Hammer-tutkimusanalyysi kritisoi jyrkästi Covid-mRNA-rokotteita

Hammer-tutkimusanalyysi kritisoi jyrkästi Covid-mRNA-rokotteita
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/rhzp

Nyt on olemassa lukemattomia tutkimuksia, jotka osoittavat Pfizerin ja Modernan kokeellisten mRNA-rokotteiden aiheuttamat terveyshaitat. Nyt toinen Hammerin tutkimusanalyysi kritisoi jyrkästi geeniruiskeita, joihin liittyy lukemattomia vakavia sivuvaikutuksia ja jotka edustavat ennennäkemätöntä globaalia ihmiskokeilua.

Jokainen viime vuosien raportteihimme perehtynyt on jo lukenut kymmeniä tutkimuksia ja raportteja, joissa Pfizerin ja Modernan kokeelliset mRNA-rokotteet altistettiin terveydelle vaarallisina geeniruiskeina. Nyt uusi, laaja tutkimusanalyysi (COVID-19 mRNA Vaccines: Lessons Learned from the Registrational Trials and Global Vaccination Campaign), jossa tunnetut mielet Dr. Peter A. McCullough ja Steve Kirsch työskentelivät sen parissa ja joka julkaistiin asiantuntijaportaalissa Cureus, osoittaa, kuinka äärimmäisen huono tämän kehittymättömän rokoteteknologian hyöty-haittasuhde on. Tässä on analyysin johdanto, jotta se olisi mahdollisimman ymmärrettävää:

Ymmärryksemme COVID-19-rokotuksista ja niiden vaikutuksista terveyteen ja kuolleisuuteen on kehittynyt merkittävästi ensimmäisten rokotuskampanjoiden jälkeen. Alkuperäisten vaiheen 3 satunnaistettujen tutkimusten julkaistut raportit päättelivät, että COVID-19-mRNA-rokotteet voivat vähentää merkittävästi COVID-19-oireita. Samaan aikaan näiden keskeisten tutkimusten menetelmissä, suorittamisessa ja raportoinnissa on ilmennyt ongelmia. Pfizer-tutkimustietojen uudelleenanalyysi osoitti tilastollisesti merkitsevän vakavien haittatapahtumien (SAE) lisääntymisen rokotteen saaneessa ryhmässä.

Lukuisia SAE-tapauksia on tunnistettu hätäkäyttöluvan (EUA) jälkeen, mukaan lukien kuolema, syöpä, sydäntapahtumat ja erilaiset autoimmuuni-, hematologiset, lisääntymis- ja neurologiset häiriöt. Lisäksi näille tuotteille ei ole koskaan tehty riittäviä turvallisuus- ja toksikologisia testejä aiemmin vahvistettujen tieteellisten standardien mukaisesti. Muita tämän kirjallisuuskatsauksen keskeisiä aiheita ovat julkaistut analyysit vakavista ihmishaitoista, laadunvalvontakysymyksistä ja prosessiin liittyvistä epäpuhtauksista, haittatapahtumien taustalla olevista mekanismeista, rokotteiden tehottomuuden immunologisista perusteista ja rekisteröintitutkimustietoihin perustuvista kuolleisuustrendeistä.

Riskien ja hyötyjen välinen ristiriita, jota tähänastiset todisteet tukevat, vastustaa uusia tehosterokotteita ja ehdottaa, että mRNA-rokotteet tulisi poistaa ainakin lapsuuden rokotusohjelmasta, kunnes asianmukaiset turvallisuus- ja toksikologiset tutkimukset on suoritettu. COVID-19-mRNA-rokotteiden viranomaishyväksyntää väestön laajuisesti ei ole tuettu kaikkien asiaankuuluvien rekisteröintitietojen rehellisellä arvioinnilla ja asianmukaisella riskien ja hyötyjen tasapainotuksella. Ottaen huomioon laajat, hyvin dokumentoidut vakavat haittatapahtumat ja kohtuuttoman korkeat haitat-hyötysuhteet, pyydämme hallituksia tukemaan muunnettujen mRNA-tuotteiden maailmanlaajuista moratoriota, kunnes kaikki asiaankuuluvat syy-yhteyttä, jäännös-DNA:ta ja epänormaalia proteiinituotantoa koskevat kysymykset on vastattu.

Laajan analyysin kirjoittajat, joissa siteerataan ja siteerataan yhteensä 293 (!) tieteellisesti todistettua tutkimusta, ovat tehneet hienoa työtä. He huomauttavat myös, että muun muassa kliiniset tutkimukset tehtiin epäpuhtaasti eikä tieteellisiä standardeja noudatettu. Lisäksi he selittävät olemassa olevat tiedot huomioon ottaen, että rokotusohjelmat eivät edes alkaneet vähentää kokonaiskuolleisuutta. Kirjoittajat selittävät myös, että geeniinjektioiden aiheuttamia vakavia haittoja ei raportoitu merkittävästi.

Näistä lähes 300 tutkimuksesta kerätyt tiedot osoittavat, kuinka yleisölle on jatkuvasti valehdeltu rokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Oli huijausta, petosta, manipulointia ja petosta. Tulos: lukemattomat ihmiset ympäri maailmaa joutuvat nyt elämään pysyvien terveysongelmien kanssa tai ovat jopa kuolleet rokotushullun vuoksi. Ja kaikki tämä on hallitustemme, monien niin sanottujen oppositiopuolueiden ja valtamedian tukemana. Mutta tähän päivään asti kaikista näistä todisteista ja tosiasioista huolimatta useimpien edellisen kurssin kannattajien keskuudessa ei ole oivallusta eikä katumusta.