Taylor Swift “murhasi fanin” saatanallisessa verirituaalissa liittyäkseen Illuminatiin, väittää sisäpiiriläinen

Taylor Swift “murhasi fanin” saatanallisessa verirituaalissa liittyäkseen Illuminatiin, väittää sisäpiiriläinen
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/46t7

Taylor Swift murhasi nuoren fanin saatanallisessa veriuhrirituaalissa, kertoo Swiftin konserttielokuvan tuotantohenkilökunta, joka väittää, että musiikkiteollisuuden Illuminati pakotti popin supertähden myös juomaan nuoren pojan verta.

‘Taylor Swift: The Eras Tour’ on elävä muotokuva popin supertähdestä huippuvuosiensa huipulla – tai ainakin näyttää siltä. 10 esitystä 169 minuutin ajan, lukemattomia hittejä ja loputtomilta vaikuttavia vaatteiden vaihtoja sisältävä elokuva on tuottanut tähän mennessä yli 260 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä historian tuottoisimman konserttielokuvan.

Todellisuudessa Swift toimi kuitenkin lähes murtumispisteessä, sillä hän koki äärimmäistä painetta alan taholta, ja murtumisen jälkeen hän kertoi henkilökunnalle “pahaksi tarinaksi” kuvaamansa asian, mikä järkytti läsnäolijoita, myös alan veteraaneja, jotka luulivat kuulleensa kaiken jo aiemmin.

Jo pitkään on väitetty, että Hollywood-tähtien ja viihdeteollisuuden julkkisten on liityttävä Illuminatiin päästäkseen alan huipulle, mutta harva Illuminatin sisäpiirin ulkopuolinen ihminen todella ymmärtää, mitä tämä tarkoittaa.