän perusteella voimme päätellä, että sa-RNA on lupaava alusta rokotteille virustauteja vastaan.

Yhä uudelleen mainostetaan samoja ominaisuuksia: helppo, nopea ja kustannustehokas kehittäminen ja valmistus. Kytketään geenisekvenssi kohteena olevalle antigeenille, ja homma on valmis.

Luonnollisesti armeija olisi kiinnostunut tästä teknologiasta, jolla voitaisiin nopeasti rokottaa suuria ihmisjoukkoja bioaseita vastaan ennen pandemian leviämistä, koska se tarjoaa mahdollisuuden vastatoimien nopeaan kehittämiseen ja käyttöönottoon sota-aikana, jolloin yhtä nopeasti kehitettyjä bioaseita heitellään kaikkialle.

ADEPT: PROTECT
ADEPT on DARPAn ohjelma, joka alkoi vuonna 2012. Lyhenne tulee sanoista Autonomous Diagnostics to Enable Prevention and Therapeutics. PROTECT on ADEPT:n alaohjelma, ja se on lyhenne sanoista Prophylactic Options to Environmental and Contagious Threats.

Pikaisella haulla löytyy esittelydioja hankkeesta:

Autonominen diagnostiikka ennaltaehkäisyn ja hoidon mahdollistamiseksi (ADEPT).

Nopea, hajautettu diagnostiikka, rokotteet ja terapeuttiset aineet tuodaan sotilaan ulottuville.

Controlling Cellular Machinery – Vaccines RNA-rokotteisiin koodatut antigeenit, immunomoduloivat elementit ja farmakokinetiikka.

PROTECT tarjoaa ennaltaehkäisevää suojaa tautia vastaan hoitamalla ihmisiä nukleiinihappokonstruktioilla, jotka koodaavat suojaavia monoklonaalisia vasta-aineita.

ADEPT-vinjetti Lopullinen

DARPA oli edelläkävijä kehon käyttämisessä bioreaktorina ennaltaehkäisevien vasta-aineiden tuottamiseksi biouhkia vastaan.

Ilmeisesti ADEPT:n tavoite: PROTECTin tavoitteena oli kehittää nukleiinihappojärjestelmiä, jotka koodaavat monoklonaalisia vasta-aineita (mAb) tiettyjä taudinaiheuttajia vastaan, joita voidaan käyttää biotarvikkeissa, kuten influenssaa, isorokkoa, SARSia, Chikungunya-tautia, raivotautia, pernaruttobakteereja ja jopa risiiniä, hermomyrkkyjä ja prioneja vastaan.

Vasta-aineet ovat keino, jolla adaptiivinen immuunijärjestelmä merkitsee asiat tuhottaviksi ja hävitettäviksi. Ne lukkiutuvat patogeenien pintaproteiineihin ja ohjaavat inaktivoituja viruksia ja bakteereja leukosyytteihin, edistävät komplementin aktivoitumista ja niin edelleen. Monoklonaaliset vasta-aineet ovat pääasiassa yhden tietynlaisen vasta-aineen kopioita terapeuttista käyttöä varten. Tämä eroaa hieman siitä, miten mRNA-rokotteita on lopulta käytetty; sen sijaan mRNA-rokotteet tuottavat kohdeantigeenin proteiinin ja antavat elimistön valmistaa vasta-aineita sitä vastaan.

DARPAn omien sanojen mukaan se teki yhteistyötä Modernan kanssa tuottaakseen mRNA-1944:n, nukleiinihappokoodatun mAb:n chikungunyaa vastaan:

Itse asiassa DARPA kehuskeli avoimesti Twitterissä, että Modernan mRNA-rokoteteknologia – ja siten myös mRNA-1273 – oli ADEPT:n tuote:

Mitä täällä oikeasti tapahtuu? Miksi tiedotusvälineet eivät ole käsitelleet laajasti tämän kaiken sotilaallista aivoriihi-puolta sekä DARPA:n ja Modernan kestävää kumppanuutta?

Lue myös:   Vuotaneet diat kuvaavat yksityiskohtaisesti YouTuben Ukrainan sensuuria

Moderna ei ilmoittanut liittovaltion rahoitusta rokotepatenttihakemuksiin, sanovat asianajajat.

Asianajajaryhmä on pyytänyt puolustusministeriötä tutkimaan Modernan (MRNA) ilmeistä laiminlyöntiä ilmoittaa miljoonien dollarien palkkiot, jotka se on saanut Defense Advanced Research Projects Agencylta yhtiön rokotteille jättämien patenttihakemusten yhteydessä.

Knowledge Ecology International selitti virastolle lähettämässään kirjeessä, että kymmenien patenttihakemusten tarkastelu osoitti, että yhtiö sai liittovaltion hallitukselta noin 20 miljoonaa dollaria avustuksina useita vuosia sitten ja että varat “todennäköisesti” johtivat sen rokoteteknologian luomiseen. Sitä käytettiin rokotteiden kehittämiseen erilaisia viruksia, kuten zikavirusta ja myöhemmin Covid-19-virusta vastaan.

