Prof. Dr. Ulrike Kämmerer: DNA ei ole lelu! Yksityiskohtainen DNA-kontaminaation analyysi

Prof. Dr. Ulrike Kämmerer: DNA ei ole lelu! Yksityiskohtainen DNA-kontaminaation analyysi
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/x9gd

Antje Maly-Samiralowin haastattelussa biologi prof. Dr. hyräillä. biol. Ulrike Kämmerer teki äskettäin kattavan analyysin mRNA-koronarokotteiden DNA-epäpuhtauksien nykytiedosta. Yksityiskohtaisessa artikkelissa MWGFD-yhdistys raportoi kaikki tämän haastattelun tärkeät näkökohdat: Se ei pelkästään keskustele siitä, kuinka tällainen saastuminen on edes mahdollista rokotteen valmistusprosessin, riittämättömien puhdistusprosessien ja riittämättömän laadunvalvonnan vuoksi. Biologi selittää myös terveysvaikutuksia Huolestuttavaa: Ainakin neljä tekijää edistää vieraan DNA:n integroitumista ihmisen genomiin!

Alta voit lukea MWGFD:n artikkelin , jonka on toimittanut prof. Dr. Chamberlain:

DNA ei ole lelu! Yksityiskohtainen DNA-kontaminaatioanalyysi

Julkaistu 23. tammikuuta 2024; Asianajajat Edgar Siemund ja Claudia Jaworski; oikolukija prof. Dr. Ulrike Kämmerer

Haluamme viitata  viimeisimpään haastatteluun,  jonka on kirjoittanut prof. Dr. Kämmererin huomio, jonka hän sai toimittaja Antje Maly-Samiralowin kanssa 18.1.2024. Tämän haastattelun laukaisijana oli MDR-raportin skandaali sensuuri, jonka lähetti Dr. Brigitte König raportoi BioNTechin vahvistetuista DNA-kontaminaation löydöistä COVID-19-valmisteissa. Näistä löydöistä syntyi kiivas keskustelu. Kyllä, voit sanoa, että pokerikierros järjestettiin sen selvittämiseksi, kenellä oli paremmat kortit: MBV, RKI, MWGFD, MDR vai Pharmazeutische Zeitung (“PZ”). Rouva prof. Dr. Ulrike Kämmerer joka tapauksessa katsoi kaikki kartat, erityisesti PZ:n kartat. Katsotaanpa, mitä haastattelusta selvisi:

Kysymys

Entä DNA-kontaminaatio? Ovatko ne vaarallisia vai eivät? Mutta ensin asiat ensin:

Vaikka Quark-aihetta levitetään sivu sivulta lehdissä ja verkkosivustoilla, ja PEI jatkaa viivytysstrategiansa harjoittamista välttääkseen tosiasioiden virallisen vahvistamisen, rehellisyys ja tunnetut tiedemiehet paljastavat jatkuvasti uusia, pelottavia löydöksiä. Tämä yllättää prof. Dr. Ulrike Kämmerer kertoo ihmisille hämmentäviä löytöjä, kuten hämähäkin silkkiproteiinia tai syöpää aiheuttavaa SV40-promoottorin tehostajaa. Löydökset, joilla ei ole sijaa BioNTechin oletettavasti hyödyllisissä mRNA-valmisteissa, jos valmistajat eivät selitä, mitä varten niiden oletetaan olevan. Koska valmistajilta ei voida odottaa tukea niiden ilmeisen oman edun vuoksi markkinoida tuotteitaan, PEI:tä on nyt tai pitkään aikaan pyydetty selventämään. Toistaiseksi PEI on kuitenkin yrittänyt odottaa kaikki katastrofiraportit. Mutta on aika, että kaikki nämä väitteet, jos ne ovat vääriä, tarkistetaan ainakin kerran. Sen sijaan: pakotteita, valheita ja kunnianloukkauksia, jopa hienovaraisia, kaikkia tutkijoita vastaan, jotka tuovat nämä löydöt esiin. Tämä PEI:n ja kaikkien tähän peittelytaktiikkaan osallistuneiden käyttäytyminen vahingoittaa heitä itseään ilman, että kenenkään muun on täytynyt osallistua tähän delegitimointiin. Koska PEI:n oma tehtävä lääkeviranomaisena on itse tarkistaa, mikä edellä mainituista havainnoista pitää paikkansa.

