WEF sanoo, että on aika laillistaa seksi ja avioliitto eläinten kanssa inklusiivisuuden edistämiseksi

Maailman talousfoorumi on käskenyt maailman hallituksia ryhtymään välittömästi toimiin kiistanalaisen uuden aloitteen toteuttamiseksi, jonka pitäisi saada kaikki järkevästi ajattelevat ihmiset raivostumaan.
Maailman talousfoorumi vaatii nyt, että ihmisillä olisi oikeus mennä naimisiin eläinten kanssa monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämiseksi.

Espanja on ensimmäinen maa, joka on hyväksynyt uuden lainsäädännön, jolla otetaan valtavia askelia kohti aloitetta. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että Espanjan pääministeri Pedro Sánchez on sekä vannoutunut sosialisti että Maailman talousfoorumin Agenda Contributor. Sánchezin sosialistihallituksessa zoofiliaa tukevaa lakia ajoi WEF:n jäsen Ione Belarra Urteaga, sosiaalisista oikeuksista ja Agenda 2030:sta vastaava ministeri.

Tekstitys: OpenAI

Käännös: OpenNMT

Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2be8t0-wef-says-its-time-to-legalize-sex-and-marriage-with-animals-to-promote-incl.html

Tue työtäni - tee Handcash-lahjoitus

Previous post Pepe Escobar: Näyttämö on valmis hybridi-maailmansotaan
Next post NYC alkaa seurata ruokaostoksia varmistaakseen, etteivät asukkaat käytä “liian paljon” lihaa