Vaaditaan 90 %:n rokotusaste: EU pyrkii rokottamaan syöpää vastaan ​​riskialttiilla rokotteilla

Vaaditaan 90 %:n rokotusaste: EU pyrkii rokottamaan syöpää vastaan ​​riskialttiilla rokotteilla
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/ocmp

Valtavirta on myllerryksessä: WHO odottaa syöpätapausten lisääntyvän uskomattomat 77 prosenttia vuoteen 2050 mennessä. “Miksi?” kriittinen tarkkailija pohtii kyynisesti. Samaan aikaan EU:n komissio on julkaissut toimenpiteitä “rokotteilla ehkäistävissä olevien syöpien” ehkäisemiseksi. Esimerkiksi tytöille tulisi saavuttaa 90 prosentin rokotusaste kiistanalaisilla HPV-rokotteilla, joihin liittyy vakavia sivuvaikutuksia.

EU : n komission Saksan-edustuston lausunnossa sanotaan :

Euroopan komissio tukee EU-maita niiden pyrkiessä ehkäisemään syöpää rokotusten avulla. Se on hyväksynyt suosituksen, jossa keskitytään kahden tärkeän syöpää aiheuttavia virusinfektioita, ihmisen  papilloomavirusta  (HPV) ja  hepatiitti B -virusta  (HBV) vastaan ​​annettavan rokotusasteen nostamiseen. Myös rokotusastetta pitäisi seurata paremmin. EU:n terveyskomissaari  Stella Kyriakides  sanoi: ” Ennaltaehkäisy on aina parempi kuin hoito. Kohdunkaulan syöpä tappaa EU:ssa joka vuosi 14 000 ihmistä ja 16 000 uutta hepatiitti B -tartuntaa raportoitiin. Turvalliset ja tehokkaat rokotteet tarjoavat meille historiallisen mahdollisuuden voittaa kohdunkaulan syöpä ja muut näiden virusten aiheuttamat syövät. “

HPV:n osalta EU haluaa saavuttaa tyttöjen HPV-rokotusasteen 90 prosentissa vuoteen 2030 mennessä ja samalla rokottaa huomattavasti enemmän poikia (erityistä kiintiötä ei ole vielä asetettu). Toimenpiteisiin näiden tavoitteiden saavuttamiseksi kuuluu rokotuskattavuuden seuranta ja raportointi puutteiden (= rokottamattomien?) tunnistamiseksi ja “vahvat sähköiset rokotusrekisterit”. Lisäksi “kasvatustyötä” pitäisi tehdä enemmän. EU:lle tämä tarkoittaa: negatiivisen tiedon sensurointia – EU:n termein: “väärän ja disinformaation” torjuntaa.

Ensimmäinen skandaali kliinisissä tutkimuksissa

Onko näistä rokotuksista tietoa, joka pitäisi ehkä pitää salassa, jotta rokotushalu ei vaarannu? Joo. Raportti24 raportoi vuonna 2022 HPV-rokotteen kyseenalaisesta tehokkuudesta ja siihen liittyvistä vakavista sivuvaikutuksista: Toinen rokotuskatastrofi? Kohdunkaulan syövän määrä on lisääntynyt valtavasti HPV-rokotusten jälkeen

Kummallista kyllä, maissa, joissa rokotusaste eniten käytetyllä HPV-rokotteella, Merckin Gardasililla, näki syöpätapausten nopeaa kasvua. Yhdysvalloissa on jo lakimiehiä, jotka edustavat julkisesti Merckin kantajia , joille rokotuksen jälkeen kehittyi juuri se syöpä, jota he itse asiassa halusivat välttää – oletettavasti rokotuksen kautta.

