Tietenkin: nyt on olemassa “arktisen zombieviruspandemian” uhka

Tietenkin: nyt on olemassa “arktisen zombieviruspandemian” uhka
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/r0xq

Ilmaston apokalyptistit eivät ilmeisesti välitä pelottelusta. Nyt ilmastonmuutosta nostetaan esiin seuraavan “tauti X” -pandemian syynä – “arktisen zombieviruksen” kanssa. Se on melko käytännöllistä: tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja mahdollistaa näin globalistisen diktatuurin perustaminen.

Tutkijoiden mukaan seuraava globaali pandemia ei todennäköisesti tule enää Kiinasta, vaan tällä kertaa Venäjältä. Syy tähän? “Arktiset zombivirukset” Siperiasta. Tutkijoiden mukaan mikrobit, jotka olivat aiemmin jääneet ikiroudan loukkuun ja aktivoituvat uudelleen maan sulaessa, muodostavat mahdollisen uhan. Jotkut näistä vuosituhansia vanhoista taudinaiheuttajista – tunnetaan myös nimellä Metusalah-mikrobit – on jo eristetty niistä British Guardian -lehden raportin mukaan . Siksi työskentelemme myös arktisen valvontajärjestelmän parissa.

“Tällä hetkellä pandemiariskien analyysit keskittyvät sairauksiin, jotka ovat peräisin etelästä ja voivat sitten levitä pohjoiseen”, sanoi geneetikko Jean-Michel Claverie Aix-Marseillen yliopistosta brittilehden mukaan. – Sitä vastoin epidemiaan, joka voisi syntyä kaukaa pohjoisesta ja sitten levitä etelään, on kiinnitetty vähän huomiota – ja se on mielestäni epäonnistuminen. Ylhäällä on viruksia, jotka voivat tartuttaa ihmisiä ja aiheuttaa uuden taudinpurkauksen.”

Se on kuitenkin hyvin käytännöllinen. Ilmastonmuutoksen voi siis liittää globalistien “tautiin X” ja myös Venäjä (saman tapaan kuin Kiina Covid-19:n suhteen) yhdistää kivasti muihin negatiivisiin otsikoihin. Sitten voit odottaa “asianmukaisia” otsikoita “Venäjän tappajaviruksesta”, jonka paha ilmastonmuutos vapautti. Tietenkin uusilla globaaleilla rajoituksilla – varsinkin jos maat ovat ratifioineet WHO:n pandemiasopimuksen. Olisi suuri “sattuma”, jos tällainen virus ilmestyisi yhtäkkiä pian ratifioinnin jälkeen, eikö niin?