Aloitetaanpa vielä kerran lähes alusta

Hmm.. mistähän se johtuukin, että kun asiat näyttävät luistavan hyvin, sitä tulee rönsyltyä vaikka mihin suuntiin – no, niin kävi täälläkin, kuten arvata saattaa.

Eli, seuraavaksi on ohjelmassa uutisten julkaisuun palaaminen, saitti versio 2 on historiaa ja versio 3 saa olla omana kummallisena itsenään, ehkä joskus siirtelen sieltä datat tänne, mutta se odottakoot.

Kuvista ja niiden puutteesta, no, parempi jatkossa käyttää lisensoimattomia/public domain/itse generoituja, noista mitä ennen täälläkin oli, tuli enemmän riesaa kuin hyötyä. Jatkossa siis tulen olemaan kuvajulkaisujen kanssa huomattavasti aiempaa tarkempi, ja käyttämään – kuten noissa vanhoissa täällä olevissa uutisissa näkyy – automaattisesti generoitua “otsikkokuvaa” ellei parempaa satu löytymään.

Mitä sisältöön tulee, alan sitäkin pikkuhiljaa laajentamaan, mutta tiukasti tyylistä kiinni pitäen, tottakai.

Ja ennenkuin joku kuitenkin sitä kysyy: Ei, meemigalleriat eivät tule takaisin vanhassa muodossaan, ehkä julkaisen parhaita aina välillä artikkelimuodossa, ehkä en, en ole vielä päättänyt. Aika näyttää.

Joka tapauksessa, taas kerran, aika palata juurille!

Let’s be careful out there!

Tue työtäni - tee Handcash-lahjoitus

Previous post Pepe Escobar: Näyttämö on valmis hybridi-maailmansotaan
Next post NASA:n 49 prosentin lisäys viimeaikaiseen ilmaston lämpenemiseen tarkastelun alla, kun maapallo on viilentynyt vuodesta 2016 lähtien.