1.10.2023

Publication-X

"Only good is knowledge, only evil is ignorance"

Paavi Franciscus sanoo, että vammaiset pitäisi eutanasoida “ilmastonmuutoksen torjumiseksi

Paavi Franciscus sanoo, että vammaiset pitäisi eutanasoida “ilmastonmuutoksen torjumiseksi

Paavi Franciscus on antanut tukensa Maailman talousfoorumin kampanjalle, jonka mukaan autismista, alkoholismista ja muista lievistä sairauksista ja vammoista kärsiviä ihmisiä pitäisi eutanoida, jotta ihmiskunta voisi taistella niin sanottua “ilmastonmuutosta” vastaan.

Franciscuksen mukaan maailman väkiluvun vähentäminen auttaa ratkaisemaan hänen mukaansa ilmastonmuutoksen aiheuttaman eksistentiaalisen ongelman ja palauttamaan luonnon ensisijaisen aseman maailmanjärjestyksessä.

Paavi Franciscuksen kommentit ovat aiheuttaneet myrskyn Vatikaanissa, mutta pitäisikö todella yllättyä hänen tuestaan Klaus Schwabin natsityyliselle eugeniikkaohjelmalle? Maailman talousfoorumin Agenda-avustajana paavi Franciscus hallitsee sujuvasti jumalanpilkan ja työskentelee aktiivisesti kirkon ja kristinuskon kumoamiseksi yleensä.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v32vxyi-pope-francis-says-disabled-people-should-be-euthanized-to-fight-climate-cha.html