WHO:n ilmiantaja varoittaa: “He haluavat luoda ikuisen pandemian” – Johns Hopkinsin yliopisto on julkaissut pandemiasuunnitelman SPARSille 2025-2028

WHO:n ilmiantaja varoittaa: “He haluavat luoda ikuisen pandemian” – Johns Hopkinsin yliopisto on julkaissut pandemiasuunnitelman SPARSille 2025-2028
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/d9ri

Tohtori Astrid Stuckelberger, tiedemies, kansainvälinen terveysasiantuntija, kirjailija ja Maailman terveysjärjestön ilmiantaja, varoitti, että Johns Hopkinsin yliopisto on julkaissut pandemiasuunnitelman SPARSille 2025-2028 (asiakirja on katsottavissa täältä ), tavoitteena “ikuinen pandemia” , raportoi Uncutnews .

Vuonna 2023 tohrtori Stuckelberger julkaisi yhdessä persialaista syntyperää olevan sveitsiläisen pankkiirin Pascal Najadin kanssa dokumentin nimeltä “Leikkaamme käärmeen pään”, jossa he vaativat kiireellistä maailmanlaajuista tietoisuutta ja toimia sekä Big Pharman Covidin takana olevien syytteeseenpanoa. “rokote” -operaatio, jota he kutsuvat “biologisina aseina”.

”Johns Hopkinsin yliopisto on julkaissut pandemiasuunnitelman SPARSille 2025-2028. He eivät lopu… He luovat ikuisen pandemian.”

“Ne, jotka olivat rokotettuja, ajattelivat, että rokote “vapauttaisi” heidät. Asia oli päinvastoin… Heillä piti olla rokotuskortti, joka pakotti heidät ottamaan rokotuksen säännöllisesti (jotta he ovat “perillä” rokotuksistaan) (…) Niin kauan kuin ihmiset uskovat tämän, jokainen flunssa on draama. luotiin ja ihmisille kerrotaan heidän kuolevan. Ihmiset pelkäävät kuolemaa niin paljon, että he ovat valmiita vaarantamaan henkensä ihmisten puolesta, jotka valehtelevat heille. He uskovat hallituksiin, jotka valehtelevat heille ja leikkivät pelolla. Ja ne, jotka pelkäävät eivätkä muuta tätä asennetta, valitettavasti kuolevat. Joten kehotan ihmisiä heräämään ja hallitsemaan omaa terveyttään ja olemaan uskomatta hallituksia [ja Big Pharmaa], jotka valehtelevat heille, lietsovat pelkoa ja jatkavat pandemioita. Se on pahin painajainen, jonka ihmiskunta voi kokea – elää jatkuvassa pelossa koko elämäsi.” – sanoo Astrid Stuckelberger videolla.

FAKTARAPORTTI

Artikkelissa tohtori Astrid Stuckelberger joka esitetään Maailman terveysjärjestön (WHO) tieteilijänä ja kriitikkona, väittää, että Johns Hopkins University on julkaissut pandemiasuunnitelman SPARS 2025-2028, jonka tarkoituksena on luoda “ikuisesti kestävä pandemia”. Stuckelberger ja sveitsiläinen pankkiiri Pascal Najadi tuottivat dokumentin “Let’s Cut Off the Head of the Snake”, jossa he vaativat kiireellistä globaalia tietoisuuden lisäämistä ja toimia sekä syyttävät Big Pharman Covid-rokoteoperaatiota “biologisiksi aseiksi”.

Reutersin tekemä faktantarkistus kuitenkin osoittaa, että Johns Hopkinsin SPARS 2025-2028 -raportti on pandemiavalmiuden skenaario, ei todiste hallitusten “ikuisesti kestävän pandemian” luomisesta. Skenaario julkaistiin lokakuussa 2017 ja se on suunnattu julkisen terveydenhuollon riskiviestinnän tulevaisuuden skenaarioksi, kuten todetaan Archive.org-sivustolla. Skenaarion kehittämisprosessiin kuului aikajanan päättäminen, kriittisten epävarmuustekijöiden tunnistaminen ja näiden pohjalta kuvitteellisen hätätilanteen vastaus- ja toipumisvaiheiden kattavan tarinan rakentaminen, mikä on dokumentoitu DOAJ.org-sivustolla. SPARS Pandemic 2025–2028 sisältää viestinnällisiä dilemma-tilanteita, jotka liittyvät kehittyviin tieto- ja viestintäteknologioihin (ICT), kuten mainitaan University of Central Floridan kirjaston sivustolla.

Näin ollen Frontnieuws-artikkelin esittämät väitteet Johns Hopkins Universityn SPARS 2025-2028 -skenaariosta ja sen tavoitteista ovat harhaanjohtavia ja eivät ole tuettuja tosiasiallisilla todisteilla. Skenaario on pikemminkin kuvitteellinen harjoitus, jonka tarkoituksena on auttaa valmistautumaan mahdollisiin tuleviin pandemiatilanteisiin, ei suunnitelma pandemian luomiseksi.

Lähteet:

Toim Huom! Samankaltainen “harjoitus” edelsi covid-pandemiaakin, syystä ollaan tällaisten “harjoitusten” osalta vapaillaan.