Euroopan parlamentti äänesti Pfizerin sopimusten salassa pitämisen puolesta

Euroopan parlamentti äänesti Pfizerin sopimusten salassa pitämisen puolesta
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/150

Vuotaneet Pfizer-sopimukset paljastivat, että hallitukset luopuivat kansalaistensa laillisista oikeuksista vastineeksi pääsystä epäonnistuneeseen mRNA-geeniterapiaan, jota aikoinaan sanottiin Covid-19:n “ihmelääkkeeksi”.

Euroopan parlamentin jäsenet ovat äänestäneet sen puolesta, että Pfizerin ja muiden Covid-19-rokoteyritysten kanssa tehdyt sopimukset pidetään salaisina, mikä estää menestyksekkäästi julkisen pääsyn tärkeisiin tietoihin EU:n toiminnasta hämärien Big Pharma -yhtiöiden kanssa, kirjoittaa Jordan Schachtel .

Äänestyksessä 254–349, jossa avoimuustoimenpide hylättiin, Davosiin liittyvien puolueiden koalitio voitti estääkseen sopimustietojen tulemisen laajalti saataville.

Klikkaa suureksi

Skandaali alkoi, kun julkisuuteen tuli uutinen, että Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen oli neuvotellut mRNA-injektiosopimuksen Pfizerin Albert Bourlan kanssa, mikä tuotti lääkeyhtiölle valtavia voittoja.

EU:n ja Pfizerin sopimussaaga, joka tuli tunnetuksi nimellä “PfizerGate” eurooppalaisessa mediassa, mahdollisti Pfizerin väitetysti ottamaan nollariskin rokotevaurioista kilpailuttomien, salaisten neuvottelujen kautta, jotka maksoivat lääkejättiläiselle valtavasti.

“Oikeistokeskeinen” Euroopan kansanpuolue muodosti suurimman ei äänestäjien liittouman, jota seurasivat “keskeinen” Renew-puolue ja “keskivasemmisto” sosialistien ja demokraattien progressiivinen allianssi (S&D). Nämä puolueet edustavat laajalti Davosin luokan etuja, ilman tilaa vakavalle keskustelulle tärkeistä Eurooppaa koskevista kysymyksistä.

Puolueissa, jotka eivät hyväksyneet esitystä, oli paljon enemmän ideologista monimuotoisuutta. Oikeistolaiset euroskeptiset puolueet Euroopan konservatiivit ja reformistit (ECR) ja Identiteetti ja demokratia (ID) äänestivät avoimuustoimenpiteiden puolesta. Myös sosialistipuolueet Vasemmisto ja Vihreät tekivät tämän. Myös sitoutumattomat riippumattomat jäsenet kannattivat toimenpiteitä lähes yksimielisesti.

Aiemmat sopimukset Pfizerin kanssa paljastivat, että hallitukset olivat pohjimmiltaan luopuneet kansalaistensa laillisista oikeuksista vastineeksi päästäkseen käsiksi siihen, mitä aikoinaan sanottiin joksikin ihmelääkkeeksi. Maassa toisensa jälkeen Pfizer sai täyden laillisen korvauksen ilman väestön suostumusta. Nyt kun “ihmelääke”-lausunnot on paljastettu massiiviseksi huijaukseksi ihmiskuntaa vastaan, lainsäätäjät Euroopassa ja ympäri maailmaa haluavat lakaista suhdettaan Pfizerin kanssa maton alle.