Tämä voi olla anekdoottista. Itse asiassa rokotteen kliinisiä tutkimuksia on aina kritisoitu voimakkaasti : lumeryhmälle ei annettu vain suolaliuosta, vaan liuokseen lisättiin kiistanalainen apuaine , amorfinen alumiinihydroksifosfaattisulfaatti (AAHS) , vaikka tämä heikensi tutkimuksen tulkittavuutta. tuloksia. Kriittiset tarkkailijat alkoivat epäillä, että he yrittivät peittää valmisteen puutteet: itse asiassa sivuvaikutuksia oli sekä “plasebo”- että rokoteryhmissä, joten oli helppo olettaa, että rokote oli yhtä varma kuin “vaaraton” lumelääke. Mutta mikä olisi ollut vertailu todella vaarattomaan suolaliuokseen lumelääkkeenä? Alumiiniadjuvantteja on aina arvosteltu ei-toivottujen reaktioiden aiheuttamisesta.

Muuten, Peter Doshi ilmaisi terävän kritiikin BMJ:ssä vuonna 2019 uusien havaintojen valossa tästä erittäin kyseenalaista menetelmästä. Se oli myös Doshi, joka myöhemmin analysoi kriittisesti Covid-rokotteen kliinisiä tutkimuksia. Useimmiten samat valistajat tuomitsevat toistuvasti samat valitukset, mutta heitä ei kuunnella tarpeeksi.

Uskomme, että AAHS:n sisältävän kontrolliryhmän valinnan perustelujen jättäminen pois lehtiartikkeleista edustaa epätäydellistä raportointia (tärkeistä metodologisista yksityiskohdista) ja että perustelut on esitettävä. Uskomme myös, että termin “plasebo” käyttö kuvaamaan aktiivista vertailuainetta, kuten AAHS, kuvaa epätarkasti kontrolliryhmän saamaa formulaatiota ja edustaa tärkeää virhettä, joka on korjattava. Kun tutkimuksen osallistujille kerrottiin, että he voisivat saada “plaseboa” (joka yleensä määritellään “inaktiiviseksi”[10,11] tai “inertiksi”[4] aineeksi) ilman, että heille kerrottiin mistään kontrolliryhmän ei-inertistä komponentista. Tämä herättää myös eettisiä kysymyksiä tutkimuksen suorittamisesta.P. Doshi, 2019

Neurologiset sairaudet, autoimmuunisairaudet

Sen lisäksi, että pelot, että HPV-rokotus lisää vaurioiden ja lopulta kohdunkaulan syövän riskiä ihmisillä, jotka ovat jo saaneet HPV-tartunnan, tieteellisessä kirjallisuudessa on olemassa useita vankkoja todisteita oletetun vaarattoman rokotteen lisäsivuvaikutuksista. Epoch Times raportoi artikkelisarjassa laajoista tutkimuksista, joissa havaittiin vakavia neurologisia häiriöitä ja autoimmuunisairauksia, jotka liittyvät HPV-rokotteeseen:

  • Tanskalaisessa tutkimuksessa , johon osallistui 79 102 naista ja 16 568 miestä, havaittiin, että HPV-rokotteet lisäävät merkittävästi vakavien hermostohäiriöiden esiintyvyyttä . Posturaalinen ortostaattinen takykardia-oireyhtymä (POTS) ja monimutkainen alueellinen kipuoireyhtymä (CRPS) luokiteltiin HPV-rokotuksiin liittyväksi “ehkäisevästi”.
  • Suuri tanskalainen ja ruotsalainen tutkimus , johon osallistui lähes 300 000 tyttöä, havaitsi merkittävän yhteyden HPV-rokotuksen ja havaitun Bechetin oireyhtymän (suhde 3,37), Raynaudin taudin (1,67) ja tyypin 1 diabeteksen (1,29) lisääntyneen ilmaantuvuuden välillä.
  • Suuressa tutkimuksessa , johon osallistui 3 miljoonaa tanskalaista ja ruotsalaista 18–44-vuotiasta naista, tunnistettiin seitsemän haittatapahtumaa, joiden riski lisääntyi tilastollisesti merkitsevästi HPV-rokotuksen jälkeen: Hashimoton kilpirauhastulehdus, keliakia, lupus erythematosus, pemphigus vulgaris, Addisonin tauti, Raynaudin tauti ja enkefaliitti, myeliitti tai enkefalomyeliitti.
  • Vuonna 2017 tehdyssä ranskalaisessa tutkimuksessa , johon osallistui yli 2,2 miljoonaa nuorta tyttöä, löydettiin todisteita 3,78-kertaisesta Guillain-Barrén oireyhtymän (GBS) riskistä . Yhdysvalloissa vuonna 2011 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin lähes kahdesta ja puolesta kymmeneen kertainen riski saada GBS kuuden viikon sisällä Gardasil-rokotuksesta.

