15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Neljäs teollinen vallankumous: Berliinistä tulee WEF Globalist Centerin sijaintipaikka

2 min read
Neljäs teollinen vallankumous: Berliinistä tulee WEF Globalist Centerin sijaintipaikka

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/e34h

Saksan pääkaupungissa toimii Maailman talousfoorumin Global Center for Government Technology. Toinen väline globalistisen organisaation “neljännelle teolliselle vallankumoukselle”, joka tähtää maailmanlaajuiseen “suureen palautukseen”. Hallitusten ja viranomaisten tunkeutuminen ja soluttautuminen jatkuvat.

Huolimatta kasvavasta maailmanlaajuisesta vastustuksesta Klaus Schwabin Maailman talousfoorumin (WEF) dystopisia tulevaisuudensuunnitelmia kohtaan, jälkimmäinen työskentelee hallitusten, parlamenttien ja viranomaisten tunkeutumisen lisäämiseksi. Jotta voidaan toteuttaa toimenpiteitä, kuten “digitaalisen tunnisteen” käyttöönotto (mukaan lukien henkilökohtaiset “CO2-tilit” ja rokotustila), on luotava asianmukaiset rakenteet. Osa tästä on Global Government Technology Center (GGTC). WEF:n lehdistötiedotteen mukaan tästä tulee osa Center for the Fourth Industrial Revolution (C4IR) -verkostoa.

Globalistijärjestö ilmoittaa ylpeänä, että Berliinin kaupunginhallitus ja Saksan liittohallitus tukevat uutta keskusta. Hallituksen teknologiasta odotetaan tulevan “maailman suurimmat ohjelmistomarkkinat” ja sen arvo on yli biljoona dollaria vuoteen 2018 mennessä. Luonnollisesti Maailman talousfoorumi haluaa olla mukana. Ja niin lausunnossa sanotaan: “GGTC Berlin on uraauurtava yritys yhdistää järjestelmällisesti kansallinen GovTech-innovaatioekosysteemi maailmanlaajuiseen asiantuntijoiden ja toimijoiden verkostoon tiedottamaan ja inspiroimaan hallituksen teknologiatavoitteita maailmanlaajuisesti.” Tai toisin sanoen: GGTC:n avulla , WEF haluaa varmistaa, että se on järjestelmällisesti mukana näillä markkinoilla ja laajentaa omaa vaikutusvaltaansa.

Saksasta odotetaan nyt tulevan tämän Maailman talousfoorumin maailmanlaajuisen teknologisen vallankaappauksen eurooppalainen keskus (yhdessä muiden maailmanlaajuisten aluekeskusten kanssa). Tietenkin täydellisen hallinnan hallituksella hallinnon IT:stä maailmanlaajuisesti myydään “innovaatioina”. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että Saksan politiikka on vielä enemmän riippuvainen ulkoisista voimista kuin se jo on – ja WEF-roistot vielä syvemmälle soluttautumista valtioon. Mikä voisi mennä pieleen?