1.10.2023

Publication-X

"Only good is knowledge, only evil is ignorance"

Obaman kokki, jolla oli todisteita Pizzagatesta, murhattiin

1 min read
Obaman kokki, jolla oli todisteita Pizzagatesta, murhattiin

Obaman pitkäaikainen henkilökohtainen kokki, jonka sisäpiiriläiset väittävät paljastaneen sisäpiiritietoja, on löydetty kuolleena Obaman kartanosta Martha’s Vineyardista vain viikkoja sen jälkeen, kun tutkijat yhdistivät Obaman Pizzagateen ja lasten seksuaalirikoksiin.

Valtavirtamedian mukaan Obaman henkilökohtainen kokki Tafari Campbell, joka oli taitava uimari, hukkui vain muutaman metrin syvyiseen veteen täysin tyynessä järvessä.

Nyt Barackin ja Michellen olinpaikkaa ei tiedetä, viranomaiset kieltäytyvät luovuttamasta Obaman asunnosta kirjattuja hätäpuheluita, ja heidän asianajajansa on neuvonut heitä olemaan kertomatta mitään.

Tafari Campbell, 45, työskenteli Valkoisessa talossa kahdeksan vuotta Obaman presidenttikaudella ennen kuin hän jäi Barackin ja Michellen luokse heidän lähdettyään Valkoisesta talosta vuonna 2016, mikä herätti tuolloin kulmakarvoja siitä, kuinka läheinen hän oli heille.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v32gsd4-obamas-chef-who-had-evidence-about-pizzagate-was-murdered.html