Ennusteet vuodelle 2024: Valmistaudu vapaapudotukseen ja joukkoavuttomuuteen

Ennusteet vuodelle 2024: Valmistaudu vapaapudotukseen ja joukkoavuttomuuteen
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/wjkf

os haluat tietää, mitä vuosi 2024 tuo, katso WEF:n epäonnen pyörää.

Tulevaisuuden arvioiminen on nykyään suhteellisen helppoa. Sinun tarvitsee vain löytää vastaus yhteen keskeiseen kysymykseen: Mikä on globalistinen pelisuunnitelma?

Jokainen epäonnen pyörän elementti, mukaan lukien sen lukemattomat iteraatiot ja permutaatiot, sulautuu yhteen toisiinsa liittyvään lopputulokseen – yleismaailmalliseen kaaokseen, massakattoon ja globaaliin panoptikumiin. Jokainen ennalta suunniteltu kriisi vuonna 2024 toimii kiristävänä silmukana ihmiskunnan kaulan ympärillä. On vuosi, jolloin geopolitiikka, tekoäly ja elintarviketurva kietoutuvat erottamattomasti yhteen. Tämän seurauksena tiettyjä keskeisiä teemoja tarkastellaan uudelleen läpi tämän kommentin.

Maailma kokee kaksinkertaisen kuolleisuuden kiihtyvän ja syntyvyyden hidastumisen. No, kaikkialla paitsi Afrikassa, jossa parhaan tietämykseni mukaan on edelleen yksinumeroinen Covid-19-rokotusten mediaani. Globalistinen eliitti ei voi täysin hyväksyä tätä joukkouhmausta. Minulla on tunne, että mantereelle suunnitellaan jotain pahaenteistä, samoin kuin alirokotettuja valtioita (esim. Haiti) ja yhteisöjä (esim. amishit). Lukuun ottamatta mahdollista BRICS-jäsentä Etelä-Afrikkaa, oletko koskaan kuullut Covid-19:n aiheuttamista massasairaalahoidoista Afrikassa? Tai Covid-kuolemat itsepäisesti rokottamattomien amishien keskuudessa ?

Uusi biotekninen virus tai koronavariantti on käsillä vuodelle 2024. Maailman terveysjärjestö (WHO) ja Maailman talousfoorumi (WEF) ovat pitkään ennustaneet välitöntä uutta “pandemiaa”. Kun näin tapahtuu, väitetty tartunta kehrätään ainakin aluksi lääketieteellisenä seurauksena hyytymän ja sen tehosteiden kieltäytymisestä. Tai siitä voidaan syyttää luomu- ja pienviljelijöitä, jotka kieltäytyvät mRNA-rokotteista karjalleen .

Hallitukset tarvitsevat uusia pandemioita vahvistaakseen VUCA-tekijää (volatiliteetti, epävarmuus, monimutkaisuus ja moniselitteisyys). Niiden legitimiteetti riippuu massahämmennystä ja avuttomuudesta sekä aitojen poliittisten vaihtoehtojen puutteesta. Hallitsevat yhteisöt eivät voi enää ratkaista jatkuvasti syveneviä sosioekonomisia vaivoja, koska kansallisten politiikkojen ei ole enää tarkoitus palvella kansallisia tarpeita. Pikemminkin ne homogenisoidaan saavuttaakseen erilaisia ​​järjettömiä tavoitteita maagiseen vuoteen 2030 mennessä. Tämä luvattu globaali utopia on vain kuuden (6) vuoden päässä. Suostumustasi ei enää tarvita.

Ryöstölle jätetyt “vapaat valinnat” kiteytyy hyvin seuraavaan montaasi…

Jatka lukemista kirjoittajilla Substack ja Tilaa!