Konservatiivien tiedottaja WEF-keskustelussa: “Sinä olet ongelma”

Konservatiivien tiedottaja WEF-keskustelussa: “Sinä olet ongelma”
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/yk5

WEF-paneelikeskustelussa “Mitä odottaa mahdolliselta republikaanihallinnolta?” konservatiivinen Heritage Foundationin presidentti Kevin Roberts moitti globalistista järjestöä. Argentiinan presidentin Javier Milein jälkeen hän on jo toinen avoimesti puhuva kriitikko siellä.

Itse asiassa WEF:n nykyisen Davosin vuosikokouksen naurettava motto on, että he haluavat “rakentaa uudelleen luottamusta”. Naurua, koska tätä globalistista organisaatiota dystopistisilla “Great Reset” -suunnitelmillaan ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisellä ei ole luultavasti koskaan pidetty erityisen luotettavana. Mutta tänä vuonna vastatuuli näyttää olevan suurempi kuin koskaan. Koska Argentiinan presidentti Javier Milei ei tuominnut julkisesti siellä olevia globalisteja , vaan myös Kevin Robertsia. Hän on konservatiivisen Heritage Foundationin puheenjohtaja.

Keskustelun aikana ” Mitä odottaa mahdolliselta republikaanihallinnolta?” “, Roberts aloitti. “Olen rehellinen”, Roberts aloitti ja lisäsi: “Jokaisella [tulevan republikaanien] hallinnon jäsenellä on oltava luettelo kaikesta, mitä [WEF:ssä] on koskaan ehdotettu, ja heistä Hän vaati edelleen. että “joka ei ole halukas tekemään niin ja ottamaan sitä valtaa pois valitsemattomilta byrokraateilta ja antamaan sitä takaisin Amerikan kansalle, ei ole halukas olemaan osa seuraavaa konservatiivista hallintoa. 

Kun keskustelu kääntyi Donald Trumpiin, Roberts kertoi paneelin moderaattorille Sir Robin Nibletille, Chatham Housen arvostetulle jäsenelle, että oli “naurettavaa, että sinä tai joku kuvailee Davosia liberaalin demokratian suojaksi “, lisäten: “Se on aivan kuten naurettavaa käyttää sanaa “diktatuuri” Davosissa ja suunnata se presidentti Trumpiin… Minusta se on absurdia.” Suora isku globalisteja vastaan, jotka haluavat diktatuurillisesti pakottaa toimenpiteensä ihmiskunnalle ja kansan tahdolle – ja siksi demokratia – jätä kokonaan huomiotta.

Hän jatkoi: “Todellinen syy, miksi olen täällä Davosissa, on selittää monille ihmisille tässä huoneessa ja katsojille kaikella kunnioituksella – ei mitään henkilökohtaista – että olet osa ongelmaa.” Yksi Selkeä viesti elitiseille Maailman talousfoorumissa, jotka muuten toimivat itsensä onnittelun ilmapiirissä eivätkä ole tottuneet vastatuuleen.

“Poliittinen eliitti kertoo keskivertoihmisille… että todellisuus on “x”, kun todellisuus on itse asiassa “y”, Roberts jatkoi ja antoi useita esimerkkejä, jotka liittyvät avoimiin rajoihin, maahanmuuttoon, sukupuoliongelmiin ja jatkuvaan syyllisyyden tunteeseen, jota eliitti kokee paljastaessaan ihmisiä. ilmastonmuutoksen “eksistentiaaliseen uhkaan” lentäen tekopyhästi yksityisillä koneilla.

Tämä tarkoittaa, että globalistit ovat saaneet jo toisen suuren “F*ck you!” -eliittitapahtumassaan virukseksi levinneen satiirisen klipin julkaisun jälkeen – ja sitä itse Davosissa. Ottaen huomioon, että siellä tapaavat yleensä vain kokeneet peräsuolen akrobaatit Koska he eivät ole ylimielisiä Klaus Schwabin ympärillä olevan WEF-eliittien kanssa, tämä on huomattava kehitys. Ensimmäistä kertaa itse tapahtumassa on vastatuuli. Miehet, joilla on “cojones”, jotka eivät pelkää tehdä vihollisia näistä ihmisistä.