Gates aikoo annostella ihmiskunnalle syöpää aiheuttavan päällysteen hedelmiin ja vihanneksiin

Bill Gatesin suunnitelmat elintarvikehuoltomme myrkyttämiseksi ovat lähteneet vauhtiin. The People’s Voice on jo paljastanut Gatesin suunnitelman pakottaa ihmiskunta lopettamaan lihansyönti ja aloittamaan synteettisen naudanlihan syönti – joka sattuu aiheuttamaan turbosyöpää ihmisissä.
Gates ei tyydy siihen, että hän yrittää kieltää lihan ja korvata sen syöpää aiheuttavalla synteettisellä mössöllä, vaan hän aikoo myös myrkyttää hedelmä- ja vihannestarjontaamme. Gatesin on paljastunut pumppaavan miljoonia dollareita suunnitelmaan päällystää kaikki hedelmät ja vihannekset näkymättömällä tuotteella, jota ei voi poistaa, vaikka sitä kuinka hankaisi.

Teksitys: OpenAI

Käännös: OpenNMT

Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2nyfi8-bill-gates-plans-to-microdose-humanity-with-cancer-coating-on-all-fruit-and.html

Tue työtäni - tee Handcash-lahjoitus

Previous post Elon Musk vertaa George Sorosia sarjakuvaroistoihin: “Soros vihaa ihmisyyttä”
Next post Willi Huber: Jokainen rokotteen elementti on ongelmallinen, joten mitä hyötyä grafeenioksidista on?