Epoch Times

Rokotuksen epäillään myös joskus heikentävän hedelmällisyyttä .

Vältä syöpää rokottamalla? Tämä on törkeää harhaanjohtavaa

Nyt jokaisella vaikuttavalla aineella on myös sivuvaikutuksia. Mutta toimiiko rokotus todella? Tämä on vähintäänkin kiistanalaista. Ensinnäkin on sanottava: HP-virusta ei ole vain yksi, vaan useita kantoja, joista saatavilla olevat rokotteet kattavat vain ne harvat, joiden tällä hetkellä epäillään edistävän kohdunkaulan syöpää ja joitain muita syöpää.

Usein laajalle levinnyt väite, että rokotus voi poistaa riskin, on harhaanjohtava ja vaarallinen, koska ihmiset tuuditetaan väärään turvallisuuden tunteeseen, että ei rokotetta – ei edes tehokasta! – voi todella tuottaa. Syöpä on aina monitekijäinen sairaus. Muutama injektio ei vapauta ihmistä vastuusta noudattaa terveellisiä elämäntapoja, välttää myrkkyjä ja haitallisia vaikutuksia ja huolehtia omasta kehostaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla. Tehokaskaan HPV-rokote ei pystynyt estämään ihmisiä saamasta jonkinlaista kohdunkaulan syöpää. Kyriakidesin väite, että tauti voidaan “voittaa” rokotuksilla, on siis täyttä hölynpölyä.

Katsaus: Valmistajat vahvistavat tehokkuutensa – pitkän aikavälin tehokkuus on epäselvä

Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, todelliset tiedot rokotteiden tehokkuudesta ovat todella heikkoja. Tässä olisi tärkeitä riippumattomia tutkimustuloksia, jotka tarkastelevat valmisteiden tehokkuutta pitkällä aikavälillä. Mutta vakuuttavat todisteet puuttuvat. Soliman et ai. 2021 arvostelussa:

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä työssä arvioitu kirjallisuus luokittelee Gardasil® HPV-rokotteet turvallisiksi ja tehokkaiksi. On kuitenkin tärkeää huomata, että arvioimistamme 30 tutkimuksesta 60 % paljasti rokotevalmistajien pienestä suureen osallistumisen. Koska nämä ovat uusia rokotteita, pitkän aikavälin tehokkuus ja siihen liittyvät pitkäaikaiset haittavaikutukset on vielä vahvistettava. Silti monet tutkimukset raportoivat huolestuttavia haittavaikutuksia , kuten pahoinvointia, kuumetta, vatsakipua, päänsärkyä ja pistoskohdan reaktioita, joista osa johti pitkäaikaiseen sairaalahoitoon. Koska nämä rokotteet on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille, saattaa olla suositeltavaa tehdä perusteellisempi analyysi näiden haittavaikutusten vakavuudesta ja esiintyvyydestä, mieluiten ilman valmistajien puuttumista asiaan. Tämä on erityisen tärkeää, jos näitä rokotteita annetaan myös raskaana oleville naisille ja immuunipuutteisille henkilöille. Lisäksi kaikki tarkastelemamme tutkimukset raportoivat jonkinasteisesta tehokkuudesta, vaikka ne erosivatkin merkittävästi tehokkuutta määrittävien tekijöiden tai päätepisteiden suhteen. Sen vuoksi olisi vahvistettava yleismaailmallinen arvo ja, mikä tärkeintä, yhtenäinen tehokkuuden määritelmä erityisesti syövän ehkäisyyn tarkoitetuille rokotteille.Päivitys HPV-rokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta: Keskity Gardasiliin