Pokerin pelaajat

Jotta tähän pokeripeliin osallistuvien löytäminen terveydestäsi olisi helpompaa ja yhteyksien ymmärtäminen paremmin, esittelemme sinut nyt pelaajille: “Pelin” avasi  MBV . Hän teki ensimmäisen väliintulonsa 1. joulukuuta 2023 kaikille yleislääkäreille osoittamassaan kiertokirjeessä  kiinnittäen  kiireellisesti huomiota siihen, että hyväksyntään käytetyt Pfizer/BioNTech-valmisteen erät valmistettiin eri valmistusmenetelmällä kuin ne erät, jotka ruiskutettiin “tavalliset ihmiset” ja jotka ovat vain kokeellisesti testattuja valmistajan toimesta – ei EMA:n, sen osastojen eikä Paul Ehrlich Instituten  (PEI) toimesta   (katso  linkki ) . Tämä tuotantomenetelmä johtaa DNA-epäpuhtauksiin, jotka lipidinanohiukkasiin  (LNP) pakattaessa  ja ihmissoluun kuljetettuina voivat liittyä ihmisen genomiin. PEI  lähti mukaan 5. joulukuuta 2023, koska se halusi nähdä  tämän mahdollisuuden tarun valtakuntaan, mutta pelasi sen kokonaan, minkä MWGFD  torjui  vedolla  8. joulukuuta 2023  julkaistussa artikkelissa . MDR  asettui alun perin MBV:n ja MWGFD: n  puolelle julkaisemalla edellä mainitun  DNA-kontaminaation raportin  Dr. Kuningas tuotiin peliin. PZ   pyrkii verkkosivuillaan 14. joulukuuta 2023 päivätyssä ” faktatarkistus “-artikkelissa  auttamaan PEI:tä lisäämällä panoksia ja asettumalla niiden puolelle, jotka ovat sitä mieltä, että ihmisen genomi oli järjestetty yhden kerran. Maailmanlaajuinen koronapandemia on lelu, jota voidaan puuhailla laboratoriovalvoman ympäristön ulkopuolella, eli elävien ihmisten päällä. Seuraavana päivänä, 15. tammikuuta 2023,  MDR vaihtoi  puolta ja liittyi PZ:hen ja PEI:hen poistamalla ensin artikkelin 12. joulukuuta 2023 mediakirjastosta ja julkaisemalla sitten   PEI:n hengessä artikkelin , jossa – sekä PZ – Dr. Emanuel Wyler Max Delbrückin molekyylilääketieteen keskuksesta Berliinistä ja prof. Friedemann Weber, virologian instituutin johtaja  (eläinlääketieteen laitos)  Justus Liebig -yliopistossa Giessenissä, kertoivat mielipiteensä. MBV  _ Sitten hän lisäsi ponnistelujaan uudelleen samana päivänä ja lähetti “varoituskirjeen” PEI:lle, jonka hän osoitti sen puheenjohtajalle, professori Klaus Cichutekille, joka on sittemmin eronnut: PEI tiedotti väärin lääkäreille ja sen pitäisi keskittyä kouluttaa heitä yhdessä rokottamalla lääkäreitä  katso raporttimme tästä ) . Professori Cichutekin täytyi tietää DNA-kontaminaatiosta, koska hän oli julkaissut siitä jo ennen koronapandemiaa  katso hänen julkaisunsa täältä ) .

Joten nyt on aika mennä “all in” ja näyttää korttisi.

Koska ihmisen genomi ei ole lelu! Se on elämän kirja, johon kaikki eivät voi kloonata tai transfektoida mitään, kuten prof. Dr. Sucharit Bhakdi varoitti kiireellisesti planedemian alusta.

Rouva tohtori on samaa mieltä tästä. Chamberlain paljastamalla huijarit pokerikierroksella. Kuten aina, tämä tekee siitä erittäin systemaattista ja ennen kaikkea ymmärrettävää kaikille. Voimme muistaa vain kommenttisi  prof  . Dr. PCR-testistä. Muista Drosten.

Perusprosessit

Ymmärtääksemme DNA-kontaminaation aiheuttaman vaaran ja selvittääksemme, että nämä puutteet johtuvat ainakin huolimattomasta valmistuksesta, uskomme, että on välttämätöntä ymmärtää COVID-19-vastaisten BioNTech-valmisteiden valmistukseen liittyvät perusprosessit. 19 perustuu Dr. Chamberlain selittää. MWGFD oli tehnyt tämän jo artikkelissa  ,  minkä vuoksi käsittelemme heidän lausuntojaan alla tarvittavan lyhykäisyydellä, mutta myös riittävän pitkällä, jotta voidaan ymmärtää ja kunnioittaa prof. Kämmerin saavutuksia.

Tiedonvaihto plasmidien kautta

Nyt tiedetään, että on olemassa kaksi erilaista valmistusprosessia, ja sen selittää jälleen professori Kämmerer. Muistutuksena: Prosessi 1 – Valmistus PCR:llä hyväksyntää varten; Prosessi 2 – Massatuotanto käyttäen bakteereita populaation geneettiseen hoitoon. Professori Kämmerer havainnollistaa plasmidien toimintaa niin sanotussa prosessissa 2 seuraavasti: Plasmidit esiintyvät yleensä renkaissa lisäkromosomeina bakteereissa. Bakteerit käyttävät näitä plasmideja vaihtamaan tietoja keskenään. Joten jos kuvittelet bakteerin genomin kiintolevyksi, plasmidi on USB-tikku, joka välitetään seuraavalle bakteerille tiedon välittäjänä. Tämän tyyppistä tiedonvaihtoa tapahtuu myös mm. B. jos kyseessä on antibioottiresistenssi:

“Bakteeri välittää tietoa resistenssistä plasmidin avulla toiselle bakteerille, joka myös muuttuu resistentiksi.”

