18.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Maailmanlaajuinen eliitti vannoo kieltävänsä pedofiilien vastaisen elokuvan ‘Sound of Freedom’

1 min read
Maailmanlaajuinen eliitti vannoo kieltävänsä pedofiilien vastaisen elokuvan ‘Sound of Freedom’

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/58dk

Maailman talousfoorumin sisäpiiriläinen on vahvistanut, että WEF kehottaa maailman hallituksia kieltämään Sound of Freedom -elokuvan, jotta mahdollisimman moni ei näkisi menestyselokuvaa ja saisi tietoa lapsiseksiteollisuuden laajuudesta.

Vielä huolestuttavampaa on se, että kaikki lipun ostaneet laitetaan mustalle listalle sosiaalisten luottotietojen perusteella, koska sosiaalisten luottotietojen järjestelmä otetaan käyttöön tulevina vuosina.

Valtavirran tiedotusvälineiden mukaan pedofilia ja lapsikauppa eivät ole ongelma, ja meidän kaikkien pitäisi istua alas ja olla hiljaa tai muuten vaarana on, että meidät tarkistetaan ja häpäistään sosiaalisessa mediassa.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v307r20-global-elite-vow-to-ban-anti-pedophile-movie-sound-of-freedom.html