23.9.2023

Publication-X

"Only good is knowledge, only evil is ignorance"

WEF käskee hallituksia valmistautumaan miljardeihin “sosiaaliluottovankeihin”

1 min read
Levittäkää tietoa muillekin!

Maailman talousfoorumille on myönnetty hiljaisesti takaoviyhteys miljardeihin matkapuhelimiin osana juonta, jonka tarkoituksena on laatia “mustia listoja” käyttäjistä, joilla on “poliittisesti epäkorrekteja” näkemyksiä ja jotka syyllistyvät “väärään puheeseen”.

Maailman talousfoorumin sisäpiiriläisen mukaan näitä mustia listoja niin sanotuista “paheksuttavista” käytetään antamaan ihmisille “sosiaalinen luottopisteytys” ennen kuin sosiaalinen luotto-järjestelmä otetaan virallisesti käyttöön lähivuosina.

Klaus Schwabin paha suunnitelma toteutuu täydellisesti Ranskassa, jossa WEF:n sätkynukke Emmanual Macron on antanut globaalille eliitille luvan vakoilla jokaista Ranskan kansalaista kytkemällä heidän kännyköidensä kamerat ja mikrofonit päälle – ilman etsintälupaa tai minkäänlaista ilmoitusta.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2zguom-wef-orders-govts-to-prepare-for-billions-of-social-credit-prisoners.html


Handcash: $publication-x