Kiinalainen laboratorio sekvensoi COVID-19:n ja latasi sen amerikkalaiseen tietokantaan 28. joulukuuta 2019

Kiinalainen laboratorio sekvensoi COVID-19:n ja latasi sen amerikkalaiseen tietokantaan 28. joulukuuta 2019
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/ycqg

On raportoitu, että kiinalainen tutkija oli kartoittanut COVID-19-sekvenssin 26. joulukuuta 2019 mennessä, kaksi viikkoa ennen kuin Kiinan hallitus julkaisi sekvenssin. Yhdysvaltain republikaanit ovat sanoneet, että tämä herättää kysymyksiä siitä, mitä muita tärkeitä pandemiatietoja Peking on saattanut salata. Epoch Timesissa on enemmän .

Taloyhtiön energia- ja kauppakomitean julkaisemat asiakirjat paljastavat, että Ren Lili, joka on nykyinen Pekingissä asuva Yhdysvaltain liittovaltion apurahojen saaja New Yorkin voittoa tavoittelemattoman tutkimusryhmän EcoHealth Alliancen kautta , latasi COVID-19-sekvensointitiedot Yhdysvaltain hallituksen geneettiseen tietokantaan 28. joulukuuta 2019. .

Tuolloin Kiinan viranomaiset kutsuivat tautia edelleen tuntemattomaksi keuhkokuumeeksi ja kielsivät terveydenhuollon työntekijöitä olemaan levittämättä sen ympärille mitään tietoa rangaistuksen uhalla.

Vasta 12. tammikuuta – yli kaksi viikkoa myöhemmin – Peking jakoi geneettisen rakenteen Maailman terveysjärjestön kanssa. Kesti vielä kaksi päivää ennen kuin hallinto myönsi taudin leviävän ihmisestä ihmiseen.

National Institutes of Healthin (NIH:n) GenBank-arkisto, joka sai tiedot rouva Reniltä, ​​ilmoitti kiinalaiselle virologille, että lähetys oli “epätäydellinen” ja “julkaisemiseen tarvittavat tiedot puuttuivat”, terveys- ja henkilöstöpalveluministeriö kertoi. Talon komitea kirjeessä.

Laaduntarkistusprosessin jälkeen, jossa tarkasteltiin teknisiä yksityiskohtia, GenBank pyysi lisätietoja rouva Reniltä, ​​joka työskentelee valtion ylläpitämässä patogeenibiologian instituutissa, mutta ei koskaan kuullut vastausta, mikä johti sekvenssin poistamiseen tietokannasta 16. tammikuuta. 2020. Tänä aikana GenBank sai lähes identtisen COVID-19-geenisekvenssin toiselta lähettäjältä, jonka se julkaisi 12. tammikuuta 2020 energia- ja kauppakomitean 17. tammikuuta tänä vuonna julkaiseman kirjeen mukaan.

En ole vakuuttunut siitä, että tämä syyttää Kiinan hallitusta tavalla, jolla kriitikot väittävät. Valtavirran laboratoriovuodon kerronta – kuten esimerkiksi Yhdysvaltain republikaanit ja Robert Kadlec Muddy Watersin raportissaan esittivät – väittää, että kiinalaiset olivat täysin tietoisia viruksen vuotamisesta syksyllä 2019 ja olivat jo ryhtyneet lukuisiin toimiin, mukaan lukien rokotteiden kehittäminen, mutta peittelivät kaiken. Tämä löytö, jonka mukaan kiinalainen tutkija latasi sekvenssin amerikkalaiseen tietokantaan 28. joulukuuta 2019, vaikuttaa täysin ristiriidalta sen kanssa; joka tapauksessa kukaan ei ollut kertonut hänelle. Henkilökohtaisesti olen suurelta osin samaa mieltä Philippe Lemoinen näkemyksestä kiinalaisten “peittämisestä”, ettei ole todellista näyttöä siitä, että he olisivat tienneet, mitä he olivat tekemisissä ja yrittäneet estää maailmaa saamasta tietoa. Pikemminkin he näyttävät olleen tietämättömiä, kun he löysivät viruksen joulukuussa 2019 Wuhanin sairaalapotilailta ja yrittivät sitten selvittää, mitä oli tekeillä. Olin jo ihmetellyt, miksi, jos kiinalaiset peittelivät sitä, WIV:n Shi Zhengli julkaisi tammikuun puolivälissä artikkelin, jossa oli sekvenssi RaTG13:n rinnalla ja huomautti, että uusi virus ei näyttänyt kehittyneen luonnollisesti olemassa olevasta. näyte, jonka hän piti – ei paras peittotekniikka. Tieto siitä, että tutkija oli ladannut sekvenssin amerikkalaiseen tietokantaan joulukuun lopulla, vain vahvistaa tätä kuvaa peittelyn puutteesta.