Vaikka plasmidit edustavat evoluutiossa oleville bakteereille selviytymisetua, niitä ei   muuten esiinny ihmiskehossa mikroflooramme ulkopuolella (esim. suolistossa) . Jotta tätä luonnossa esiintyvää teknologiaa voitaisiin hyödyntää muillakin tavoilla, se kehitettiin geenitekniikan alalla mm. B. otettu käyttöön lääkkeiden, kuten insuliinin, massatuotantoon. Se toimii siten, että insuliinigeeni sisällytetään plasmidiin, eli “kloonataan”. Tämä viedään sitten bakteeriin. Tätä kutsutaan “transfektoituneeksi”. Sitten bakteerit lisääntyvät halutulla tavalla fermentoreissa. Bakteerit tuottavat nyt insuliinia, joka sitten kerätään, puhdistetaan ja täytetään pulloihin lääkettä varten. Ratkaiseva prosessi on puhdistus. Insuliinilla tämä on suhteellisen helppoa. Voit helposti erottaa insuliinin nukleiinihaposta, bakteerien DNA:sta ja RNA:sta, joilla insuliini on tuotettu, koska ne ovat kaksi täysin erilaista aineluokkaa.

Kuinka BioNTech-valmisteet valmistetaan

Yksi ratkaisevista eroista tällä tavalla saadun insuliinin ja BioNTechin modifioituun mRNA-teknologiaan (modRNA) perustuvan valmisteen välillä   on valmistusmenetelmä: kun insuliinituotannossa vaikuttavaa ainetta tuottavat bakteerit, aktiivinen ainesosa vain kerätään ja ruiskutetaan “puhtaasti” potilaaseen, elimistön immuunireaktion laukaisemiseen tarkoitetun piikkiproteiinin tuotanto ei tapahdu kehon ulkopuolella bakteerien toimesta, vaan ihmiskehossa itse. Näin ollen ihmiskehon solut ottavat haltuunsa bakteerin toiminnan. Piikkiproteiinin modRNA viedään kehon soluihin nanolipidipartikkelien avulla ja vapautuu siellä. ModRNA käskee sitten soluja valmistamaan piikkiproteiinin itse. Professori Kämmerer toteaa seuraavaa huomion arvoisella tavalla:

”Nykyään ihmisiä kohdellaan samalla tavalla kuin bakteereja silloin, nimittäin geenitransfektiolla. DNA-kontaminaatiot pakataan  yhdessä  todellisen modRNA:n kanssa LNP:hen, joka kulkee solukalvon läpi. “Se on sama mekanismi taas: aivan kuten tuon plasmidit soluun, transfektoin ihmissolut näillä hiukkasilla.”

Ymmärrämme, että kapitalistisesti organisoituneet lääkeyritykset yrittävät säästää kustannuksia osakkeenomistajien etujen mukaisesti ja valmistavat siksi plasmideja käyttäviä valmisteita laajamittaisissa tuotantoprosesseissa, vaikka tätä ei koskaan mainittu “rokotuskampanjan” alussa. Vain vuosi sitten, helmikuussa 2023, uutisoitiin lehdistössä, että BioNTech rakentaa omaa plasmiditehdasta Marburgiin  katso linkki ) . Tämäntyyppinen tuotanto sopii ehdottomasti  BioNTechin omistajien Uğur Şahinin ja Özlem Türecin “Project Lightspeed” -konseptiin  . Ärztezeitung ennusti 26. kesäkuuta 2020 tietoisesti ennusteena seuraavan otsikon alla  katso linkki ) :

“Käytössä rokotteen romahtamiseen? Tutkijoita ja viranomaisia ​​pakotetaan nopeasti kehittämään ja hyväksymään koronarokotteita. Tämä on erittäin riskialtista!”

Rajoitukset

MBV käytti yhtä näistä riskeistä tilaisuutena korostaa BioNTechin valmisteen DNA-kontaminaatiota ja ilmoittaa yleislääkäreille kiertokirjeessä, että DNA-kontaminaatio oli 18-70 kertaa korkeampi kuin aikaisempi raja.

PZ yritti kumota MBV:n varoituksen ja kirjoitti:

“MRNA-rokotteiden spesifikaatiot, joita valmistajien on noudatettava ennen kunkin erän vapauttamista, määrittelevät myös rajan “jäännös-DNA-pitoisuudelle”, jota ei saa ylittää.”

Maallikko kysyy oikeutetusti itseltään kysymyksen: Mistä tämä raja oikeastaan ​​tulee? Kuka sen määrittää? Kuinka edes asetat rajan vieraalle DNA:lle soluissa?

Neiti Dr. Kämmerer vastaa tähän lyhyesti ja ytimekkäästi:

”Se on sama kuin aina raja-arvojen kanssa: kukaan ei tiedä, kuka ne asettaa. Rajoitukset koskevat paljaaa DNA:ta, eivät transfektoitavaa DNA:ta. Tämä unohdetaan keskustelussa kokonaan. […]  Raja on täysin merkityksetön tässä, koska ennen näiden lipidi-RNA-injektioiden olemassaoloa ei koskaan ollut vaaraa, että tämä saastuttava DNA pääsisi soluun ja tekisi siellä jotain.

