Paavi Franciscus julistaa ‘Pedofiileillä on erityinen paikka taivaassa’

Paavi Franciscus on skandalisoinut seksuaalisen hyväksikäytön uhreja julistamalla, että pedofilia on salaperäinen sairaus, emmekä saa tuomita siitä kärsiviä. Sen sijaan meidän on paavin mukaan hyväksyttävä, että Jumala rakastaa pedofiilejä, hän loi heidät syystä ja on varannut heille erityisen paikan taivaassa.
Franciscuksen mukaan meidän on hyväksyttävä pedofiilit, koska heitä on ollut olemassa kautta historian, kaikissa kulttuureissa ja yhteiskunnissa. “Alaikäisten seksuaalinen hyväksikäyttö on ja on historiallisesti ollut laajalle levinnyt ilmiö kaikissa kulttuureissa ja yhteiskunnissa”, hän sanoi. “Minulle tulee mieleen julma uskonnollinen käytäntö, joka oli aikoinaan laajalle levinnyt tietyissä kulttuureissa ja jossa ihmisiä – usein lapsia – uhrattiin pakanallisissa riiteissä.”

Tekstitys: OpenAI

Käännös: OpenNMT

Lue myös:   Asiantuntija sanoo, että on hyvä asia, että tekoäly voi korvata 80 % työpaikoista ”muutaman seuraavan vuoden aikana”

Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2a8jk0-pope-francis-declares-pedophiles-have-a-special-place-in-heaven.html

 

Tue työtäni - tee Handcash-lahjoitus

Kommentoi

Previous post NYC alkaa seurata ruokaostoksia varmistaakseen, etteivät asukkaat käytä “liian paljon” lihaa
Next post Lääkeresistenssistä on tulossa vakava terveysongelma