6.12.2023

Publication-X

I am one voice, but together, we are many!

Bill Gatesin laboratoriossa kasvatettu liha aiheuttaa ihmisille syöpää

1 min read
Bill Gatesin laboratoriossa kasvatettu liha aiheuttaa ihmisille syöpää

Bill Gatesin laboratoriossa kasvatettu liha aiheuttaa syöpää sitä nauttiville ihmisille uuden huolestuttavan tutkimuksen mukaan.
Bill Gates ja WEF:n globalistieliitti ovat mainostaneet voimakkaasti synteettistä lihaa ratkaisuna niin sanottuun ilmastonmuutokseen. Tämän väärennetyn ruoan on nyt kuitenkin osoitettu aiheuttavan syöpää sen valmistuksessa käytettyjen kuolemattomien solulinjojen välityksellä.
Gates ei tyydy myrkyttämään sydäntäsi mRNA-rokotteilla samalla, kun hän lähettää mummon kuolemanrangaistuspaneeliin, koska se on hyödytön, vaan hän haluaa, että istut ruokapöytään syömään hänen vastenmielisen makuista synteettistä lihaansa, joka sattuu aiheuttamaan sinulle parantumattomia syöpiä.

Tekstitys: OpenAI

Käännös: OpenNMT

Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2aoot6-bill-gates-lab-grown-meat-causes-cancer-in-humans.html