15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF, WHO ja YK tähtäävät puheeseesi – ja sinuun!

1 min read
WEF, WHO ja YK tähtäävät puheeseesi – ja sinuun!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/l69a

Maailman talousfoorumi on ilmoittanut, että “disinformaatio” on NUMERO YKSI uhka maailmalle, mutta mitä he todella tarkoittavat, että totuus on suurin uhka heidän pahalle asialistalleen, selittää toimittaja Alex Newman tässä In Focus -jaksossa OAN:n Alison Steinbergin kanssa.

Yhdessä “strategisten kumppaneidensa” Yhdistyneissä Kansakunnissa ja Maailman terveysjärjestössä nämä globalistijärjestöt tähtäävät sananvapauteen sekä terveydenhuoltosi hallintaan, Alex selittää. Hallituksen dominointi terveydenhuollon suhteen on ratkaisevan tärkeää kaikkien muiden elämänalueiden hallinnassa.

Viime kädessä nämä organisaatiot ja niiden takana olevat hämärät voimat toivovat hiljentävänsä totuuden ja erimielisyyden, koska he ovat kauhuissaan siitä, että amerikkalaiset ja ihmiskunta ovat heräämässä heidän valheisiinsa ja pahuuteensa. Ne voivat jopa laukaista pandemian “20 kertaa tappavamman” kuin COVID. He kilpailevat kuitenkin aikaa vastaan, sillä miljardit ovat jo heräämässä.