Yhdysvaltain johtajat allekirjoittivat WEF:n sopimuksen lihan, sähkön ja kaasun säännöstelystä

Yhdysvaltain johtajat allekirjoittivat WEF:n sopimuksen lihan, sähkön ja kaasun säännöstelystä
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/xbc6

Haluatko kuulla kommunismin ajan vitsin Neuvostoliitosta? “Tiedätkö, miltä puolalainen voileipä näyttää?” vitsi kuului. “Kaksi viipaletta leipää ja annoskortti lihaa varten niiden välissä.”

Valitettavasti puolalaiset eivät tuolloin nauraneet. Emmekä mekään naura lähitulevaisuudessa – jos globaalin eliitin annetaan jatkaa oikeuksiemme ja vapauksiemme tuhoamista ja niiden korvaamista teknokommunistisella visiollaan täydellisestä teknokraattisesta valvonnasta.

Tämä paha juoni ihmiskuntaa vastaan on ollut tekeillä jo vuosia, ja nyt näemme ensimmäiset merkit tapahtuvan silmiemme edessä.

Globaali eliitti on onnistunut tunkeutumaan länsimaisten demokratioiden kabinetteihin ja aloittanut tuhoisan politiikan aikakauden, joka tuhoaa taloutta sisältä ulospäin ja lietsoo ennennäkemätöntä jakautumista yhteiskunnassa.

Maailmanlaajuisen eliitin suunnitelman seuraavaan vaiheeseen kuuluu tunkeutuminen yliopistoihin ja suurituloisiin, ja näyttää siltä, että yhteiskuntamme suurituloisimmat ovat jo ottaneet kolmekymmentä hopearahaa ja myyneet sielunsa paholaiselle.

Committee to Unleash Prosperity (CUP) -järjestön raportin mukaan Amerikan rikkaimmat kansalaiset tukevat täysin WEF:n suunnitelmaa säännöstellä kaasua, sähköä sekä liha- ja maitotuotteita suurelle yleisölle “ilmastonmuutoksen torjumiseksi”.

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v4bbiif-american-leaders-sign-wef-treaty-to-ration-meat-electricity-and-gas.html