24.2.2024

Publication-X

"I am but one voice, but together, we can turn miracles to reality!"

Paavi Franciscus julistaa ‘Pedofiileillä on erityinen paikka taivaassa’

1 min read
Paavi Franciscus julistaa ‘Pedofiileillä on erityinen paikka taivaassa’
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/dqje

Paavi Franciscus on skandalisoinut seksuaalisen hyväksikäytön uhreja julistamalla, että pedofilia on salaperäinen sairaus, emmekä saa tuomita siitä kärsiviä. Sen sijaan meidän on paavin mukaan hyväksyttävä, että Jumala rakastaa pedofiilejä, hän loi heidät syystä ja on varannut heille erityisen paikan taivaassa.
Franciscuksen mukaan meidän on hyväksyttävä pedofiilit, koska heitä on ollut olemassa kautta historian, kaikissa kulttuureissa ja yhteiskunnissa. “Alaikäisten seksuaalinen hyväksikäyttö on ja on historiallisesti ollut laajalle levinnyt ilmiö kaikissa kulttuureissa ja yhteiskunnissa”, hän sanoi. “Minulle tulee mieleen julma uskonnollinen käytäntö, joka oli aikoinaan laajalle levinnyt tietyissä kulttuureissa ja jossa ihmisiä – usein lapsia – uhrattiin pakanallisissa riiteissä.”

Tekstitys: OpenAI

Käännös: OpenNMT

Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2a8jk0-pope-francis-declares-pedophiles-have-a-special-place-in-heaven.html