23.9.2023

Publication-X

"Only good is knowledge, only evil is ignorance"

WEF esittelee “Neurostrike-aseet”, joilla voidaan “hallita maailman johtajien aivoja”

1 min read
Levittäkää tietoa muillekin!

Klaus Schwabin johtama Maailman talousfoorumi on paljastanut lisänneensä uuden elementin psykologisen sodankäynnin asearsenaaliinsa. Schwabin valtamedialle antaman ilmoituksen mukaan WEF on hankkinut kehittynyttä teknologiaa, jolla voidaan moduloida aivotoimintaa mikroaaltojen tai muiden suunnattujen energiamenetelmien avulla.

Tiettävästi tämä teknologia on peräisin yhteistyöstä Kiinan kommunistisen puolueen hallituksen kanssa, ja sen tarkoituksena on “vaikuttaa” hallituksen johtajiin.

Schwabin mukaan globaalin eliitin mielenhallinta-aseita käytetään vain maailman tilan parantamiseen. Mutta kun poliittiset johtajamme osoittavat edelleen paljastavia merkkejä siitä, että he ovat aivokuolleita, voimmeko uskoa Davosin johtajan sanaan?

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v35o3jc-wef-unveils-neurostrike-weapons-that-can-control-brains-of-world-leaders.html

 


Handcash: $publication-x