23.9.2023

Publication-X

"Only good is knowledge, only evil is ignorance"

WEF kieltää luonnollisen hedelmöityksen: Kaikki vauvat on kasvatettava laboratoriossa 2030 mennessä

1 min read
Levittäkää tietoa muillekin!

Tyrannia leviää. Maailman talousfoorumin maailmanlaajuinen eliitti on nyt ryhtymässä toimiin, joilla se aikoo hallita jokaisen maailmaan syntyvän lapsen geneettistä materiaalia tulevien sukupolvien aikana.

Maailman talousfoorumin mukaan ihmiskunta on paremmin varustautunut selviytymään tulevaisuuden haasteista, jos syntymättömät lapset muokataan geenimuuntelulla, jotta varmistetaan, että he ovat vapaita sairauksista ja vammoista, myös psykologisista ominaisuuksista, joita eliitti ei hyväksy.

WEF luo pohjaa sille, että se voi ottaa haltuunsa kaikki elämämme osa-alueet.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: OpenNMT
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2svk5u-wef-bans-natural-conception-all-babies-must-be-lab-grown-by-2030.html


Handcash: $publication-x