Samaan aikaan uusia “tupakointiase” -väitteitä on ilmaantunut X-säikeen muodossa , joka poistettiin nopeasti epäselvistä syistä. Molekyylibiologi Valentin Bruttel väittää, että vuoden 2018 DEFUSE-projektin uudet yksityiskohdat osoittavat, että se todella oli suunnitelma SARSin luomiselle. -CoV-2. “Alaston keisari” tarjoaa yhteenvedon Bruttelin väitteistä Jan Hommelilta , käännettynä hollanniksi.

Nyt siirrymme DEFUSE-sovellukseen, joka on EcoHealthNYC:n sovellus amerikkalaiselle puolustusjärjestö DARPA:lle.

Koronaviruksiin ehdotettiin furiinin katkaisukohdan sisällyttämistä. Mitähän nyt paljastuu? DEFUSE-sovellus ehdottaa, että keinotekoiset virukset voidaan leikata kuuteen osaan.

Ja mitkä molekyylisakset tilasivat sitä varten? Se on oikein: kaksi saksiparia, joista VanDongenin, Bruttelin ja Washburnen kolmikko keskusteli.

Toisin sanoen, DEFUSE ei ainoastaan ​​ehdottanut furiinin pilkkoutumiskohdan rakentamista koronaviruksiksi, vaan he myös kuvailivat tarkasti, kuinka he halusivat tehdä tämän ja mitä molekyylisaksia käyttämällä. Ja juuri tämä menetelmä sopii saumattomasti SARS-CoV-2:n ulkonäköön.

Tämä on ase. Sormenjälkien kanssa. Kirjaimellisesti.

Ilmeisesti jotain on tapahtunut, ja Bruttel on näyttänyt jotain, jota ei ollut vielä tarkoitus julkaista. Emily Koppin tili USRightToKnow’sta on oudolla tavalla kadonnut. Katsotaan kuinka tästä käy. Mutta tämä on “melko pitkälti tapaus suljettu”.

Alaston keisari lisää :

Bruttel päättelee, että SARS2 koottiin kuudesta fragmentista käyttämällä erilaisia ​​entsyymejä. BsmBI viruksen päärungolle ja BsaI furiinin katkaisukohtaa ja reseptoria sitovaa domeenia varten. Täsmälleen niin kuin EcoAlliance suunnitteli sen DEFUSE-asiakirjassa.

Amerikkalainen molekyylibiologi Richard Ebright sanoo, että “BsmBI:n tilauslinja EcoHealthin vuoden 2018 DARPA-ehdotuksen luonnoksessa vastaa savuavaa asetta. Ei ole enää tilaa epäillä, että EcoHealth ja sen kumppanit aiheuttivat pandemian.

Kevin McKernan, joka löysi rokotteiden DNA-kontaminaation, on samaa mieltä. Hän kirjoittaa :

Emily Kopp US Right to Know -järjestöstä (USRTK) on saanut lisätietoa DEFUSE-ehdotuksesta, joka on paljon enemmän kuin savuava ase, mutta itse asiassa on enemmän analoginen aseen, sormenjäljen ja tunnustuslapun löytämiseen yhdestä paikasta.

Emily löysi todisteita siitä, että tässä ehdotuksessa lueteltiin myös hyvin restriktioentsyymi (BsmBI), jonka Bruttel et al. väitti voivan rakentaa viruksen. Ei vain Bruttel et al. Huomaa, että BsmBI-kohdat olivat sopivan tasaisin välein koko virusgenomissa ja että tätä etäisyyttä ei vain havaittu muissa koronaviruksissa, vaan että tämä lähestymistapa oli täysin järkevä looginen polku genomin manuaaliseen kokoamiseen.

Alhainen ja katso, DEFUSE-ehdotus sisältää itse asiassa  NEB R0580S  -osanumerot, jotta nämä entsyymit voivat rakentaa viruksen Bruttel et al. ennustettu.

Tämä on suljettu tapahtuma!

Ei ole enää keskustelua. COVID-19 valmistettiin laboratoriossa. Mikä lab ja milloin, on edelleen kuuma aihe, mutta se ei tullut lepakkoa seurustelevasta pangoliinista.

Tiesivätkö kiinalaiset viruksesta etukäteen vai jäivätkö he kiinni odottamatta? Kuka todellisuudessa teki työn – oliko se WIV:ssä (tai toisessa kiinalaisessa laboratoriossa) vai olivatko yhdysvaltalaiset tiedemiehet mukana? Aikooko kukaan näistä tiedemiehistä koskaan kertoa meille totuutta ja antaa meidän katsoa, ​​mitä he itse asiassa työskentelivät vuosina 2018 ja 2019?