16.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Onko 5G myötävaikuttanut niin kutsuttuun covid-pandemiaan?

5 min read
Onko 5G myötävaikuttanut niin kutsuttuun covid-pandemiaan?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/sle1

Alusta lähtien “covid-pandemian” alkuperä ja syyt on kyseenalaistettu. Lausunnot, joita yritysmedia ja yritysten “faktantarkistajat” ovat kaikin voimin yrittäneet sensuroida, tukahduttaa tai jättää huomioimatta, sisältävät ilkeitä “toimintojen hyötykäyttökokeita”, “laboratoriovuodon” teoriaa ja vaarallisen 5G-teknologian nopeaa käyttöönottoa. Mikä rooli 5G:llä voisi olla? kirjoittaa Rhoda Wilson .

Emme ole enää aavistamaton yleisö

tohtori Tess Lawrie

Valmistettu Covid-19 “pandemia” pääsi valloilleen vuonna 2020 luottavassa ja aavistamattomassa yleisössä. Siksi vaikuttaa järkevältä tarkastella uudelleen Covid-hypoteesit, jotka terveysviranomaiset ja heidän yritysmediansa ovat jyrkästi kiistäneet. Juuri nämä julkaisemattomat, kumottu ja pilkatut – niin sanotut ”salaliitto” – teoriat kantavat totuuden leimaa kolme vuotta myöhemmin.

Mistä alkaa? Kun Covid-19 puhkesi ensimmäisen kerran, monet riippumattomat tutkijat ja kommentaattorit viittasivat 5G-teknologian samanaikaiseen käyttöönotossa Wuhanissa ja muualla, mikä viittaa siihen, että se on saattanut myötävaikuttaa Covid-19:n leviämiseen ja että se olisi tutkittava. Faktantarkistajat kumosivat nopeasti nämä ehdotukset Covid-19 : n alkuperästä . Samassa artikkelissa, joka kumoaa tämän vaihtoehtoisen hypoteesin, todetaan edelleen, että “nykyinen koronavirus on zoonoottinen virus… eli se tarttuu eläimistä ihmisiin”, viitaten WHO:n ja Kiinan yhteisen valtuuskunnan raporttiin, jonka on vahvistettu, ettei se ole missä on.

Uskottavampia ovat paljastukset Dr. Redfield todennäköisyydestä, että koronavirusepidemia on seurausta Yhdysvaltain puolustusministeriön yhdessä yksityisten toimijoiden kanssa tekemästä salaisesta tutkimuksesta. Tämän hypoteesin mukaan muokattu koronaviruksen patogeeni on saattanut vuotaa Wuhan Institute of Virologysta, jossa Yhdysvaltain johtama tutkimus tehtiin.

Tämä herättää kysymyksen, oliko tällainen vuoto vahingossa vai tahallinen. Kun ajattelen NIH:n Anthony Faucin (“Minä olen tiede”) ja WEF:n Klaus Schwabin (“Et omista mitään ja olet onnellinen”) sieluttomia kasvoja, minulla on tapana uskoa, että se on jälkimmäinen.

 

Joten näyttää siltä, ​​että jopa jälkimmäinen hypoteesi on häiriötekijä suurimmasta uhasta – tekniikasta, joka on levinnyt salamaa nopeammin ja todennäköisesti nopeammin kuin vaaralliset geneettiset “rokotteet” itse.

Ajattele BBC:ssä ja muissa yritysmediassa esitettyjä varhaisia ​​ja pelottavia videomateriaalia ihmisistä, jotka putosivat paikan päällä tähän tappavaan taudinaiheuttajaan, ja raportteja Wuhanin muuttumisesta “Zombielandiksi ” Sopiiko tämä virusperäiseen hengitystiesairauksiin? sanoisin ei. Tarkemmin tarkasteltuna nämä kuvat vaikuttavat puhtaalta propagandalta.

Joten jos Covid on tietoisesti vuotanut Wuhanin laboratoriosta Covid-19-injektioiden käyttöönoton helpottamiseksi bioaseena, kuten monet salaliittoanalyytikot ehdottavat, mikä on 5G:n käyttöönotto megalomaniakon käsikirjassa? Onko 5G todellakin vain valvontaa ja valvontaa, ruumiiden Internetiä ja digitaalista orjuutta, vai onko tässä tekniikassa enemmän tehoa kuin olemme valmiita harkitsemaan?

Tällä viikolla kuuntelin keskustelua saksalaisen asianajajan Reiner Fuellmichin ja eläkkeellä olevan sotilaan ja mikroaaltouunisodankäynnin asiantuntijan Barry Trowerin välillä. Olin järkyttynyt kuullessani, että armeijat ovat tunteneet ja käyttäneet mikroaaltoteknologian sotilaallisia kykyjä ympäri maailmaa 1940- ja 1950-luvuilta lähtien, mutta me yleisönä emme tienneet siitä mitään. Barrie Trowerin mukaan tiedot ja todisteet tämän tekniikan vaarasta on salattu tarkoituksella.