Mitä se tarkoittaa: “alaston” DNA?

Kun insuliinia pistetään, sen sisältämä vieras DNA eli muutamat puhdistuksen jälkeen jäljellä olevat bakteerigeenit pääsevät “vain” verenkiertoon. Tämä vieras DNA, jota ei ole pakattu LNP-kuoreen, ei pääse ihmissoluun, mikä tarkoittaa, että se ei voi puuttua solun geneettiseen replikaatioprosessiin, koska se on jo täysin tuhoutunut verenkierrossa immuunijärjestelmän entsymaattisten prosessien vaikutuksesta. ettei sillä voi olla mitään vaikutusta kehoon.

Vieras DNA LNP-kuoressa on erilainen. Yhdessä SARS-CoV-2-piikkiproteiinia koodaavan modRNA:n kanssa se viedään ihmisen soluun, mukaan lukien aivot ja lisääntymiselimet, missä se voi puuttua geneettiseen replikaatioprosessiin.

PZ:n mukaan ei ole edelleenkään syytä huoleen, koska:

“Käytetystä plasmidi-DNA:sta peräisin olevien suurten DNA-fragmenttien läsnäolo määritetään kvantitatiivisesti jokaiselle tuoteerälle PCR-analyysillä. Raja on 10 ng (nanogrammaa) DNA:ta rokoteannosta kohden. BioNTech/Pfizer-rokotteelle, joka sisältää 30 μg (mikrogrammaa) RNA:ta annosta kohti, tämä vastaa maksimipitoisuutta 330 ng DNA:ta milligrammaa RNA:ta kohden.

PZ tekee tästä liian helpoksi itselleen. Verenkierrossa kiertävän ja siellä entsymaattisesti tuhoutuvan vieraan DNA:n ja LNP:ssä salamatkustajana jokaiseen soluun kulkevan DNA:n välillä on merkittävä ero ja tehdä siellä työnsä.

Ja miksi modRNA:n käyttämälle solutransfektiotekniikalle ei ole rajoituksia? Koska kyseessä on täysin uusi tekniikka, jolle – ”Project Lightspeed” -projektin valossa   – kaikkia muuten tarpeellisia raja-arvomääritelmiä ei edes harkittu, saati sitten kokeellisesti tehty. Lisäksi transfektion tehokkuus on erilainen jokaisella ihmisellä, sanoo prof. Kämmerer.

Siksi lisäkeskustelu raja-arvoista on tällä hetkellä tarpeetonta, jo pelkästään siksi, että jopa “paljaalle” vieraalle DNA:lle oletettavasti noudatettavat raja-arvot ylittyvät moninkertaisesti. WD R: n raportin mukaan   kummallista kyllä, vain BioNTech ei löytänyt mitään huolestuttavia epäpuhtauksia – tästä syystä.

Puhdistusprosessit

Mutta miksi nämä rajat ylittyvät? Eivätkö fermentoreista tulevat nesteet puhdistettu riittävästi bakteerien lisääntymisprosessin päätyttyä? Professori Kämmerer selittää:

”Sen jälkeen […] bakteeriliemi sentrifugoidaan. Sitten minulla on bakteerini siellä, jotka sitten hajotetaan ja sitten eri aineet erotetaan. Ja nyt DNA-säikeet ovat siellä ja standardiprotokollia käyttäen kaikki DNA poistetaan ensin bakteereista ja loput erotetaan uudelleen käyttämällä sentrifugointi- ja suodatusvaiheita. […] Jos kaikki meni hyvin, seuraavassa vaiheessa minulla on vain täysin puhdistetut bakteerigeenit , genominen DNA  ja plasmidit. Ja niiden koon vuoksi voin erottaa ne uudelleen ultrasentrifugointivaiheessa ja sitten, jos kaikki menee oikein, saan puhtaan plasmidin.”

Tämä plasmidi on sitten “lähtömateriaali” RNA:n muodostukselle. Tällä tavalla muodostunut RNA erotetaan sitten myös niin, että pitäisi saada täysin puhdistettu RNA. Professori Weber selittää tämän myös PZ-artikkelissa:

”DNA on vain vakiotyökalu, jos haluat. mRNA syntyy lukemalla DNA. Ja kun se on tehty, DNA tuhoutuu entsymaattisella käsittelyllä ja puhdistetaan suurelta osin ultrasuodatuksella.”

No, jos se toimisi niin, niin siitä saataisiin paljon. Kuitenkin sen jälkeen, kun valmisteita on annettu miljoonille ihmisille, puhua ultrasuodatuksen kautta suoritettavasta puhdistusprosessista ihanteellisena tilanteena, kuten professori Weber yrittää tässä lohduttaa, on suorastaan ​​pilkkaa ottaen huomioon, että täydelliset DNA-säikeet löydettiin. Pikemminkin näyttää siltä, ​​että tämän mittakaavan puhdistusprosesseja ei voida hallita ilman virheitä nykyisillä menetelmillä. Myös PZ vahvistaa tämän:

“Harvinaisissa tapauksissa ulkopuolelta tuleva DNA voi todellakin integroitua solun genomiin. Siksi on ryhdyttävä toimenpiteisiin, jotta voidaan minimoida edelleen erittäin pieni jäännösriski rokoteannoksen saastuttamisesta jäännös-DNA:lla.”

