NASA-insinööri Tom Moser paljastaa totuuden ilmastotieteestä

NASA-insinööri Tom Moser paljastaa totuuden ilmastotieteestä
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/a3m

Liity NASAn entisen insinöörin ja avaruusaseman ohjelmajohtajan Tom Moserin seuraan, joka esittelee ilmastonmuutoksen taustalla olevaa tiedettä. Moser hyödyntää vaikuttavia ansioitaan, joihin kuuluu muun muassa toimiminen avaruuslennoista vastaavana apulaishallinnoijana Washingtonissa, avaruusasemaohjelman johtajana, avaruussukkulan kiertoradalla liikkuvan avaruusaluksen apulaisjohtajana ja Johnsonin avaruuskeskuksen pääinsinöörinä, ja korostaa maailmanlaajuisten lämpötilojen ja auringon säteilytyksen välistä yhteyttä. Hän tarkastelee myös todellisen maailman tietojen ja usein raportoitujen ilmastomallien, joita käytetään hallitusten julkisen politiikan perustana, välistä epäsuhtaa ja sitä, miten nämä mallit jatkuvasti yliarvioivat lämpötilasuuntauksia verrattuna todellisen maailman tietoihin. Moser paljastaa ilmastotieteen alalla harjoitettavan propagandan ja selvittää, miksi tiedotusvälineiden väitteet ovat usein harhaanjohtavia. Tätä informatiivista esitystä ei kannata jättää väliin kenenkään, joka on kiinnostunut ymmärtämään paremmin ilmastotiedettä.

Viidestoista kansainvälisessä ilmastonmuutoskonferenssissa (ICCC) oli yli 50 puhujaa, jotka ovat alansa huippututkijoita ja politiikan asiantuntijoita ympäri maailmaa. Jokaiseen konferenssiin osallistuu tiedemiehiä, lainsäätäjiä, ympäristöaktivisteja ja muita, jotka kaikki keskustelevat näkemyksistään ilmastotieteestä, kriisin olemassaolosta, yleisön valistamisesta, keskustelun tilasta ja muusta.