Virossa tehty jättitutkimus osoittaa: Luonnollinen immuniteetti tehokkaampi kuin Covid-19-rokotteet

Virossa tehty jättitutkimus osoittaa: Luonnollinen immuniteetti tehokkaampi kuin Covid-19-rokotteet
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/9v51

“Tiede”, johon “hallituksen asiantuntijamme” sanovat, että meidän kaikkien pitäisi sokeasti luottaa ja seurata, on lyömässä pöydälle viikko toisensa jälkeen enemmän todisteita siitä, että Covid-19-rokotteet olivat ja ovat täysin hyödyttömiä. Virossa analysoitiin lähes 400 000 ihmisen (!) terveystietoja ja todettiin jälleen kerran, että luonnollinen immuunijärjestelmä suojasi tehokkaammin infektioita ja sairaalahoitoa vastaan ​​joissakin Covid-muunnelmissa. Patogeenikannan suhteen on eroja.

Tutkimus “SARS-CoV-2-infektion ja sairaalahoidon riski yksilöillä, joilla on luonnollinen, rokotteiden aiheuttama ja hybridi-immuniteetti: retrospektiivinen populaatiopohjainen kohorttitutkimus Virosta” ( Risk of SARS-CoV-2 -infektio ja sairaalahoito yksilöillä, joilla on luonnollinen immuniteetti , rokotteiden aiheuttama ja hybridiimmuniteetti: retrospektiivinen populaatiopohjainen kohorttitutkimus Virosta ) julkaistiin Naturessa marraskuussa 2023 . Kolme kohorttia tutkittiin: ihmiset, joilla oli luonnollinen immuniteetti ilman (kohortti 1, n = 94 982), joilla oli hybridiimmuniteetti (kohortti 2, n = 47 342) ja “rokoteimmuniteetti” (kohortti 3, n = 254 920). Luonnollinen immuniteetti edustaa ihmisiä, jotka ovat saaneet Covid-tartunnan saamatta mitään “rokotuksista”, hybridiimmuniteetti edustaa ihmisiä, jotka ovat saaneet tartunnan ja saaneet rokotuksen. Yhteensä vertailtiin 397 244 henkilön tietoja eli erittäin edustava määrä.

Tutkimuksen johtopäätös, kuten abstraktissa todetaan:

Kohortissa 1 niillä, joilla oli luonnollinen immuniteetti, oli pienempi infektioriski deltavaiheen aikana (aHR 0,17, 95 % CI 0,15-0,18) ja suurempi riski (aHR 1,24, 95 % CI 1, 18-1,32) Omicron-jakson aikana. joilla ei ole luonnollista immuniteettiimmuniteettia. Luonnollinen immuniteetti tarjosi merkittävän suojan COVID-19-sairaalahoitoa vastaan. Kohortti 2 – verrattuna luonnolliseen immuniteettiin hybridiimmuniteetti tarjosi vahvan suojan Delta-jaksolla (aHR 0,61, 95 % CI 0,46-0,80), mutta ei Omicron-jaksolla (aHR 1,05 , 95 % CI 0,93-1,1). COVID-19-sairaalahoito oli erittäin harvinaista henkilöillä, joilla oli hybridiimmuniteetti. Kohortissa 3 henkilöillä, joilla oli rokotteen aiheuttama immuniteetti, oli suurempi riski saada infektioita (Delta aHR 4,90, 95 % CI 4,48-5,36; Omicron 1,13, 95 % CI 1,06-1,21) ja sairaalahoitoon (Delta aHR 7,19) kuin ihmisillä, joilla oli luonnollinen immuniteetti. . 95 % CI 4,02–12,84).

Tutkimuksessa tarkasteltiin erityisesti, kuinka suuri laboratoriotesteillä määritetty riski saada Covid-infektio on. Myös sairaalaan joutumisen riski kirjattiin. Tätä varten tutkijat käyttivät tietoja ajanjaksolta 26. helmikuuta 2020 ja 23. helmikuuta 2022 – eli kolmelta “Covid-vuodelta”, jolloin erityisesti länsimaat väittivät suojelevansa väestöään massiivisilla toimenpidekokonaisuuksilla. Tiedot ovat peräisin julkisista lähteistä – sekä valtion terveysvirastolta TEHIK:ltä että sairausvakuutusyhtiöltä.

Lyhyesti tiivistettynä: Ihmisillä, joilla ei ollut rokotusta, havaittiin, että heidän “luonnollinen immuniteettinsa” toimi paremmin Delta-varianttia vastaan ​​kuin Omicron-varianttia vastaan. Kuitenkin – ja tämä on ratkaisevan tärkeää – luonnollinen immuniteetti tarjosi “merkittävän suojan” sairaalahoitoa vastaan. Muista, tämä oli hallitusten tärkein argumentti vapautta rajoittaville toimenpiteille: rokottamattomilla on suurempi riski saada vakavia sairauksia ja joutua sairaalaan, ja sairaaloita on suojeltava ylikuormitukselta. Tämä oli valhe ja useat tutkimukset todistavat sen.

Erityisen järkyttävää kaikille rokotuksiin uskoville on se, että rokotetuilla ihmisillä oli ja on edelleen suurempi riski saada infektioita ja joutua sairaalahoitoon. Tämä vahvistaa USA:sta tuntemamme laajan mittakaavan tutkimukset, jotka osoittivat, että mitä useammin sinut “rokotetaan”, sitä todennäköisemmin sairastut Covid-19-tautiin.

Mielenkiintoinen yksityiskohta: Rokotetuilla ihmisillä, jotka eivät olleet koskaan saaneet Covid-tartuntaa, oli seitsemän kertaa suurempi riski joutua sairaalaan kuin ryhmällä, jolla oli “vain” luonnollinen immuniteetti.

Koko deltajakson ajan luonnollinen immuniteetti tarjosi vakaan ja vahvan suojaavan vaikutuksen verrattuna ei immuniteettiin (83 %, aHR 0,17, 95 % CI 0,15-0,18). 

Molemmilla jaksoilla luonnollinen immuniteetti antoi merkittävän suojan COVID-19-sairaalahoitoa vastaan ​​(deltajakso aHR 0,05, 95 % CI 0,03–0,11); Omikronin jakso aHR 0,10, 95 % CI 0,04-0,26) verrattuna niihin, joilla ei ole SARS-CoV-2-spesifistä immuniteettia.