Lyhyesti tiivistettynä: Valmistajat itse olivat pääasiassa mukana tutkimuksissa, joissa havaittiin tehokkuutta; Lisäksi tälle “tehokkuudelle” ei ole jatkuvaa määritelmää. Todellisuudessa pitkän aikavälin tehokkuudesta ei voida sanoa mitään. Valmistajien osallistumisesta huolimatta näissä tutkimuksissa on jo havaittavissa sivuvaikutuksia, joiden vuoksi rokotetut joutuivat joskus olemaan pitkään sairaalahoidossa. Kuulostaako tämä siltä, ​​että meidän pitäisi pyrkiä täydelliseen rokottamiseen näillä rokotteilla?

Pakollinen rokotus olisi myös rikollista tässä

Toivottavasti Corona-vuodet avaavat ihmisten silmiä pitkällä tähtäimellä. Lääketeollisuuden intressi ei ole parantaa ihmisiä tai suojella heitä tehokkaasti sairauksilta. Kyse on taloudellisista eduista. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että jopa roskatuotteita heitetään markkinoille niin kauan kuin niille löytyy kokemattomia ostajia.

Valvontaviranomaiset ovat osoittaneet riittävästi, että lääketurvallisuus ei ole heille niin tärkeää kuin aina väitetään. Jokaisen on siksi voitava itse päättää milloin tahansa, haluaako hän asettaa toivonsa rokotteen tehokkuuteen vai eikö halua ottaa sivuvaikutusten riskiä ja luottaa sen sijaan luonnolliseen syövän ehkäisyyn (esim. terveelliset elämäntavat ja terveellinen ruokavalio). Kaikki muu olisi ihmis- ja perusoikeuksien vastaista. HPV-rokotukset annetaan ensisijaisesti lapsille ja nuorille: vanhempien on päätettävä lapsensa edun mukaisesti. Huoltajien velvollisuuteen kuuluu tietysti myös kattavan tiedon saaminen hoitojen eduista ja riskeistä.

Uudet rokotuspaneelit vuoden 2024 loppuun mennessä

Valitettavasti EU:n suunnitelmat rokotustilanteen ja “rokotusvajeiden” jäljittämiseksi osoittavat, että seuraava suora tai epäsuora pakollinen rokotus saattaa olla lähellä, jotta haluttu rokotusaste saavutettaisiin vuoteen 2030 mennessä. Näin se ilmoitetaan:

Komissio tukee myös työtä  valvonnan parantamiseksi kaikkialla EU:ssa  , kun taas Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskus (ECDC) kehittää uuden mittariston kansallisista HPV- ja HBV-rokotusmääristä vuoden 2024 loppuun mennessä tarjotakseen paremman yleiskuvan. tilanteesta.

Seuraavat rokotuspaneelit – seuraava rokotuspaine? Mitä tapahtuu, jos hinnat pysyvät liian alhaisina?

Korona-vuodet ovat osoittaneet, että jokainen, joka panee terveytensä aulan hallitsemien eurokraattien käsiin, on tuomittu. Paras terveydenhuolto on ja on edelleen henkilökohtainen vastuu: Kuten jokainen voi vapaasti rokottaa itsensä tai jälkeläisensä, jokaisen tulee aina olla vapaa kieltäytymään rokotuksesta itselleen tai lapselleen. Loppujen lopuksi jokaisen on elettävä omassa kehossaan: Rokotuksen aiheuttamaa vahinkoa ei valitettavasti voi siirtää henkilötietoihin, jotka he ovat antaneet sinulle kampanjoiden ja määräysten kautta…