Nämä “toimenpiteet” tarkoittavat, että vieras DNA pilkotaan ja suodatetaan pois DNaasin avulla. Ne eivät ilmeisesti tapahdu kunnolla, joten jäljelle jää hyvin pitkiä DNA-kappaleita, kuten: B.  Kevin McKernan  on todennut. Ne sisältävät kokonaisia ​​geenejä, mm. B. voi olla vastuussa antibioottiresistenssistä. Tällaisten toimenpiteiden parantamisen vaatiminen jälkikäteen on aivan liian halpaa.

Siksi prof. Kämmerer toteaa:

”Ei ole mitään järkeä väittää, että valmistus on puhtaampaa, koska perusperiaate on jo väärä. Eli se ei ole rokote varsinaisessa merkityksessä, vaan pikemminkin geenitekniikka, ei edes terapia, koska mitään ei hoideta.”

PEI:n tarkastus

Tästä syystä viimeistään toiseksi viimeisenä toimivan valvontaviranomaisen  (viimeisen välittömästi) , eli PEI:n, olisi pitänyt havaita saastuminen. Voidaan olettaa, että valvontaviranomaiset ottavat testinäytteitä jokaisen tuotantoprosessin aikana eli tarkistavat jäännös-DNA:n varsinkin näin erittäin monimutkaisen, ihmiskäyttöön uudenlaisen valmisteen osalta.

Viitaten MDR-artikkeliin 12. joulukuuta 2023, PZ sisältää lausunnon Dr. Wyler, mikä osoittaa, kuinka vähän tämä lääketieteen ammatti on tietoinen todellisista ja oikeudellisista tosiseikoista. Koska Dr. Wyler selittää:

”DNA rokotteissa ei ole uusi aihe ja sitä testataan myös esimerkiksi influenssarokotteessa. Toistaiseksi tämä ei ole kiinnostanut ketään tai he luottavat oikeutetusti siihen, että Paul Ehrlich -instituutti vastuullisena viranomaisena suorittaa testaustyöt oikein.”

Hänen oletettavasti oikeutetussa luottamuksessaan PEI:tä kohtaan meidän on kysyttävä Dr. Valitettavasti Wyler on syvästi pettynyt. Toisin kuin oletetaan, että erikoistuneet viralliset lääkevalvontalaboratoriot  (OMCL) , kuten PEI, tekevät testit aina täysin puhtaasti, jotta vääriä tuloksia ei anneta, PEI selitti jo 23.12.2023, kuinka se on ollut alusta asti. vastuusta  (katso  linkki ) :

Vaikka – “varastettu” ei ehkä ole aivan oikea sana. Lainsäätäjä itse eli terveysministeriö Spahnin johdolla vapautti sen velvoitteistaan. Hän saattoi ” Medical Needs Supply Securing Ordinance -asetuksen ” (MedBVSV)  voimaan 25. toukokuuta 2020  . Ja se kumosi lääkelain 32 §:n COVID-rokotteista 3 §:n 1 momentissa ja 4 §:ssä, minkä vuoksi PEI:llä ei ollut velvollisuutta suorittaa erätestausta koko koronapandemian ajan. Tämä oli voimassa 31.12.2023 asti. Ja ilmiselvästi tietämättömyydestä näistä todellisista ja oikeudellisista olosuhteista, kaikesta PEI:hen kohdistuvasta luottamuksesta on jäljelle jäänyt vain vähäinen vetoomus Dr. Wyler lähti:

”Olisi tietysti hyödyllistä, jos OMCL:t julkaisisivat tiedot rokoteerien testaamista varten ja osoittaisivat, että tässä mitattiin yksityiseen laboratorioon verrattuna. Mutta voi myös olla, että liikesalaisuudet ovat tällä hetkellä tiellä.”

Tohtori Wyler saattaa kuitenkin joutua selittämään toisen kerran, kuinka liikesalaisuudet voivat olla olemassa julkisella sektorilla, kun on kyse väestön terveyden suojelemisesta.

Joten vain paperit, jotka valmistajat ovat toimittaneet testiprotokollana, testataan. PEI  jopa myöntää tämän vapaasti lausunnossaan  MBV:n kirjeestä kaikille lääkäreille.

PEI ei siis mittaa mitään itse DNA-kontaminaation suhteen ja kaksoisstandardien suhteen, kun on kyse kontaminaatiota havaitsevista laboratorioista: toisaalta se vaatii sertifioituja laboratorioita, kuten Dr. König puolestaan ​​ei edes tarkista valmistajien tuotantoprosessien luotettavuutta ja luottaa sokeasti siihen, että ne noudattavat tiukasti lakisääteisiä vaatimuksia ja omia tuotantovaiheitaan. Siksi on kaikkea muuta kuin uskottavaa, että tällä perusteella Dr. Königin oletetaan käyttävän epätarkkoja mittausmenetelmiä, ja toisaalta valmistajat olettavat sokeasti, että kaikkia spesifikaatioita noudatetaan tarkasti.

