Nostradamuksen profetiat vuodelle 2024 – sota Kiinan kanssa, uusi paavi ja nälänhätä

Nostradamuksen profetiat vuodelle 2024 – sota Kiinan kanssa, uusi paavi ja nälänhätä
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/mj4t

Mikä odottaa maailmaa vuonna 2024 selvänäkijä Nostradamusin mukaan? Kysymys, jonka monet ihmiset kysyvät itseltään, varsinkin kun ranskalainen ennusti useita kehityskulkuja ja tapahtumia yli puoli vuosituhatta sitten. Vuoden 2023 lähestyessä loppuaan on aika katsoa profetioita.

Tulevaisuuden selvänäkijöitä ja profeettoja on melko vähän. Yksi kuuluisimmista heistä on ranskalainen Michel de Notre Dame – tunnetaan paremmin nimellä Nostradamus. Kuten sokea bulgarialainen näkijä Baba Wanga ( katso raportti tästä ), hän näyttää myös synkkiä näkemyksiä tulevasta vuodesta. Mutta mitä meidän pitäisi hänen mielestään odottaa vuonna 2024? Katsotaanpa, mitä pidetään neljänä tärkeimpänä ennusteena tulevalle vuodelle.

Sota Kiinan kanssa – Yhden Nostradamusin ennustuksen mukaan vuonna 2024 on “taistelu ja meritaistelu”. Tavoitteena on “saada punainen vastustaja kalpeutumaan pelosta” ja “järisyttämään suurta valtamerta”. Nykyisen geopoliittisen kehityksen valossa tämä “punainen vihollinen” rinnastetaan Kiinan kansantasavaltaan. Onko Tyynenmeren alueella siis sotilaallisen konfliktin uhka?

Brittiläisen monarkian loppu – Toisessa kappaleessa sanotaan, että “saarten kuningas” “hädätään väkisin” ensi vuonna. Hänet tulisi syrjäyttää “sen, jolla ei ole kuninkaan ominaisuuksia”. Ottaen huomioon, että monarkian jäänne kuoli myös monien ihmisten mielissä Brittiläisessä valtakunnassa kuningatar Elizabeth II:n kuoleman myötä, tämä voisi olla varsin loogista. Toiset uskovat, että tämä voisi olla myös valtaistuimen periminen prinssi Harryn kautta (joka, toisin kuin prinssi William, ei ole valtaistuimen perillinen, eikä hänellä siksi ole tätä kuninkaallista ominaisuutta).

Huonot myrskyt ja nälänhädät – Nostradamusin mukaan tuleva vuosi tulee olemaan myös sääkatastrofien leimaa. “Kuiva maa kuivuu ja kuiveutuu”, sanoi selvänäkijä, “ja tulee suuria tulvia, kun se nähdään.” Tämä viittaa äärimmäisten sääilmiöiden lisääntymiseen. Luonnonkatastrofit, joiden odotetaan vaikuttavan elintarvikehuoltoon. Koska sanotaan olevan “ruttoaallon aiheuttama erittäin suuri nälänhätä”. Kuten usein salaperäisesti sanotaan, tämä nälänhätä voi johtua myös ravintonsa kannalta tärkeiden kasvien ja eläinten sairauksista.

Uusi paavi – 87-vuotias paavi Franciscus, joka kamppailee parhaillaan terveysongelmien kanssa, kuolee ensi vuonna ja hänet korvataan ranskalaisen profeetan mukaan. “Hyvin vanhan paavin kuolemalla / Hyvän ikäinen roomalainen mies valitaan / Hänestä sanotaan, että hän heikentää tuoliaan / Mutta kauan hän istuu ja puree”, hän kirjoitti. Tämä merkitsisi luultavasti sitä, että Franciscuksen tilalle tulisi aiemmin hiljainen kardinaali, joka asuu jo Vatikaanissa.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat melko epämiellyttäviä ennusteita vuodelle 2024. Koska monet Nostradamuksen ennustukset ovat kuitenkin (onneksi) osoittautuneet vääriksi menneisyydessä, on ainakin hyvä mahdollisuus, että asiat eivät loppujen lopuksi ole aivan niin huonoja. kuten oletetaan. Anna meidän yllättää.