Olen kirjoittanut aiemminkin yhtäläisyyksistä kokeellisten covid-19-injektioiden ja WiFi- ja 5G-teknologian epäonnistuneissa säännöksissä.

Barry Trower selittää viranomaisten epäonnistumisen ICNIRP:hen liittyvän australialaisen professorin oveluuden. Tämä teollisuuteen liittyvä yksityinen organisaatio vahvisti alkuperäiset turvallisuusstandardit matkapuhelimen mikroaaltosäteilylle 1980-luvulla perustuen lämpövaikutuksiin aikuisen nuken mallilla mitattuna kuuden minuutin ajan. Organisaatio ei edelleenkään jätä huomiotta merkittäviä todisteita muista kuin lämpövaikutuksista aiheutuneista vahingoista, koska ohjeissa on sanamuoto, joka suojaa ICNIRP:tä vastuulta.

 

Tällä tavalla ICNIRP on asettanut vastuun tämän tekniikan vaarallisesta soveltamisesta jokaisen sen asennuksen hyväksyvän virkamiehen harteille. Joten ne, jotka eivät lue ICNIRP:n ohjeita ja eivät tee päätöksiä, jotka aiheuttavat vahinkoa yleisölle, ovat täysin vastuussa aiheuttamistaan ​​vahingoista. He eivät vain näytä tietävän vielä. Mutta kun Barrien kaltaiset asiantuntijat tulevat esiin, yleisön tietoisuus kasvaa varmasti, ja kaupunginvaltuuston valiokuntien virkamiehet, jotka ovat vastuussa tämän vaarallisen tekniikan hyväksymisestä, joutuvat todennäköisesti pian vaikeuksiin. Ole hyvä ja auta sytyttämään tulta!

Barrie kuvailee, kuinka mikroaaltouunisäteilyä voidaan ja on käytetty hämmentämään ihmisiä, aiheuttamaan hedelmättömyyttä jälkeläisissämme ja jopa saattamaan ihmiset kuolleiksi (mahdollisesti kuten Wuhanissa Covidin alussa). Ottaen huomioon miljardeja miehiä, naisia ​​ja lapsia, jotka ovat yhteydessä matkapuhelimiinsa 24/7, tämä haastattelu ansaitsee täyden huomiomme sekä avoimen keskustelun meidän ja kaikkien välillä, jotka väittävät palvelevansa, johtavansa tai edustavansa meitä yhteisöissämme. kaupungit ja asetukset.

Mikä yhteys, jos ollenkaan, on kokeellisen Covid-19-injektion käyttöönoton ja 5G:n käyttöönoton välillä? Kun kaupungit ja esikaupungit suljettiin, kaivettiin kaivoja ja laskettiin kaapeleita; torneja asennettiin koulujen pihoille, kirkon torneille, valtateiden varsille ja kerrostaloihin ilman turvallisuusarviointia tai julkista kuulemista. Kaikki tämä samalla, kun kauhistuneita miehiä ja naisia ​​oli liian hajamielinen tappava Covid-propaganda, jotta he olisivat huomanneet.

Tämän veteraanin haastattelun perusteella näen monia kysymyksiä heräävän:
  • Otetaanko 5G käyttöön kokonaisissa kaupungeissa hallitsemaan, alistamaan ja ehkä jopa tappamaan?
  • Ovatko uudet hallituksen tukemat tekstiviestihälytykset osa sotilaallista operaatiota?
  • Voidaanko näitä uusia hallituksen tekstihälytyksiä käyttää vahingoittamaan meitä?
  • Eikö meillä ole oikeutta esittää kysymyksiä?

Mielestäni hallituksemme eivät ole enää hallinnassa, jos koskaan olisivat olleet. Kiire ottaa käyttöön tätä asekäyttöistä teknologiaa viittaa minusta siihen, että Great Resetiä hallitsevat ylikansalliset voimat ryntäävät tiukentamaan orjuutemme ehtoja ennen kuin on liian myöhäistä (heille).

Voiko kukaan meistä olla tietämätön, kun kohtaamme säälimättömän ja järjettömän paineen antaa myrkyllisiä geneettisiä injektioita pojillemme, tytöillemme ja arvokkaille vauvoillemme?

Emme ole enää aavistamattomia, olemme syvästi epäluuloisia ja meillä on siihen täysi oikeus!

Kaikki, mikä tapahtuu ilman suostumuksemme ja nimenomaista lupaamme, vaatii vastauksia.

Jos haluat oppia lisää 5G:stä ja siitä, kuinka voit suojata perhettäsi tältä kaikkialla esiintyviltä ja näkymättömiltä vaaroilta, liity Tess Talksiin tänä sunnuntaina, jossa puhun Dr. Beverly Rubik, amerikkalainen biofyysikko ja 5G-tutkija, joka myös soittaa hälytyskelloja. Entisenä professorina, jolla ei ole eturistiriitoja ja jolla ei ole laajaa tutkimuskokemusta tällä alalla, Dr. Rubik rauhallinen järjen ääni, johon luotan. Viritä ja päätä itse.