Joten ymmärrämme: Jälleen kerran mitään ei testata, vaan pikemminkin luotetaan valmistajan antamiin tietoihin. He tekevät kaiken oikein. Että toimitetuista eristä ei ole varaa, koska ne tuhoutuvat, minkä vuoksi suoritettiin tutkimus, jonka Dr. Wyler  “oikein tuttu” on tehty mahdottomaksi, joten puhuu paljon.

Vartijat on poistettu

Koska virallisiin valvontaelimiin ei voi luottaa  (jälleen kerran)  , voit olla onnekas, että laitoksen oma puolustus on lopullinen valvontaviranomainen.

Mutta oho! Tähänkään ei voi enää luottaa, kun nyt SARS-CoV-2:ta vastaan ​​vaikuttavien valmisteiden on todistettu sammuttavan myös solun sisäisen immuunijärjestelmän. Professori Kämmerer selittää:

“Soluun tunkeutunut vieras DNA voidaan normaalisti tunnistaa itse solusta ja laukaista tulehdusreaktioita. Tämä tapahtuu myös, kun vieras RNA viedään soluun. Siksi COVID-19-valmisteiden RNA:ta on myös muokattu emästä vaihtamalla, jotta vieraan RNA:n tunnistusmekanismi, ns. toll-like reseptori [TLR] saadaan pois päältä solussa. Tämä sammutti myös vieraan DNA:n havaitsemis- ja varoitusmekanismin.”

On vaikea uskoa: sellaisen mekanismin kehittämisestä, joka ohittaa kaikki ihmissolun suojamekanismit ja siten altistaa sen vieraalle RNA:lle ja DNA:lle “deimmunisoivalla  tavalla, on nyt lääketieteen Nobel-palkinto, tällä kertaa Kathaly Karikòlle. . Ja mikä sattuma: rouva Karikò oli  BioNTechin johtoryhmässä kesään 2022 asti .

Vieraan DNA:n havaitsemis- ja varoitusmekanismi kytkeytyy pois päältä heti, kun DNA viedään soluun samanaikaisesti LNP-kuoressa olevan RNA:n kanssa ja vapautetaan sieltä. Professori Kämmererin mukaan kukaan ei tällä hetkellä tiedä, kuinka kauan tämä vaikutus kestää. Parhaimmillaan nämä solut menevät vieraan DNA:n tunkeutumisen jälkeen ns. apoptoosiin eli itse ohjelmoituun solukuolemaan estääkseen kehon vahingoittumisen. Riippumatonta, kokonaisuutta tutkivaa dataa on kuitenkin liian vähän, eikä sitä tukahdu, hän problematisoi. Professori Dr.:n lausunto, joka lainattiin PZ-faktatarkistuksen viimeisellä sivulla, on suorastaan ​​kyyninen. Michael J. Imperiale   Michiganin  yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitokselta , joka – sillä väärällä väitteellä, että “rokote” pääsee vain olkavarren lihassoluihin – lainataan seuraavasti koskien soluja, jotka ovat saastuneet vieras DNA:

“Lopulta, koska nämä solut ilmentävät virusantigeeniä (SARS-CoV-2-piikkiproteiinia), immuunijärjestelmä tuhoaa ne.”

Kun otetaan huomioon se tosiasia, että miljardeja tai satoja miljardeja LNP-pakattuja modRNA-partikkeleita viedään kehon soluihin yhdellä annoksella, tämä kuulostaa hyvin paljon autoimmuunisairauden kehittymiseltä, jossa tunkeutuneen vieraan DNA:n mahdollinen solun säätelyhäiriö immuunijärjestelmä eliminoi, mutta esim. B. verisuonten seinämiä reunustavien endoteelisolujen tapauksessa solujen tuhoutuminen voi johtaa hallitsemattomaan verenvuotoon, mikä puolestaan ​​voi olla tromboosin syy. Kuulostaako tämä tutulta? Prof. Dr. on jo tehnyt tämän. Sucharit Bhakdi teoreettisesti ja prof. Dr. Arne Burkhardt on käytännössä todistettu patologisilla tutkimuksilla.

Viimeisen PEI:n jälkeisen turvallisuustason, eli kehon omat puolustusmekanismit, valmistajat sammuttivat tarkoituksella – aivan kuten PEI:n oli MedBVSV:tä käyttävä säätäjä.

Vaarallisuus

Professori Kämmerer selitti sitten yksityiskohtaisesti, kuinka riskialtista koko juttu on.

Esitetyllä tavalla solun ytimeen tunkeutuneen vieraan DNA:n epäillään integroituvan ihmisen genomiin eli transfektoivan sitä. On olemassa vaara, että geenit, jotka mm. B.-koodi kasvaimen suppressiota varten, voidaan kytkeä pois päältä, mikä voi johtaa turbosyöpään. Koska solun elämässä on erittäin vaarallinen hetki: solun jakautumisen hetki. Kun ihmissolu jakautuu, tumakalvo katoaa ja ihmisen kromosomit joutuvat suoraan kosketukseen plasmidien kanssa. Plasmidin geneettinen informaatio voidaan sitten sisällyttää ihmisen kromosomiin. Ja aina kun vieras genomi liitetään ihmisen genomiin, ei ole enää mahdollista ennustaa, mitä tapahtuu. Kuten sanoin, tämä voisi selittää turbo-syövän esiintymisen. Jos plasmidi jopa integroituu siittiöiden tai munasolujen geeneihin, tämä voi johtaa siihen, että tuloksena olevat lapset muodostavat tämän geneettisen informaation  (esim. piikkigeenin)  kaikkiin kehonsa soluihin ja ovat siirtogeenisiä, jos ne ovat ollenkaan elinkelpoisia. Ne olisivat sitten “geneettisesti muunnettuja organismeja” (GMO:ita) , kuten: B. GM maissi.