Tutkintaa vaatiessaan etujärjestö väitti, että Moderna on liittovaltion lain mukaan velvollinen julkistamaan avustukset, jotka johtivat lähes kymmeneen erityiseen patenttihakemukseen, ja selitti, että taloudellinen tuki tarkoittaa, että Yhdysvaltain hallituksella olisi tiettyjä oikeuksia patentteihin. Toisin sanoen yhdysvaltalaiset veronmaksajat saisivat omistusosuuden yhtiön kehittämistä rokotteista.

Tässä on laaja paperijälki, joka osoittaa, että Moderna on vain yksi biopuolustusmafian rintama. Tiedotusvälineet, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, ovat suurelta osin hiljaa tästä asiasta.

Jos olemme sodassa – ja tässä vaiheessa vain idiootti voisi olla huomaamatta, että olemme – niin kuka ampui ensimmäisen laukauksen? Miksi maailman johtajat ovat niin vaitonaisia tästä kaikesta? No, se on oikeastaan yksinkertaista.

Syy siihen, miksi teidät on pidetty pimennossa, on se, että olette maailmanlaajuisen sotilasoperaation kohteena, jonka päämääränä on väestön vähentäminen, massavalvonta, ihmisten liikkumisen tyrannimainen valvonta ja ihmisen autonomian tuhoaminen istutetun teknologian avulla.

Kaikissa vauraissa valtioissa, jotka toimivat globalistisen, yksityisen ja julkisen sektorin kumppanuuksien, kansalaisjärjestöjen ja ylikansallisten järjestöjen johtaman sääntöihin perustuvan järjestyksen alaisuudessa, ainoat todelliset uhat hallitsevalle luokalle ovat uudelleen nouseva nationalismi, populismi ja traditionalismi, koska nämä asiat johtavat poikkeuksetta protektionistiseen talouspolitiikkaan, joka ohjaa resursseja pois jo ennestään upeasti vaurastuneelta hallitsevalta luokalta ja kohti keskiluokkaa.

Populismi on ongelma rikkaille ja mahtaville vain, jos on ihmisiä, jotka sitä ilmentävät. Ei ihmisiä, ei ongelmaa. Siksi turvaudutaan bioaseisiin ja myrkyllisiin rokotteisiin. Uusmalthusilainen hallitseva luokka haluaa tappaa röyhkeät, kapinalliset, resursseja liikaa kuluttavat plebeijit, pitää arvokkaan infrastruktuurin koskemattomana ja tehdä siitä voittoa sen jälkeen, kun he ovat keränneet juuri ja juuri tarpeeksi eloonjääneitä pitääkseen yllä globaalia kulutusorgiaansa.

He eivät ole edes hienotunteisia sen suhteen. He nautiskelevat avoimesti poikkeuksellisen mahtipontisista ajatuksistaan.

Nämä ihmiset haluavat hallita sinua, ja jos he eivät voi hallita sinua, he haluavat korvata sinut jollakin, jonka he voivat hallita. Sana tälle tilalle on megalomania.

Merriam-Webster – megalomaniaa

meg-a-lo-ma-nia ˌme-gə-lō-ˈmā-nē-ə -nyə -nyə

1

: mania (ks. MANIA merkitys 2a) suuriin tai mahtipontisiin suorituksiinvillisti tuhlailevan kaupallisen megalomaanisuuden purkaus The Times Literary Supplement (Lontoo)

2

: harhainen psyykkinen sairaus, jolle on ominaista henkilökohtaisen mahtipontisuuden ja suuruuden tunteet.

megalomaani ˌme-gə-lō-ˈmā-nē-ˌak adjektiivi tai substantiivi

megalomaaninen ˌme-gə-lō-mə-ˈnī-ə-kəl adjektiivi tai harvemminmegalomaaninen ˌme-gə-lō-ˈma-nik

suuruudenhullu ˌme-gə-lō-mə-ˈnī-ə-k(ə-)lē adverbi

Meidän on käytettävä kaikki energiamme näiden ihmisten paljastamiseen ja heidän tyrannimaisten instituutioidensa purkamiseen. Koska he ovat selvästi rikkoneet yhteiskuntasopimusta ja pyrkivät epätoivoisesti salaamaan tämän tosiasian, ei ole mitään järkeä totella heitä. Heidän auktoriteettinsa on nyt laiton.

Meillä on täysi oikeus puolustaa itseämme ja sukulaisiamme murhanhimoisilta despoteilta, jotka juonivat meitä vastaan pimeässä.

Previous post EPPO:n meneillään oleva tutkimus COVID-19-rokotteiden hankinnasta EU:ssa
Next post CRISPR-teknologia on “resepti katastrofiin” – ei ratkaisu maailman nälänhädälle!
Close
%d bloggaajaa tykkää tästä: