15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Afrikka ei enää halua olla testilaboratorio Bill Gatesin ja George Sorosin vaarallisille projekteille

3 min read
Afrikka ei enää halua olla testilaboratorio Bill Gatesin ja George Sorosin vaarallisille projekteille

Dna. Original public domain image from Wikimedia Commons

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/b40s

Ilmeisesti Afrikka on vähitellen kyllästynyt globalistien riskialttiisiin kokeiluihin, joiden arvo on miljardien arvoinen: sen jälkeen kun vasta äskettäin julkistettiin, että rokotukset Bill Gatesin säätiön edistämällä uudella suun kautta otettavalla poliorokotteella johtivat virusepidemioihin useilla alueilla Burundissa ja demokraattisessa tasavallassa . Kongosta, nyt nigerialainen tiedemies kiistää New York Timesissa mahdollisesti vaarallisten aurinkogeotekniikan kokeiden suorittamisen Afrikassa. Näitä edistävät myös Gates ja George Soros: He haluavat pimentää aurinkoa torjuakseen ilmastonmuutosta – jolla on epäselviä seurauksia ympäristölle ja väestölle.

Nigerian Alex Ekwuemen liittovaltion yliopiston ilmastonmuutos- ja kehityskeskuksen johtaja Chukwumerije Okereke ilmaisee närkästyneisyytensä lännen kokeista kiistanalaisten geotekniikan kokeiden tekemiseksi Afrikassa.

“Aurinkogeotekniikan” aikana ilmastoa halutaan muuttaa auringon säteiden himmenemisellä jossain määrin tai heijastamalla auringonvalo pois maasta. Samoin kuin pilvikylvö, joka näyttää jo olevan osa standardivalikoimaa maailmanlaajuisesti , stratosfääriin voidaan tuoda massaa aerosoleja – “pieniä hiukkasia, jotka on valmistettu esimerkiksi rikkidioksidista tai muokatuista nanohiukkasista”. Okereke tuomitsee, jolla on epäselviä seurauksia ekosysteemeille, ihmisille ja globaalille ilmastolle.Vaihtoehtoisesti globalistien tai heidän ahkerien kansalaisjärjestöjensä mukaan aavikot voitaisiin peittää muovilla, geenimanipuloida kasveja niin, että niillä on enemmän heijastavia lehtiä, keinotekoisesti muuttaa pilviä tai levittää valtavia määriä peilejä avaruuteen.

Vaikka Okereke tukee täysin narratiivia ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta eikä salaile sitä, että hän haluaisi lisää investointeja rikkailta mailta mantereelleen, hän torjuu jyrkästi ajatuksen siitä, että Afrikan pitäisi toimia testilaboratoriona. Hänelle näyttää nousevan kysymys, miksi niin sanotut hyväntekijät eivät yksinkertaisesti edistä uusiutuvien energialähteiden leviämistä Afrikassa sen sijaan, että he pyrkisivät megalomaniaan vaikuttaviin manipulaatioihin, joilla on epäselviä vaikutuksia:

Rahoitus ei kuitenkaan näytä olevan ongelma geotekniikan tutkijoille, etenkään yhdysvaltalaisille. Harvard Solar Geoengineering Research Programme laajeni nopeasti Bill Gatesin ja Piilaakson hyväntekeväisyyden tukemana, kun taas George Soros ilmoitti äskettäin aikovansa tukea aurinkogeotekniikan hankkeita arktisella alueella. Chicagon yliopisto ilmoitti myös tässä kuussa Climate Systems Engineering Initiativen perustamisesta työskentelemään kansallisten laboratorioiden kanssa näiden ja muiden strategioiden tutkimiseksi.

Mutta pitäisikö meidän opiskella geotekniikkaa ollenkaan?Yli 400 huippuilmastotutkijaa ympäri maailmaa on vaatinut kansainvälistä aurinkogeotekniikan käytön kieltämistä koskevaa sopimusta. Jos se menee YK:n eteen, se voi johtaa tämän teknologian todellisen tutkimuksen kieltämiseen.

Siitä huolimatta kannattajat ovat yrittäneet houkutella Afrikan hallituksia tarjoutumalla rahoittamaan tutkimusprojekteja väittäen, että enemmän tutkimusta valaisee tekniikan vaaroja ja etuja. Eräs tällainen organisaatio, Degrees Initiative, sanoo, että sen tehtävänä on “asettaa kehitysmaat auringonsäteilyn hallintakeskustelun keskipisteeseen”.Mutta tämä näyttää olevan vain yritys tehdä Afrikasta testaamaton teknologia. Tämän hypoteettisen ratkaisun lisätutkimus näyttää todellakin askelilta kohti kehitystä ja liukasta rinnettä mahdolliselle käyttöönotolle.

lähde

Alla Okereke mainitsee esimerkin amerikkalaisyrityksestä Make Sunsets, joka äskettäin laukaisi ilmapalloja Meksikosta ruiskuttamaan rikkiä ilmakehään. Tämän lähestymistavan piti kompensoida CO2-päästöjä. Kun Meksikon hallitus sai tietää tästä kokeesta, he antoivat kiellon. Tämän yrityksen mahdolliset negatiiviset seuraukset jäävät kuitenkin epäselväksi – ei edes tiedetä, mihin ilmapallot päätyivät laskeutumaan. Nigerialainen tiedemies pitää erittäin tuomittavana, että tämä koe tehtiin Latinalaisessa Amerikassa.

Okereken väitteet, joiden mukaan rikkaiden kansakuntien on ryhdyttävä muihin toimiin ilmastokatastrofin estämiseksi, on ehdottomasti asetettava kyseenalaiseksi. On kuitenkin enemmän kuin merkittävää, että miljardööriglobalistien filantrooppinen “apu” Afrikassa on kaikkea muuta kuin hyvin vastaan, jopa saman tarinan paikallisten kannattajien keskuudessa.