Siksi Prof. Kämmererillä on erityisiä ongelmia niin sanotun SV40-promoottorin tehostajan kysymyksen kanssa. Hän selittää, että jopa “rokotusstrategian” edustajat ovat sitä mieltä, ettei tälle ole sijaa BioNTechin valmisteessa. Hän myös sanoo selvästi ja selkeästi:

“SV40-promoottorin tehostaja ei yksinkertaisesti kuulu sinne.”

Siksi hän on sitä mieltä, että Uğur Şahinilta pitäisi kysyä itseltään, miksi SV40-promoottorin tehostaja sisällytettiin plasmidiin. Koska, sanoo prof. Kämmerer:

“Jos SV40-promoottori viedään ihmissoluihin ja se toimii, niin sen vastaanottaneet solut muunnetaan geenitekniikan avulla soluiksi, jotka pystyvät lukemaan tämän plasmidin tai geenikappaleen pysyvästi.”

SV40-promoottorin tehostaja olisi ollut välttämätön vain, jos sitä olisi vaadittu sukkulavektorina siirtämään geenejä bakteerien ja ihmissolujen välillä. Sitä ei vaadittu niin kutsutun “rokotusliuoksen” tuotantoprosessissa. Tämä ei voi olla sattumaa, koska voit tilata nämä plasmidit luettelosta. Sen sijaan prof. Kämmererin mielestä T7-promoottori yksinään olisi riittänyt tukemaan modRNA:n transkriptiota tuotantoprosessien aikana. Sitä on myös plasmidissa.

Mainitussa  MDR-artikkelissa  Dr. Weber vahvistaa:

“Tai otamme Pfizerin/BioNTechin käyttämät plasmidit, ne sisältävät sekvenssin nimeltä SV40 tehostaja. Se juontaa juurensa Simian-virukseen 40. Tämä on polyoomavirus, joka voi tartuttaa apinoita ja ihmisiä. Viruksen genomissa on mainittu tehostajasekvenssi, joka auttaa virusta tuomaan genominsa solun tumaan. Tämä tehostaja sisältyy plasmideihin rokotteen tuotantoa varten. Sitä ei välttämättä tarvita, mutta sitä käytetään usein. “

PZ:n artikkeli käsittelee myös Kanadan terveysviranomaisen Health Canadan lausuntoa  . Tämä väittää, että toistaiseksi ei  ole todistettu suoraa yhteyttä “SV40-infektion”  (lainaus PZ:ltä) ja syövän kehittymisen välillä. Ei ole edes todisteita siitä, että SV40-promoottorin täyden tehostajan läsnäolo rokotteessa lisää syövän riskiä tai kiihtymistä yksilöissä.

No, kuten me kaikki tiedämme, syöpä ei ole päivien, vaan useiden kuukausien tai vuosien kysymys. Joten vain aika näyttää, onko Health Canadan arvio oikea. Tämä ei kuitenkaan ole kovin todennäköistä, koska monet lääkärit ovat raportoineet jo jonkin aikaa lukemattomista turbosyöpätapauksista. Apinaviruksen  (apinavirus) promoottorilla SV40  ei ole hyödyllistä, vaan pikemminkin vahingollista tehtävää.

SV40-promoottorin tehostajan toinen  “ilkeä toiminto”  , kuten prof. Kämmerer sanoo, on seuraava: normaalisti geenijuoste luetaan yhteen suuntaan yhdestä lähtökohdasta. SV40-promoottorilla voit lukea geenijuosteen myös vastakkaiseen suuntaan, joten sinulla on kaksi lähtökohtaa. Voit siis lukea yhdestä DNA:sta kaksi rakennusohjetta, eli kaksi erilaista RNA-säikettä. Tämä on koodattu BioNTech-plasmidissa, mutta ei Modernassa. Tämän keksineet tiedemiehet tarkastelivat  sitten myös tällä tavalla luotua vastakkaista geenijuostetta.  He löysivät geenin , joka koodaa hämähäkkisilkkiä. Professori Kämmererin seuraava kysymys Uğur Şahinille on yksinkertaisesti:

“Mitä hämähäkin silkkiproteiinin geneettinen tieto tekee valmistusvektorissa, jota itse asiassa on tarkoitus käyttää vain SARS-CoV-2-piikkiproteiinin RNA:n tuottamiseen?”

