15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Maailman talousfoorumi piti lavalla häiritsevän pakanallisen “metsä”rituaalin

3 min read
Maailman talousfoorumi piti lavalla häiritsevän pakanallisen “metsä”rituaalin

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/bc5j

Kun vietin tunnin katsomassa Maailman talousfoorumin vuosikokousta Davosissa Sveitsissä tällä viikolla, en nähnyt juurikaan johtajia. Näen joukon itsekkäitä ihmisiä, joiden tehtävänä on tuhota planeettamme. Vertailen sitä Golden Globe -kilpailun katsomiseen, mutta vihreiden aktivisteille, kirjoittaa Laura Wellington .

Silti he ovat molemmat irti todellisuudesta ja uskovat täysin, että he ottavat jotenkin hallintaansa ilmastomme, aivan kuten he satuloisivat hevosen. Pidä aplodit heidän palveluksestaan ​​ihmiskunnalle, vai mitä?

Planeetta ei ole vielä samaa mieltä, eikä myöskään sen luomisesta vastuussa oleva Kaikkivaltias. Klaus Schwab ja muut läsnäolijat eivät näytä arvostavan tätä.

He vetosivat mieluummin pakanallisen spiritistin siunaukseen heidän pyrkimyksissään muuttaa maailmaa kuin itse Jumalaan. Sen he kutsuivat mukaansa.

Brasilian Yawanawá-heimon päällikkö Putanny Yawanawá nousi lavalle keskiviikkona puhumaan, minkä jälkeen hän suoritti rituaalin, jossa hän tarttui kokoontuneiden johtajien päihin ja puhalsi niihin.

Päätös jättää Jumala pois tapahtumasta ja sen sijaan keskittyä hänen luomiseensa on tarkoituksellinen. Järjestäjien ja osallistujien mielissä he ovat Hänen yläpuolellaan, mutta eivät sen yläpuolella, mitä Hän on heille antanut.

Se on tarina, joka toistetaan läpi historian, hieman naurettavaa ja kutsuu merkittävään korjaukseen. Jumala on käsitellyt tällaisia ​​ihmisiä ennenkin ja tekee niin jatkossakin. He eivät koskaan voita.

Tämäntyyppinen käyttäytyminen on sama kuin Roomalaiskirjeessä 1:22-25 kuvattu :

”Voit väittää olevansa viisaita, heistä tuli tyhmiä ja vaihtoivat kuolemattoman Jumalan kirkkauden kuviin, jotka muistuttavat kuolevaisia ​​ihmisiä ja lintuja ja eläimiä ja matelevia esineitä. Siksi Jumala luovutti heidät heidän sydämensä himoissa saastaisuuteen, heidän ruumiinsa häpäisemiseen keskenään, koska he vaihtoivat totuuden Jumalasta valheeksi ja palvoivat ja palvelivat luotua Luojan sijasta, joka on ikuisesti siunattu! Aamen.”

Putannyn ulkonäkö liittyy juuri sellaiseen ajattelutapaan. Ja vaikka olen samaa mieltä siitä, että meidän on saatava sydämemme ja mielemme yhteen ja että tämän planeetan tarvitsema parantuminen on henkistä paranemista, vastaus ei ole Davosissa tai edes puissa.

Vastaus on Jumalalla. Tarvitsemme häntä, jos haluamme pelastaa tai palauttaa jotain.

Mikään Putannyn sanoissa ei kerro tätä.

”Viesti, joka minun on tuotava, kaikkien metsäkansojen ja alkuperäiskansojemme ääni – luonnon ääni, metsien ääni – sanoaksemme, että paraneminen on meissä, henkisyydessämme, liitossa. liitto, ajatuksemme yhtenäisyys”, hän sanoi tulkin kautta.

“Me luotamme teihin ja pyydämme apuanne, kaikki ihmiset”, Putanny jatkoi, “jotta voimme yhdistää, pitää kädestä ja yhdistää sydämemme, yhdistää mielemme samaan suuntaan planeetan parantamiseksi ja paraneminen on henkistä.

Haluan siis kysyä kaikilta ihmisiltä, ​​että metsä, meidän metsämme, on elämämme. Hän pyytää apua ja pyytää meitä kaikkia olemaan yhtenäisiä sydämissämme ja mielessämme. Ja kun olemme kaikki yhdessä sydämessämme ja mielessämme, maamme kuuntelee meitä. Kiitos.”

Sitten hän suoritti rituaalinsa ja puhalsi Maailmanpankin pääjohtajan Ajay Bangan ja muiden päihin heidän istuessaan peloissaan, ikään kuin heidät olisi juuri kastettu.

Putanny sai sitten seisovat suosionosoitukset. Eliitti oli erittäin tyytyväinen tähän luonnonpalvontanäytökseen.

Hänen esiintymisensä alkaa noin 1:04 alla olevassa videossa:

Tämä näyttö saa minut uskomaan, että Maailman talousfoorumi on vielä pahempi kuin luulimme.

Kuvittele, mitä hyvää nämä ihmiset voisivat tehdä ihmiskunnalle, jos he eivät olisi päättäneet ottaa valtaa, heittää Jumalaa ulos ja hallita kaikkia ihmisten mielissä olevia ajatuksia.