15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Willi Huber: Omaa puutarhaa vastaan ​​uhkaa suuri hyökkäys: oman ruoan kasvattamisen sanotaan olevan haitallista hiilidioksiditasoille

3 min read
Willi Huber: Omaa puutarhaa vastaan ​​uhkaa suuri hyökkäys: oman ruoan kasvattamisen sanotaan olevan haitallista hiilidioksiditasoille

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/n069

Globalistit menevät nyt liian pitkälle. Kaikki, mikä tekee ihmisistä itsenäisiä, pitäisi ottaa ihmisiltä pois. Omavaraiset ihmiset ovat piikki totalitaarisen eliitin silmässä – siksi yleinen hyökkäys heidän omaa puutarhaansa vastaan ​​on nyt aloitettu. Yksityiskodin omistus on ollut näiden piirien hiuspisteessä pitkään. Brittiläinen Telegraph raportoi: Kotimaisen ruoan hiilijalanjälki olisi viisi kertaa suurempi kuin “tavanomaisen viljelyn”.

Willi Huberin kommentti

Itse julistautuneen maailmanjohtajan Klaus Schwabin iskulause on “et omista mitään ja olet onnellinen”. Ihmisillä ei pitäisi enää olla taloja tai asuntoja, ajoneuvoja – ja viime aikoina ei tietenkään enää itse tuotettua ruokaa. Tämä on Great Reset -suunnitelma, jota myös viedään eteenpäin YK:n Agenda 2030:n kauniiden sanojen takana.

Nature Cities -lehdessä julkaistu Michiganin yliopiston tutkimus väittää, että kotimainen ruoka tuottaa viisi kertaa enemmän hiilidioksidia kuin maatilalla kasvatettu ruoka. Tietämättä tutkimusta, voit varmasti käyttää aivojasi: Kasvien kasvaessa ne sitovat hiilidioksidia. Kasvien aineenvaihdunta muuttaa hiilidioksidin hapeksi. Väite, jonka mukaan kaikenlaisten kasvien istuttaminen tuottaisi enemmän hiilidioksidia, vaikuttaa puhtaasti loogiselta kannalta erittäin rohkealta.

Tutkijoiden argumentti on, että yksityisille istutuksille tarvittava infrastruktuuri olisi paljon monimutkaisempi kuin kaupallisilla tiloilla.

Ympäristövaikutus on lähes viisi kertaa suurempi yksittäisissä puutarhoissa, kuten vihannestiloissa tai pelloilla, 0,34 kg annosta kohti.

Jake Hawes, jatko-opiskelija Michiganista ja tutkimuksen johtava kirjoittaja, sanoi: “Merkitsevin hiilipäästöjen aiheuttaja tutkimillamme kaupunkiviljelyalueilla oli ruuan kasvattamiseen käytetty infrastruktuuri – korotetuista penkeistä puutarhavajoihin ja polkuihin, Näiden rakenteiden rakentamiseen on panostettu paljon hiiltä.Lainaus Telegraphista

Jake Hawes, tutkimuksen takana oleva tiedemies.

Tutkimuksessa tarkasteltiin 73 kaupunkiviljelyaluetta ympäri maailmaa, mukaan lukien Eurooppa, Yhdysvallat ja Iso-Britannia, ja totesi, että se suoritti kattavan analyysin alueiden infrastruktuurista, kastelusta ja tarvikkeista.

Tutkimus on jo johtanut kansainväliseen mediakampanjaan , ja sitä lainataan monissa valtamediassa. Vaihtoehtoinen media Vision News analysoi tutkimukseen liittyviä prosesseja ja mahdollisia vaikutuksia.

Aivan kuten “salaliittoteoreetikot” ennustivat, nyt ollaan liikkeellä juuri sen saavuttamiseksi: ihmisiä kielletään kasvattamasta omaa ruokaa omalla kiinteistöllään.

Tämä on tietysti ensimmäinen askel kohti kotimaisten tuotteiden kieltämistä. Juuri sitä, mitä salaliittoteoreetikot olivat sanoneet vuonna 2022. Täydellistä kieltoa ei aluksi tule, mitään sellaista ei koskaan tehdä. Ensin he maksavat tutkijoille väärennettyjen tai merkityksettömien tutkimusten tekemisestä “todistukseksi”, sitten he järjestävät mediakampanjoita levittääkseen “todisteita” ja saada yleisö mukaan. Sitten he alkavat asettaa sääntöjä ja rajoituksia sille, mitä voit kasvattaa, missä voit kasvattaa sitä ja mitä lannoitteita voit käyttää. Kun valhe on kerrottu ja säännöt on asetettu, lisenssit määrätään ja hallitus kerää veroja samaan aikaan. Jossain vaiheessa he tekevät siitä niin kalliin ja niin vaikean, että et tee sitä ollenkaan.Vision uutiset

Itse tutkimus, joka sopii niin loistavasti globalistien narratiiviin, löytyy täältä:
Vertaamalla kaupunkien ja perinteisen maatalouden hiilijalanjälkiä