Koska SV40-promoottorin tehostajan “kiitos” tämä geenisekvenssi on lähtöpisteessä, jonka myös ihmiset voivat lukea. Jos se luetaan ja hämähäkin silkkiproteiinin RNA  (ns.  spidroiini ) luodaan  , tapahtuu seuraavaa sen jälkeen, kun RNA on siirretty ihmisen ribosomeihin, joita käytetään proteiinien tuottamiseen, kuten prof. Kämmerer selittää:

”[…] ribosomit eivät välitä lainkaan siitä, mitä RNA:ta tulee ja mitä proteiinia se koodaa, sitten ne toteuttavat sen ensin, riippumatta siitä, onko siinä järkeä vai ei. […] Ja kun tämä proteiini on luotu, se ei voi enää hajota kehossa. Meillä ei ole mekanismeja tämän proteiinin hajottamiseksi. […] Sitten se kerääntyy soluihin ja tuhoaa solut tai kudostoiminnot.”

Sitten hän jatkaa, että prof. Dr. Arne Burkhardt oli jo löytänyt tutkimistaan ​​kudosleikkeistä kerrostumia, jotka muistuttivat häntä harvinaisesta sairaudesta, niin sanotusta amyloidoosista, vaikka hän ei kyennytkään vahvistamaan tätä löytöä käyttämällä tyypillisiä patologisia värjäysmenetelmiä. Siksi hän totesi, että sen täytyy olla tuntematon, uusi kliininen kuva. Hämähäkkisilkkiproteiinien havaitseminen voisi olla mahdollista spesifisten vasta-aineiden avulla, sanoo prof. Kämmerer.

Ovatko tämän tähdistön aiheuttamat vaarat edes todellisia? No, jos uskoisit professori Weberiä,  “todella äärimmäisten yhteensattumien ketjun” pitäisi  tapahtua, kuten väitetään, jotta  “DNA-katkelmat”  pääsisivät soluun – vaikka: ne ovat jo solussa, kiitos LNP. Mutta olkoon niin.

Itse asiassa asia on näin: meillä on – tietysti puhtaasti sattumalta – ainakin neljä tekijää, jotka edistävät tai mahdollistavat vieraan DNA:n integroitumisen ihmisen genomiin:

  1. ensin surullisen lipidinanohiukkaset ALC-0159 ja ALC-0315, jotka mahdollistavat modRNA:n ja vieraan DNA:n viemisen soluun,
  2. sitten SV40-promoottorin tehostaja, edelleen
  3. Toll-Like-reseptorien poistaminen solun suojelijana ja
  4. Lopuksi tapahtuu solun jakautuminen, jonka aikana solun tumakalvo avautuu ja kromosomiin pääsee vapaasti.

Kaikki neljä tekijää yhdessä lisäävät vieraan DNA:n integroitumisen todennäköisyyttä ihmisen genomiin. Emmekä edes puhu itse modRNA-tekniikasta.

Kysymyksiä kysymyksiin – eikä virallista vastausta näköpiirissä.

Muuten: MDR-mediakirjastosta kielletty raportti julkaistiin nyt myös  WDR: llä 18.1.2024 lähes samalla tavalla BioNTech-valmisteiden vieraan DNA-kontaminaation vaaroista  . Toinen, MSM:n suurin lähetystoiminnan harjoittaja, erittäin voimakas pelaaja pokeripöydässä, joka on tällä hetkellä liittymässä sivustollemme. Katsotaan kuinka kauan tämä postaus kestää.

Johtopäätös

Jos kysyt itseltäsi, kuinka kymmenet miljoonat ihmiset pystyivät palvelemaan lääketeollisuutta vaatimustenmukaisina koehenkilöinä ilman protestia, tämä selittyy esitetyillä menetelmillä, joilla turvaelementit toisensa jälkeen poistettiin, jolloin väestö jäi täysin suojaamattomiksi. lähetä ruiskuun. Jos yhdistät tämän intensiivisimpään aivopesuun propagandan  (“rokote on turvallinen ja tehokas”) , pelon  (“Bergamo”)  ja kaasuvalon avulla  (“se suojaa infektiolta ja tartunnalta, joo, tehohoito, öh, vaikeita hoitomuotoja”) , siihen asti, kunnes  RKI saapuu  23. maaliskuuta 2022 liittovaltion terveysministeriön osastolle 611 “rokotteen tehottomuudesta” , kaikki on mahdollista. Tästä syystä pokerikierros jatkuu tällä hetkellä – vaikka prof. Kämmerin korostamat keskipitkän ja pitkän aikavälin riskit huomioiden, tämä ei varmasti ole kenellekään viihdyttävää.

Lopuksi tässä tilanteessa on tärkeää katsoa nopeasti Dr. Jürgen Kirchner, biologian tohtori ja entinen lääkepäällikkö, joka osallistuu tällä hetkellä BioNTech-valmisteiden DNA-kontaminaatioon liittyvään pokerikierrokseen:

”Keskustelu BioNTech-valmisteiden DNA-kontaminaation syntymisen jälkeen levitetty karkea hölynpöly on myös varsin hyödyllistä, koska tällä tavalla ilmaistaan ​​toisen puolen (eli PEI, BioNTech jne.) avuttomuus ja Nonsense voi vältetään alusta alkaen.”