Ilmeisesti maskien käyttö on elämäntapa

Ilmeisesti maskien käyttö on elämäntapa
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/meuc

Tässä mennään taas maskijutun kanssa, anteeksi, mutta jotain outoa tapahtuu kaikkialla maailmassa. Näyttää siltä, ​​että maskin käyttämisestä on pikkuhiljaa tulossa eräänlainen luonnollinen tapa. Aluksi se näyttää satunnaisesti, ilman erityistä syytä. Ehkä ihmiset heräävät eräänä aamuna ja sanovat vain itselleen: “Näyttää hyvältä päivältä käyttää vanhaa vaippaa uudelleen.” Tai ehkä on kylmä päivä ja maski toimii kuin kuulosuojaimet kasvoille. Tai ehkä joillekin ihmisille koristellun maskin käyttämisestä tulee muoti-ilmiö tai tapa näyttää maailmalle, kuka on suosikkijääkiekkojoukkueesi (jos heidän logonsa on maskissa), kirjoittaa Todd Hayen .

Agenda tietysti hyppää mukaan maskien pakottamiseksi siellä täällä erityisistä syistä, joista ironista kyllä, harvalla on suoraa tekemistä kansanterveyden kanssa. Terveys on tietysti aina maskien käytön “hiljainen tarkoitus”, mutta muutaman vuoden kuluttua kukaan ei tiedä, mikä oli alkuperäinen syy siihen, että ihmiset alkoivat käyttää maskeja.

Eikö se ole koko pointti? Maskien käyttämisestä tulee yhtä yleistä ja luonnollista kuin kravattimiehestä. Mistä siteet tulevat? Ja kuka keksi jotain niin naurettavaa? Mutta nyt se on luonnollinen ja sanaton osa kulttuurimaisemaa. Tätä kulttuuri odottaa: Kaikki miehet käyttävät kravattia. Kaikki ihmiset käyttävät maskia jonain päivänä. Ei vielä aivan, mutta perille ollaan tulossa.

Näemme mukautumisen ja idiotismin kieroutuneen psykologian selittävän, miksi ihmiset käyttävät maskeja. Mukavuus ja idioottisuus ovat kaksi ihmisen ominaisuutta, jotka selittävät suuren osan ihmisen käyttäytymisestä. Mutta mikä syy asialistalla olisi halulle luoda luonnollinen pakkomielle maskin käyttämiseen?

Paljon syitä.

En tiedä pitäisikö minun mennä tähän, mutta aion silti. Kaikenlaisen tottelevaisuuden merkin käyttäminen on korkeampien voimien tavoite. Mutta jos ihmiset eivät edes tiedä tekevänsä niin – osoittaen uskollisuutta hallitsijoilleen – palveleeko se tätä tarkoitusta? Ehkä eliitti vain nauttii näkeessään orjiaan maskeissa, ehkä se saa heidät tuntemaan olonsa paremmaksi. Ehkä se osoittaa tyytyväisyyden ja mukautumisen tasoa, joka takaa sen, että kun meitä kohtaa “todellinen” katastrofi, ihmiset joutuvat todennäköisemmin linjaan ajattelematta paljon – ikään kuin ihmisten ajattelemisessa olisi koskaan ollut ongelma. Tietenkin “todellinen” katastrofi on kaikkea muuta kuin “todellinen”.

Tai ehkä asialistan näkökulmasta se on kuin sotilaskoulutusta, eli piiskaa särjellään pitääkseen ihmiset linjassa ja joka kerta kun ruoska murskataan, ihmiset joutuvat nopeasti jonoon. Otetaan esimerkiksi viimeaikaiset ruoskitukset Pietarissa Venäjällä. Siellä oleva “pääterveyslääkäri” Natalia Bashketova allekirjoitti päätöslauselman, joka velvoitti maskien käytön suurten kulttuuritapahtumien aikana.

Kaikkien järjestöjen ja laitosten päälliköiden omistusmuodosta riippumatta, järjestäessään ja pitäessään suuria uudenvuoden-, urheilu- ja kulttuuritapahtumia, on varmistettava: järjestöjen ja laitosten työntekijöiden henkilökohtaisten hengityssuojainten (maskien) käyttö.

