Covid-rokotteet ovat virallisesti historian tappavin lääke, eikä kukaan saa puhua siitä

Covid-rokotteet ovat virallisesti historian tappavin lääke, eikä kukaan saa puhua siitä
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/pg59

Pfizerin Covid-19 mRNA-rokote on nyt virallisesti länsimaisen lääketieteen historian tappavin lääke, joka tappaa ja vahingoittaa satoja miljoonia ihmisiä, ja uusia tapauksia ilmenee joka ikinen päivä, kun käyttöönoton aiheuttamat seuraukset jatkuvat räjähdysmäisesti.

Mutta älkää uskoko minun sanaani. Tiedot, jotka todistavat, että Covid-rokotteet ovat tappavin lääke länsimaisen lääketieteen pitkässä historiassa, ovat peräisin Pfizerin omista asiakirjoista. Aivan oikein – Pfizer on julkaissut asiakirjoja, joissa myönnetään heidän tuotteensa aiheuttama ennennäkemätön verilöyly.

Aikaisemmat tappavat lääkkeet aiheuttivat aikanaan skandaalin – ajatelkaapa esimerkiksi Contergamyrkkyä – mutta kukaan ei saa puhua siitä, että kokeelliset mRNA-rokotteet ovat tappaneet poikkeuksellisen suuren määrän ihmisiä.

Peittely on poikkeuksellista, ja se jatkuu tähän päivään asti, kun Bill Gates äskettäin ylpeili, että hänellä on uusi mRNA-rokotevalikoima kaikkiin mahdollisiin sairauksiin.

Tämä paha juoni ihmiskuntaa vastaan on ollut tekeillä jo vuosia, ja niiden, jotka tietävät totuuden, velvollisuutena on paljastaa se mahdollisimman monille ihmisille.

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v4aaktf-covid-vaccines-are-officially-deadliest-drug-in-history-and-nobody-is-allow.html