(Muokattu Edward Slavsquatin erinomaisesta substackistä )

Näyttää lievästi sanottuna oudolta. Mutta jos maskit ovat yleistyneet edellä mainituista syistä, niin tällainen ruoska on tietysti erittäin tehokas. Vedä vain vanha naamiosi esiin, kun joku viranomainen käskee sinua ottamaan sen pois. Älä ajattele sitä. Kiedo se kasvosi ympärille aivan kuten laittaisit sukat jalkaan. ”Tämä on muodollinen liikeasia, varmista, että käytät solmiota. Okei, totta kai, ei hätää. Ja ota myös pois tuo maski.” Tietenkin solmio-analogia hajoaa, kun sitä tarkastellaan tarkasti. Mäyrät ovat todellakin kuuliaisuuden symboleja, mutta vain perinteitä ja sivistynyttä yhteiskuntaa, eivät hallitusta tai totalitaarista hallintoa. Maskit ovat.

Pian maskin käyttö on pakollista, kun joku on julkisella areenalla. Ei tietenkään terveydellisistä syistä, vaan lähinnä siksi – no, kaikilla on sellainen, eikö niin? Jos joku todella ajattelee sitä, yleinen turvallisuus saattaa tulla mieleen. Vaikka sen takana ei ole tieteellistä perustetta, ihmiset uskovat aina, että heidän ympäristönsä on vaarallinen, että muut ihmiset ympärillään ovat vaarallisia, ja jos he ovat kunnollisia ihmisiä, he näkevät itsensä vaarallisina muille ympärillään oleville ihmisille. Vaikka vallanpitäjät haluaisivatkin sinun ajattelevan niin, et elä biologisesti myrkyisessä maailmassa. Ja vaikka olisikin, kasvohuivi ei suojaa sinua muulta kuin pölyltä, ja sekin on kyseenalainen oletus.

Jos maski jätettäisiin sosiaalisen evoluution varaan, sen käyttö olisi todennäköisesti rajallista, aivan kuten kivien kantaminen lemmikkinä tai pitsikaulus miesten keskuudessa. Huijauksia tulee ja menee. Ihmiset eivät pidä kiinni yhdestä asiasta pitkään (paitsi ehkä siteissä). Ihmiset kyllästyvät maskiin riippumatta siitä, kuinka kauniilta he näyttävät maskin päällä. Mutta agenda ei anna sen tapahtua. Maskit ovat tärkeitä asialistalle useista syistä, ja enemmän kuin todennäköistä, että maskit ovat tulleet jäädäkseen. Voin olla väärässä, koska on asioita, jotka he voivat korvata, mutta niin kauan kuin he käyttävät näkymättömiä virushyökkääjiä yhtenä aseenaan ihmisyyttä vastaan, naamiot ovat aina olemassa. Ja kuten täällä sanon, vaikka niiden olemassaolon alkuperäinen syy olisi jo kauan sitten kadonnut kollektiivisesta tietoisuudesta (eli ei enää selkeää terveydellistä tarkoitusta niiden käyttämiselle), agenda haluaa silti hallita niiden käyttöä.

Psykologisesti ottaen maskit ovat alentavia. Ne rajoittavat ilmeitä ja tekevät meistä helposti yhä vähemmän ihmisiä. Ne ovat hyödyllinen sosiaalinen merkki – hyvät ihmiset käyttävät maskeja, pahat eivät. Ne voivat nopeuttaa sairauksia ja huonoa terveyttä. Ne ovat yhtenäisyyden symboli globaalin fasismin lipun ympärille kerääntyvien mielettömien ihmisten yhteisen asian puolesta. Vaikka maskeista voi olla vähemmän käytännönläheistä hyötyä kuin niiden arvo on, niiden psykologinen voima on mittaamaton.

Kuten agenda julistaa: Tervehdys naamiolle. Peitä itsesi hengityksestä, luonnossa olemisesta ja ihmiskunnan luonnollisesta yhteydestä ympärilläsi olevien kanssa. Maskit rajoittavat kommunikaatiotasi itsenäisenä olentona ja rajoittavat olennaista alitajuista kommunikaatiota lasten ja kaikkien kanssa, joiden kanssa olet tekemisissä. Se on ensimmäinen askel henkisen identiteettisi ja yhteytesi poistamisessa itse luontoon. Terveisiä maskeille, he ovat täällä jäädäkseen.